Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S26 / S26+ [ANA KONU] (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
709
Cevap
80
Favori
33.806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
5 oy
Sayfa: önceki 1...17...3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • s26 plus için spigen ekran koruyucu ve kılıf sayfası boş. henüz gelmemiş sanırım. bilgisi olan var mı?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

neden uçurmuş olabilirler

merhaba memnun musunu plustan. şuan 73 bin siyah 256 gb hafıza. diğer yandan s25 edge 256 gb hafıza siyah 48 bin. ikisi arasında kaldım. arada fark 25 bin. değer mi bilmiyorum.

Bu Spigen Türkiye kadar saçma bir şirket görmedim. Hala nasıl ayaktalar enteresan. Tüm Avrupa'da Buds4 Pro/Buds4 kılıfları çeşit çeşit satışta. Türkiye'de ön sipariş bile yok

Orijinalden alıntı: shades99

Bu Spigen Türkiye kadar saçma bir şirket görmedim. Hala nasıl ayaktalar enteresan. Tüm Avrupa'da Buds4 Pro/Buds4 kılıfları çeşit çeşit satışta. Türkiye'de ön sipariş bile yok

doğrudur bilemiyorum. bana cevam hala gelmedi bu arada hangi telefonu alayım sorusuna. yok kimse.

Hocam alin 1 tane Samsung S24 6.2" 256GB gecin, hepsiburada'da suan 38 bin lira ama gecen hafta 32 bin liraydi, bazen indirim de oluyor. 75 bin lira vereceginize, yarisina S24 alin, uzerini zaten dolar yapin saklayin, 2 sene sonra o parayla S26 256 GB alirsiniz. Olaya boyle bakin ;)

S24 ile S26 arasinda ufacik bir fark bile hissetmezsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensaura -- 27 Mart 2026; 19:16:24 >

dolar yapma işi yaş:) ben de para kalmaz da telefonları kıyaslıyorum chatgpt de bakıyorum s24e

edit: baktım yok küçük ekran istemiyorum ayrıca ram da 8 gb mış. ve edge daha ince. fiyat farkı epey olsa da yok. teşekkür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi timucinpusat -- 27 Mart 2026; 19:24:13 >

Hocam anliyorum sizi, yine de benim tavsiyem, su ekonomik ortamda, teknolojiyi 1.5 yil geriden takip etmek en guzeli :) haaaa eger Sabanci'nin torunuysan, o zaman baska :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensaura -- 27 Mart 2026; 19:44:58 >

yok zengin değilim. ama geriden takip için bir yıl yeter ya. edge alacağım galiba. teşekkür. ama şu kılıf ve ekran koruyucu entrylerime cevap gelmedi. bunlara dair bi şeyler karalayabilirsin. hepsini sipariş vereceğim tek seferde. daha fazla meşgul olmak istemiyorum. ayrıca şarj cihazı olarak da şunu kullanacağım iki adet alıp, biri iş diğeri ev, yorumlayabilsiniz.

SAMSUNG GALAXY S26 / S26+ [ANA KONU]

• son bir şey daha Samsung Galaxy S25 Edge 256GB Titanyum Siyah Cep Telefonu mediamarkt mağazaya gidip almak mı yoksa online almak mı? online satıcı yine mediamarkt trendyol üzerinden. ben online tercih etme yanlısıyım. herhangi bir sorun olursa iade etmesi yasa gereği daha kolay diye. ne dersiniz?

edit: Gemini

Bu konuda çok haklısın; online alışverişin iade kolaylığı Türkiye’deki mevcut tüketici yasaları gereği fiziksel mağazaya göre hala çok daha güçlü bir avantaj sunuyor. Tercihini online’dan yana kullanman, olası bir pişmanlık veya teknik olmayan "beğenmeme" durumunda elini oldukça rahatlatır.

Aradaki farkları ve 2026 güncel durumunu şöyle özetleyebilirim:

1. Cayma Hakkı: Online vs. Mağaza

• Online (Mesafeli Satış): Yasalar gereği, ürünü teslim aldığın tarihten itibaren 14 gün içinde hiçbir gerekçe göstermeksizin iade etme (cayma) hakkın var. Telefonun kutusunu açmış olsan bile (cihaza kurulum yapıp kişiselleştirmediğin sürece) bu hakkı kullanabilirsin. 2026 itibarıyla teknoloji ürünlerinde bu hak hala korunuyor.
    • Mağaza (Yüz Yüze Satış): Fiziksel mağazadan aldığında "cayma hakkı" yasal bir zorunluluk değil. Üründe teknik bir ayıp (arıza) yoksa, MediaMarkt veya başka bir satıcı "ben vazgeçtim" dediğinde ürünü geri almak zorunda değil. Genelde sadece değişim veya çek teklif ederler, nakit iade süreci çok daha sancılı olur.

