Şimdi Ara

Samsung Galaxy S26 Ultra, Galaxy S26+ ve Galaxy S26 Türkiye fiyatı açıklandı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
125
Cevap
1
Favori
9.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
22 oy
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Iphone sevmeyen biri olarak söylüyorum bu paralar hayatta samsung a verilmez. Honor magic 8 pro alıp artan parayla oyuncu pcsi bile toplanır :)

Kasa:MSI MAG Vampiric 100R || PSU:High Power 750W 80 Bronze ||Anakart:MSI B450-A Pro
    İşlemci: AMD Ryzen 5 2600 ||Ram : Corsair Vengeance 2x8 16 Gb 3200 Mhz ||Depolama: Sandisk 1 TB Nvme - Seagate Barracuda 2 TB - Seagate Barracuda 1TB
    Ekran Kartı: Gigabyte RX 9070 XT OC
  • Bölgesel fiyatlandırmanın kalktığı belli oldu. Acaba sadece tepe modeller için mi, yoksa giriş ve orta seviye de aynı şekilde bu politika değişikliğinden etkilenecek mi. Ben de bunu merak ediyorum.

Samsung: "ulan bize bir tane kuzey kore yetiyordu, siz de ikinci kuzey kore olma yolundasınız. sizinle mi uğraşacağız" demiş gibi görünüyor.

• Bir telefona maks 30 dan fazlasi verilmez bu kafayla her yil telefonlara fahis fiyatlar uygulayip yeni model cikartmanin bi anlami yok.Bu gidisle firmalar 1 milyon liraya telefon satacaklar.Arabayi geçecek.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

A serisine bile 45w getirmişken S26'nın hala 25w şarj desteklemesi facia. Neyse bu kez gönüllerinden +300 mah kopmuş, buna da şükür.

Son 14 senedir 1 yıllık LG G3 macerası dışında hep Samsung kullandım, 6 yıldır S20+ kullanıyorum ama bir dahaki telefonum Samsung olur mu, bu inovasyonsuzlukla zor.

Ben de oppo find x9 pro veya honor magic 8 pro almayı düşünüyorum indirim bekliyorum oppo 77kya inmişti geçen o tarz bir indirim veya Honordan 70k gibi bir fiyat

Kasa:MSI MAG Vampiric 100R || PSU:High Power 750W 80 Bronze ||Anakart:MSI B450-A Pro
    İşlemci: AMD Ryzen 5 2600 ||Ram : Corsair Vengeance 2x8 16 Gb 3200 Mhz ||Depolama: Sandisk 1 TB Nvme - Seagate Barracuda 2 TB - Seagate Barracuda 1TB
    Ekran Kartı: Gigabyte RX 9070 XT OC
  • S24 Ultra gayet güzel ve yeterli

• aslında bu paraya öküzde alınır. önümüz kurban  

Bedavadan biraz pahalı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

diğerleri de parasının hakkı değil. Tamam devlet vergi alıyor da samsung herşeyi kırpıyor. 4900mah batarya o işlemciye yetmez daha yüksek olmalıydı. Kablosuz şarj da en az 50watt olmalıydı.

KARŞIYAKA
    .##......
    .##İZMİR#
    .##......
    .########

(_¯_¯(¯(¯_¯¯_¯¯_¯¯_¯¯_¯¯(ด้้้้้็็็็็้้้้้็็็็
  • yakup548 Y kullanıcısına yanıt

Şu ana kadar hep Samsung kullandım, bu telefonu bekledim. Tek özelliği 200-300 liraya taktırabileceğimiz görünmeyen ekran.

Oppo find x9 pro

Vivo x300 pro

Oneplus 15

Honor magic 8 pro

Dört telefon arasındayım, araştırıp birini alacağım. En azından düzgün bir şey kullanmış oluruz. Adamlar hâlâ S26'ya koydukları hızlı şarj komedi.

• Bölgesel fiyatlandırma bitmiş deniyor. haklı lafım yok. Ancak bence bölgesel fiyatlandırma çok daha önce, S24 serisinin çıkışılıyla birlikte bitti. Mesela geçtiğmiz yıl yazın hatırlıyorum Samsung mağazasında S25 Ultra 87 bin TL idi. Açık konuşalım kıymet kaybeden bir marka için bu fiyat çok yüksek. O dönem sanırım Apple ile rekabet için, premium algısı vermek içn diyatları Apple ile eşitlemek istediler demiştim. Hala görüşümü koruyorum, bu fiyatlar Samsung'un bilinçli, istekli bir stratejik tercihi gibi duruyor.

Kısa bir not: Bazen çok fazla bildirim geldiği için aradan kaçırdığım cevaplar,alıntılar,PM&amp;#39;ler olabiliyor. Benzer durumlarda PM ile hatırlatırsanız müteşekkir olurum
  • Ö1f1 kullanıcısına yanıt

hocam 2,5 ay oluyor çocuga telefon alayım dedim s25 fe 35 bin iphone 13 30,5 ikisi arasında kaldım çocugun ilk telefonu iphone olsun dedim

şimdi iphone 13 fiyatı 40 bin olmuş s25 fe 31 bine düşmüş

ben hiç kullanmadım ama iphone kullananları artık daha iyi anlıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cnyttt -- 26 Şubat 2026; 21:2:57 >

Apple da bana göre değil, çok kısıtlı bir yapısı var. Kısacası sevdiğim ne varsa hiç biri Apple'da yok  

Zaten ben bu fiyatlara kolay kolay telefon almam da alamam da, olacak iş değil. Lakin tutup da bu paraları vermeyi göze alan adam artık Apple alır.

Yine de ben "yüksek fiyat premium algısı yaratır" düşüncesiyle Samsung'un fiyatlandırma yapıtığını düşünüyorum. Bakalım ne olacak.

Kısa bir not: Bazen çok fazla bildirim geldiği için aradan kaçırdığım cevaplar,alıntılar,PM&amp;#39;ler olabiliyor. Benzer durumlarda PM ile hatırlatırsanız müteşekkir olurum
  • Aynen öyle hocam.

Tıpış Tıpış alacaksınız dostum! S25'te AI powered mı yazıyor?! Kullanıcı deneyimin mi düşsün yani! Bulgar kızlar bankadaki paranı çalar bak S26 almazsan!

S26 da kamera 50 MP, circle to search var, selfie özelliği var, gece fotoğrafları var, 4K video çekebiliyor, bunları istiyorsan tıpış tıpış alacaksın S26.

S25 ile bunları nasıl yapacaksın ki!

Puhaaaaaaaaa :D (Alay ettiğim taraf Samsung'tur umarım yanlış anlamıyorsunuz beni.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensaura -- 26 Şubat 2026; 23:3:34 >

Kullanici deneyiminin düşmesine ne diyeceksin dostum? S26 ile daha iyi bir kullanıcı deneyimi vaat ediliyor. Unutma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensaura -- 26 Şubat 2026; 22:59:40 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.