Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S7 / S7 EDGE [ANA KONU] (4692. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
94.345
Cevap
388
Favori
3.455.918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
128 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 46904691469246934694
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Anladm hocam,ben de kasa yuzunden s20+ a yonlenmistim ama durumlar degisince a52ye dondum,alirsak da kasayi bi yere kadar gormezden gelicez artik. O tarz bi inidirm denk gelirse haber edersiniz :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: birisileri

Pili bugün kendim değiştirdim. Pil sağlığı %99 gözüküyor ve uzun giden pili özlemişim :) Pil 2020 üretimi orjinal servis.

Pili n11'den güvenilir bir satıcıdan aldım. Kvk servisinden alınma orjinal olduğu söylendi doğru çıktı. Sadece fiyatı fazla 230 lira. 1 yıl garantili. Edge modeli için de satılıyor. En az 1 yıl daha kullanacaklar için buna değer derim.

Alıntıları Göster

Bende pil kötüleşince kendim değiştireceğim. Pilin linkini atarmısınız. Birde pil sökerken patlama tehlikesi var. Altı yapışık. Pilin altına yumuşaması için birşey sıktınızmı.

• quote:

Orijinalden alıntı: depechemode3

Bende pil kötüleşince kendim değiştireceğim. Pilin linkini atarmısınız. Birde pil sökerken patlama tehlikesi var. Altı yapışık. Pilin altına yumuşaması için birşey sıktınızmı.

Alıntıları Göster

pili değil cihazı biraz ısıtın önden yani ekrandan. pili sökerken altına çok az alkol sıkabilirsiniz şırınga ile. pili sökmek için ufak plastik vakum ya da spatula benzeri bir şey lazım. ucu sivri olmasın kesersen yanar.

• Merhaba arkadaslar,duz s7 cihazimin ekraninin alttan 1,5parmak kadar kismi kafasina gore karariyor yani goruntu gidiyor ve bazen kafasina gore geri geliyor ve geri gelmesi de sanki cihaz cok isininca oluyor. Var midir bir fikri olan ariza hakknda? Ekran gitti desem geri gelmesi sacma degil mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: depechemode3

Alıntıları Göster

Sökerken yamuluyor zaten bir sorun olmuyor. Ancak kesinlikle delmemelisin. Havayla temas ederse yanar içindeki metal çok aktiftir.

Isıtmayı arkadaşın dediği gibi ekrandan yapma :) öyle şey olmaz.

https://m.n11.com/100-servis-orjinal-samsung-galaxy-s7-batarya-pil-P387286799

Ancak bitmiş gözüküyor. Yorumlara bakarak almalısın başka ilanlar da var. Netten araştır orjinal görünüm vs nasıl diye.

• quote:

Sökerken yamuluyor zaten bir sorun olmuyor. Ancak kesinlikle delmemelisin. Havayla temas ederse yanar içindeki metal çok aktiftir.

Ancak bitmiş gözüküyor. Yorumlara bakarak almalısın başka ilanlar da var. Netten araştır orjinal görünüm vs nasıl diye.

Alıntıları Göster

Pilin altında çift taraflı bant var. Pili ısıtamazsın. Yapışkanı ısıtıp yumuşatman gerek. Pile direk ısı veremeyeğine göre nasıl ısı vereceksin de bant yumuşayacak anlatabilir misin? :)

Samsung'un talimatları bu şekilde. Yetkili serviste de bu şekilde yapıyoruz. Isıtmadan o pili sökmesi imkansıza yakın hele ki daha önce değişmediyse SAMSUNG GALAXY S7 / S7 EDGE [ANA KONU] 

• quote:

Alıntıları Göster

Yetkili serviste çalışan arkadaşın @claswan dediği gibi yapılıyor. Yetkili servis dışında başka bir serviste de bu şekilde yapılışını izledim.

• quote:

Orijinalden alıntı: bha41

Merhaba arkadaslar,duz s7 cihazimin ekraninin alttan 1,5parmak kadar kismi kafasina gore karariyor yani goruntu gidiyor ve bazen kafasina gore geri geliyor ve geri gelmesi de sanki cihaz cok isininca oluyor. Var midir bir fikri olan ariza hakknda? Ekran gitti desem geri gelmesi sacma degil mi?

aynı durumdayiz yazdim kimse yanit vermedi hatta bi ay kararip kaldi simdilerde yine geldi gorüntü anlamadim gitti

• gzegen kullanıcısına yanıt

Gecmis olsun hocam,ben de yeni cihaz arayisindayim. Gelismelerden haberdar ederiz birbirimizi :)

• quote:

Orijinalden alıntı: celebic

Yetkili serviste çalışan arkadaşın @claswan dediği gibi yapılıyor. Yetkili servis dışında başka bir serviste de bu şekilde yapılışını izledim.

Alıntıları Göster

Defalarca öyle yaptım doğrudur. Ekrana zarar vermemek için mantıklı gelmemiş idi. Neyse ki sorun yaşamadım. Sadece eski bataryayı çıkarırken yamuldu hep bütün samsunglarda.

• Sts3434 S kullanıcısına yanıt

He he

• Bunca yıl sonra ekranı koruyucusuz kullanmaya karar verdim ve müthiş bir deneyim sunuyor. En son bu kaliteyi spigen'in 2li sattığı 55 tl civarı olan ekran filmlerinde yakalamıştım. Yıl 2018 idi. Sonrasında hep vasat koruyucular. Telefon pert olunca mı çıkaracam dedim iyi yapmışım :) bu batarya son değişimim olacak s7 için muhtemelen. 2 yıl civarı daha yola devam...