2. Trendyol Üzerinden MediaMarkt Alışverişi

Trendyol’da satıcının yine MediaMarkt olması senin için çift taraflı bir güvenlik katmanı:

• İade Süreci: Trendyol’un iade arayüzü ve kargo takip sistemi oldukça şeffaf. Bir sorun yaşarsan Trendyol asistanı üzerinden süreci takip edebilirsin.
    • Kargo Ücreti: 2026 güncel mevzuatına göre, cayma hakkı kapsamındaki iadelerde kargo ücreti satıcıya aittir. Yani iade ederken ekstra bir masrafın çıkmaz.

3. Dikkat Etmen Gereken "İnce Çizgi"

Online aldığın telefonu iade ederken sorun yaşamamak için şu kurala dikkat etmelisin:

Cihazı sadece "olağan bir gözden geçirme" seviyesinde incelemelisin. Yani içine SIM kart takıp, kurulumu tamamlayıp, kendi Google hesabını bağlarsan; cihaz "ikinci el" statüsüne geçebilir ve satıcı "kullanım kaynaklı değer kaybı" diyerek iadeyi reddedebilir veya zorluk çıkarabilir.

Karar Önerisi

Eğer Titanyum Siyah rengini canlı görmek istersen; mağazaya gidip teşhir ürününü eline alıp incele, ama satın alma işlemini telefonundan Trendyol/Online üzerinden yap. Böylece hem ürünü görmüş olursun hem de eve gittiğinde "ekranı beklediğimden büyükmüş" veya "rengi ışıkta farklı duruyormuş" dersen koşulsuz iade şansın cebinde kalır.

İstersen senin için sipariş vermeden önce Samsung Türkiye garantisi ve kutu içeriğiyle (şarj kablosu/adaptör durumu gibi) ilgili son bir kontrol yapabilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi timucinpusat -- 27 Mart 2026; 20:24:30 >

• timucinpusat kullanıcısına yanıt

Online al ki hocam 14 gun icinde iade hakkin olsun. Sarj aleti olarak da Samsung'un 25 watt'liklarindan al, 45 watt ile arasinda 0'dan 80%'e 7 dakika oynuyor sadece.

Bizzat 25 watt ve 45 watt ile denedim

S25'te 25 watt ile 45 watt arasinda sadece 2 dakika fark etti.

S25 ile S25 ultra arasinda 0'dan 80'e sadece 7 dakika fark etti, ki S25 ultra 45 watt ile sarj olurken S25 25 watt ile sarj oldu.

Gercekten hikaye.

eyallah, şimdi sipariş verdim. şuradan:

Samsung'un 25 watt şarj cihazlarından ofiste ve evde kullanmakta olduğum bi kaç adet var. zaten yukarıda sözünü ettiğim kablosuz şarj cihazlarından alacağım 2 adet daha. onlarla birlikte de geliyor birer tane.

Mallar daha gelmemis olabilir,dünyanin en sacma gümrügüyle ugrasiyor olabilirler,tedarikte sorun var belli biraz bekleyecegiz anlasilan o sirada sahsen ben samsung kilif alip gecerim daha gelecek gibi degil cunku..

s25 edge aldım. şunlar da piyasada uygun fiyata bulunuyor. bunları da aldım:

Orijinalden alıntı: timucinpusat

merhaba memnun musunu plustan. şuan 73 bin siyah 256 gb hafıza. diğer yandan s25 edge 256 gb hafıza siyah 48 bin. ikisi arasında kaldım. arada fark 25 bin. değer mi bilmiyorum.

Hayırlı olsun hocam almışsınız. Ben gayet memnunum.kullanımda hiç bir sorun yaşamadım.s25 ultra kullanmıştım daha önce bu onu aratmıyor.işlemci hiç korkacak gibi değil.bu sefer samsung yapmış.s25 edge de batarya konusunda sorun olmazsa mantıklı yani

S25 Ultra’nın bataryasından memnun olmayan, düz S26’dan da memnun kalmaz. S26 belki ilk birkaç ay yeni olmasının etkisiyle biraz daha iyi görünebilir, ancak uzun vadede S25 Ultra’dan kesinlikle daha kötü olacaktır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

fotoğraf için s25 yeterli mi yoksa s26 mı tavsiye edersiniz

fotoğraf düzenleme ve bazen de kısa video düzenlemem gerekiyor
    özellikle fotoğraf çekim sonrası yapay zeka kullanımı şart (arka planı beyaz yap şu objeyi kaldır ..vs gibi ) 26 da yapay zeka düzenleme işi daha mı pratik hızlı ?

fazla para vermeye değmez s25 al fark yok mu diyorsunuz
    yoksa fark var güncel olanı al mi diyorsunuz ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.