Şimdi Ara

Samsung Galaxy S8/S8+ fırsatları (ilk olarak 500 TL indirim oldu.)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
941
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Samsung'un fiyatiyla elestirilere maruz kalan modellerinde 500 TL indirim yapildi.
    http://shiftdelete.net/galaxy-s8-fiyatinda-buyuk-indirim-81331

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• + 1000 tl daha yaparsa düşünülebilir.
  • bu kadar parayı buna verecek adam şimdi tutar kombo üstüne kombo yapar 100 banka puanı, 100 n11 çeki

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben firmalar fiyatları bilerek şişiriyor, bu kadar artışın kur ile alakası yok dediğimde ısrarla kur yüzünden olduğunu savunanlar vardı. Ön sipariş yapanlara geçmiş olsun.
  • Ütopik fiyatla telefon çıkar, sözde 500 TL indirimle prim yapmaya çalış. Hepsi çakal bunların..

• Zwickau kullanıcısına yanıt
    ön sipariş verenlere aradaki fark ödenecekmiş..
  • düz 3000 yap alan olur belki

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • xiaomi geliyor, huawei geliyor, lenovo geliyor, geliyor da geliyor... nokia'nın yerini almana çok kalmadı samsung merak etme, o fiyatlarla BA-TA-CAK-SIN !
  • ispanyada 809 Euro , tax free ile 3000 TL civarlarına alınabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EcZaNeT

ön sipariş verenlere aradaki fark ödenecekmiş..

keşke iade etmeseler müstehak onlara
  • Brnce lg g6 3600 olunca onunla rekabeti dusunduler

• f@ithline kullanıcısına yanıt
    alacak parası olmayan sallamış durmuş. Adamlar size üretmiyor. Alamıyorsunuz diye de böyle davranmanın manasızlığı ? gidip şohami huavei felan alın. s8 in parası bu , paran varsa alırsın yoksa zenginin parası züğürdün çenesi...
  • _MenemenciogLu kullanıcısına yanıt
    Babanin parası ile hava mı atiyorsun delikanlı

• f@ithline kullanıcısına yanıt
    ne alaka ? adamlar telefon çıkarmış - vay efendim neden çıkarıyorsun da çok pahalı da alanın aklına da. Galaxy A serisini de çıkarıyor J serisini de... şoami mi6 yok efendim 350 dolar bu nasıl iki katından fazla olur. o da s835 veriyor da bilmem ne de. sana değil son yorumu sen yaptığın için diyorum. yani şimdi 1.800 tl ye alınan telefonla 4.500 tl olan bir telefonu " ya ben çok zekiyim o enayi ben ne güzel aldım kullanıyorum " mantığına nasıl sahip olunur anlamadım. aynı kıyafeti lCW da yapıyor ZARA da. birisi 50 tl birisi 350 TL. nasıl aynı olabilir ... telefon farkını , asıl alım gücü yetmeyen insanlar statü farkına çeviriyor. Şu an babamın parasıyla alırım yarın öbür gün kendi kazandığım parayla. Zevk meselesi. kimse kimseyi yargılayamaz. Burası da anca insanların birbirini avuttuğu züğürt platformuna dönmüş. uzun zaman sonra bir geleyim hafıza kartı önerisine bakayım dedim bakmaz olaydım. hadi size iyi çekiştirmeler.

• Ön sipariş verenler hem ücret iadesini alacaklar, hem de hediye çeki almışlardı sanıyorum. Şuan için en karlı onlar oldu. Tabii bu fiyattaki cep telefonunu ön siparişte o fiyatla alan birisi bu indirimi umursar mı bilemiyorum. Sonuç olarak elzem bir ihtiyacı gidermiyor bu ürün. Bir fotoğraf makinesi olur, yeni eklenen özelliği o kişinin profesyonel işini/yeteneğini etkiler, o kişi sıraya girer geceden haklı bulurum onu. Ama Apple Store önünde iPhone için bekleyenler ya da böyle diğer bir ürün için ön sipariş oluşturanlara anlam veremiyorum. Tüketim çılgınlığından başka bir şey değil.
  • Fırsat konusu ne hale gelmiş.
  • fiyatını bilmemde s5 kullanıcısı olarak bugun canlı olarak elime alıp incelediğimde s8 ve s8 plus beğenmedim!
  • Fiyat falan değil de, Samsung bu aralar çok fena çuvalladı. Note 7 faciasındaki zararı bununla kapatayım diye düşündü heralde, yüksek fiyattan satışa sundu telefonları, baktı ki millet artık yemiyor, hemen geri adım attı. Bu şekilde pazarı okumayıp düzgün politika üretemezlerse sonları yakındır bunların da. En azından telefon pazarında payları oldukça düşecek 2-3 yıl içerisinde.

Çinli üreticiler artık koreli üreticileri kalite konusunda yakaladı, üstelik daha az maliyetle. Tüketici açısından güzel gelişmeler bunlar.
  • _MenemenciogLu kullanıcısına yanıt
    O zaman beni alintilama, kendi paranı kazan ondan sonra gel benim yorumuma cevap ver bu cevap olarak yazdıkların hiç biri benim ile alakalı değil. İsteyen istediği ürünü alır ama daha çıkmadan %10 değer kaybı oldu bu ederinin çok üstünde çıktığının ispati. Alım gücüm olsa bile bu parayı vermem 3 5 ay sonra daha da düşecek tasarımı güzel alma niyetim var ama bu seviyeden değil.

• Pişmanlık

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.