Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S8/S8 PLUS [ANA KONU] (1491. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30.130
Cevap
181
Favori
1.595.988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
38 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 14891490149114921493
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    100'de 38 ve 5 buçuk saat, cidden güzel

Ben de s10 Plus ile neredeyse aynı süreleri alıyorum
    Tabii benim cihazda Şu an için %10 seviyelerinde kapanmadığı için daha da uzun süre veriyor
    Sizin cihaz kaç yıllık hızlı şarj kullandınız mı Hiç batarya değiştimi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • saasc S kullanıcısına yanıt
    Hocam sen hiç batarya değiştirmedin sanırım peki hızlı şarj kullandın mı

• yani şuan 6 saat 20dk verdi ama başka zamanda 4-5 saat verebiliyor. hep 6 saat vermiyor. en büyük etki dediğim gibi gereksiz uygulamaların devre dışı bırakılması.

@receep 32 note 8 çıktıktan 2-3 ay sonra almıştım. bataryayı değiştirmeye niyetlenmiştim ama az daha dursun dedim. Hiç hızlı şarj kullanmadım sanırım. Zaten 0'dan 100'e arada yarım saat fark ediyor. bataryayı yormaya gerek yok diye düşündüm.

Normalde piller ne kadar çok wattla şarj edilirse döngüleri o kadar kısalır. 18650 piller için durum böyle. Telefon pillerinde de böyledir diye hiç hızlı şarj açmadım

4 5 saat verebilir tabi

Bende telefonu çoğunlukla hatta 2 yıl kadar yavaş şarj aleti şarj ettim yani 4 5 saatte yavaş şarj ettim.

2 yıl 4 aydır kullanıyorum.

Accubattery yüzde 89 ve 2673 mah olarak gösteriyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok uzun bir aradan sonra tekrar android kullanmaya başladım, adb tool u kullanmak istiyorum ama hata yapıp sıfırdan kurma ile uğraşmakta istemiyorum.

Sorum şu cihazın şu anki halinin back-up ını alacak ve istendiğinde uğraştırmadan kuracak bir program var mıdır?

• Merhaba arkadaşlar bizim cihazlarda google ve google asistan uygulaması dark moda alınmıyor mu ne kadar araştırma yaptıysam dark moda alamadım tema kısmı çıkmıyor hiçbir şekilde

• quote:

Orijinalden alıntı: Mertcan-39

Merhaba arkadaşlar bizim cihazlarda google ve google asistan uygulaması dark moda alınmıyor mu ne kadar araştırma yaptıysam dark moda alamadım tema kısmı çıkmıyor hiçbir şekilde

google haritalar ve gmailde de tema kısmı gözükmüyor bende. sizde durum nedir hocam?

• aynı şekil gmail haritalar dark mod yok internette çözüm aratıyorum hep hintliler var bir şey anlamıyorum videolardan 😂

• @Mertcan-39

Aşağıda denilene göre android 9 için özel olarak uygulama yüklenmediği sürece mümkün değil

şaka gibi ya 🤦‍♂️ hintli bir arkadaş s8 i dark mode bir şekilde aldı ama videodan ne yaptığını anlayamadım.

Sinirimi bozdu ben de devre dışı bıraktım. Bixby öğrenmeye çalışayım bari bi türkçe getiremediler şuna 🤦‍♂️

• Mertcan-39 kullanıcısına yanıt
    Aynı videodan mı bahsediyoruz bilmiyorum ama benim izlediğim Hintli siyah tema yüklüyor. Bende temalar devre dışı bırakılı olduğu için deniyemiyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Sanırım aynısı hocam teşekkür ederim ilgilendiğiniz için :)

• Fazla basit sorular soruyor olabilirim troll muamelesi yapmayın lütfen, bilmediğim için soruyorum :).

Smart switch programı ile cihazın yedeğini pc ye aldım, alınan yedek uygulamalardaki kullanıcı bilgilerini de kapsıyor mu? Restore ettiğimde herhangi bir ayarı yeniden yapmak zorunda kalacak mıyım? ( bankacılık uygulamaları yeniden aktivasyon isteyecek mi, coc oynuyorum supercell id yi yeniden tanımlayacak mıyım)

• B H D R B kullanıcısına yanıt
    Uygulamaları yedekten yüklemenizi tavsiye etmem hocam

• receep 32 R kullanıcısına yanıt

Hata mı veriyor uygulamalar geri yüklemeden sonra? Niçin önermediğinizi açıklayabilir misiniz?

Uygulamayı hiç kullanmadım neleri geri yüklüyor bilmiyorum ama restore ettikten sonra format atmanın ne anlamı kalıyor ki?

Ben hep sifirladigimda smart switchden geri yüklerim. Apk ve uygulama datasi olsrak yedek aliyor. Her uygulamanin datasi yedeklenmiyor. Bankacilik uygulamalari ve supercell hesabi tekrar girmeniz gerekecek evet.

Mesela örnek veriyorum format atma sebebiniz batarya ömrü ısınma vesaire her neyse
    Eğer uygulamaları yedekten çağırırsanız Yine Aynı sorunları yaşama ihtimaliniz yüksek Yani pek de bir anlamı kalmıyor formatın

Ben her zaman rehber resim müzik vesaire bunları yedeklerim Ama uygulamaları Her zaman tek tek kendim sıfırdan kurarım

• Adb tool kullanımında rahat etmek için sormuştum yedekleme konusunu. Abartmadan temizlik yaptım adb tool ile.

Ana ekranda sayfa geçişlerinde arada takılma oluyordu ona faydası olur umarım. Kapatılan uygulamaların cihazın akıcılığına olumlu katkısı oluyordur sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B H D R -- 3 Mayıs 2021; 15:15:26 >
  • merhaba

14/04/2021 de pendik samsung yetkili servisde samsung s8 plus telefonumun bataryasını değiştirdim.309 lira ücret ödedim.

batarya değişiminden sonra telefon bariz ısınmaya başladı.Ve şarjı gene aynı şekilde hızlı düşmeye devam ediyor.Oynadığım oyunda clash of clans ve sim city gibi telefonu yormayacak oyunlar.Yasaklar bittikden sonra telefonu yeniden servise götürüp durumu anlatacağım.

Sizce sorun nereden kaynaklanıyor olabilir?

• 
Sayfa: önceki 14891490149114921493
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.