• quote:

Bunca yıl sonra ekranı koruyucusuz kullanmaya karar verdim ve müthiş bir deneyim sunuyor. En son bu kaliteyi spigen'in 2li sattığı 55 tl civarı olan ekran filmlerinde yakalamıştım. Yıl 2018 idi. Sonrasında hep vasat koruyucular. Telefon pert olunca mı çıkaracam dedim iyi yapmışım :) bu batarya son değişimim olacak s7 için muhtemelen. 2 yıl civarı daha yola devam...

hocam aynısını ben de yaptım şimdi zira zaten uzun zamandır düşünüyordum çıkarmayı. çıkardım ve resmen farklı bi telefon kullanıyormuşum gibi oldu sanki mağazada yeni farklı bi cihaz inceliyorum gibi hissettim. hata bizde ama ekranı şöyle amoled olsun böyle bilmem ne olsun diye araştırıyoruz sonra film takıyoruz :)

• Arkadaşlar s7 edge telefonumu yakın zamanda arka ve on kamerasını degistirdim.Yalniz telefonda kamerasını değiştirdikten yaklaşık 1 ay sonra ekranın sağ tarafında dikey bi şekilde pembe cizgi çıkmaya başladı samsung yazısına doğru bastırınca pembe cizgi çıkıyor ön kameraya doğru bastırınca gidiyor.Acaba bu cizgi kamera tamirinden sonra olmus olabilir mi yoksa ekranın süresi mi doldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: A.Volkan

Arkadaşlar s7 edge telefonumu yakın zamanda arka ve on kamerasını degistirdim.Yalniz telefonda kamerasını değiştirdikten yaklaşık 1 ay sonra ekranın sağ tarafında dikey bi şekilde pembe cizgi çıkmaya başladı samsung yazısına doğru bastırınca pembe cizgi çıkıyor ön kameraya doğru bastırınca gidiyor.Acaba bu cizgi kamera tamirinden sonra olmus olabilir mi yoksa ekranın süresi mi doldu.

Geçmiş olsun.

Pembe çizgi olayı belirli bir dönemde üretilen S7 Edge'lerin kronik problemiydi. Demek kamera değişimi bu olayı tetiklemiş. Samsung bu problemi biliyor aslında. Normalde garanti süresi dolsa da bu olay meydana geldiğinde ekranı değişmesi gerekirdi ama hiç sanmıyorum bu saatten sonra ellerini taşın altına sokacaklarını.

Bu başlıkta Samsung serviste çalışan @claswan belki size bu konuda fikir verebilir.

• quote:

Arkadaşlar s7 edge telefonumu yakın zamanda arka ve on kamerasını degistirdim.Yalniz telefonda kamerasını değiştirdikten yaklaşık 1 ay sonra ekranın sağ tarafında dikey bi şekilde pembe cizgi çıkmaya başladı samsung yazısına doğru bastırınca pembe cizgi çıkıyor ön kameraya doğru bastırınca gidiyor.Acaba bu cizgi kamera tamirinden sonra olmus olabilir mi yoksa ekranın süresi mi doldu.

Yetkili serviste yaptırdıysan 6 ay parça garantisi oluyor gidip bir sor istersen ama biz ekranı değil kamerayı değiştirdik, onun garantisi var diyeceklerdir. Ekstra olarak kamera değişimi sırasında ekranın zarar görme ihtimali yok. Dediğin gibi tetiklenmiş olabilir..

• claswan kullanıcısına yanıt

Anladım samsung yetkili servis değil telefoncuda yaptırmıştım cizgi kalıcı değil şu an için belki de tetikledi benim yapabileceğim devam edip kullanmak herhalde ekran degisimi disinda cozum yok anladigim kadariyla aynı telefoncuya tekrar gittim bu sorun icin bana bunun ekrandan kaynaklandığını kamerayla alakalı olmadığını söyledi.

• quote:

Orijinalden alıntı: bha41

hocam aynısını ben de yaptım şimdi zira zaten uzun zamandır düşünüyordum çıkarmayı. çıkardım ve resmen farklı bi telefon kullanıyormuşum gibi oldu sanki mağazada yeni farklı bi cihaz inceliyorum gibi hissettim. hata bizde ama ekranı şöyle amoled olsun böyle bilmem ne olsun diye araştırıyoruz sonra film takıyoruz :)

Alıntıları Göster

S7'ler bile müthiş bir ekran deneyimi sunuyor hiçbir telefonda bundaki zevki almam mümkün olmuyor. Hele ekran koruyucusu olmadan hissi keyfi çok başka :)

• quote:

Anladım samsung yetkili servis değil telefoncuda yaptırmıştım cizgi kalıcı değil şu an için belki de tetikledi benim yapabileceğim devam edip kullanmak herhalde ekran degisimi disinda cozum yok anladigim kadariyla aynı telefoncuya tekrar gittim bu sorun icin bana bunun ekrandan kaynaklandığını kamerayla alakalı olmadığını söyledi.

adam haklı malesef. kamera değişirken ekranı sökmüyorlar. s7 ekranlarında kronik bir sorun var ve flex kablosu yüzünden orada en ufak bir darbe alınca pembe çizgi çıkıyor

• claswan kullanıcısına yanıt

Hocam merhaba,

bir telefoncuda bataryayı değiştirdim ama sanki orijinal değildi. Acaba halen servislerde s7 edge için batarya var mı ?

• 
Sayfa: önceki 46904691469246934694
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.