Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S26 / S26+ [ANA KONU] (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: HouSe_TR , ajf39 Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 6 Misafir - 7 Masaüstü1 Mobil1 iOS
5 sn
709
Cevap
80
Favori
33.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
5 oy
Sayfa: önceki 1...18...33343536
Sayfaya Git
Git
Giriş

Urun fotografi falan çekiyorsanız bence Samsung'a hic bulaşmayın. S22'den beri ayni kamerayı kullanıyorlar. S25 ve S26 birebir ayni.

Samsung kameralarinda cok bariz bir odaklama sorunu var. Ben illalah ettim ve sattım iPhone'a geçtim bu yuzden yıllar once. S25 ve S26'da kamera donanimini değiştirseydi geri donecektim ama hala rezalet. Gun isin yoksa fotograflar kullanılamayacak kadar kotu cikiyor. Çektiğim hiçbir resimde adam gibi netlik yok. Olsa bile resmin tam ortasına kucucuk bir bölümde oluyor. Reddit'te milletin resimlerini goruyorum. Bir tabak yemek resmi çekmişler, tabağın %70'i odak disinda. Netlik sıfır. Hareket eden cisimleri zaten hic söylemiyorum bile. Imkani yok düzgün bir foto çekebilsin.

Bakalim S27 ya da S27 pro serisinde ne yapacak Samsung.

evet samsung yıllardır bilerek yapıyor bunu. sadece kameranın tam orta noktasına netlik yapıyor. diğer yerler flu kalıyor. portte fotoğrafı gibi oluyor.

kamera yazılımını ciddi derecede değiştirmedi. ufak tepek değişiklikler yaptı sadece.

deklanşör gecikmesi de devam ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onurkse088 -- 28 Mart 2026; 12:34:44 >

Profesyonel manada Samsung kullanılmaz hocam. Gündelik işler için biçilmiş kaftanken, iş profesyonel kullanıma geldiğinde durum iPhone lehine döner.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

PSN: SAVIARs
    Gamertag: SAVIARs
    Steam: SAVIARs
  • onurkse088 O kullanıcısına yanıt

Istese cok rahat bu sorunları ortadan kaldırabilirler ve bence birçok Iphone kullanicisini bünyelerine katabilirler ama 4-5 yıldır bir inattır gidiyor. Insanlar nasil buna tahammül ediyor anlamıyorum. Ben cok fotograf çekmem ama gerektiğinde de kullanilabilir fotolar çekmek istiyorum. Maalesef Samsung ile bu S23'den beri mümkün degil.

Sirf kamera yüzünden su lanet olası iOS kullanıyorum ya ona yanıyorum.

Su S26 serisinde kesin dönüş yapıyorum demistim kendime de yine olmadı. Keşke Samsung S26 Pro modelini iptal etmesiydi. Bence tam olması gerek bir telefon olacaktı o.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemark -- 28 Mart 2026; 17:34:40 >
  • Apple ile Quick Share ve Air Drop üzerinden dosya paylaşımı özelliği koymuşlar ama evde iki yane iphone var ikisi ile de karşılıklı başaramadım ne yapsam görmediler birbirlerini. Çalışmıyor sanırım. SAMSUNG GALAXY S26 / S26+ [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssavtak -- 28 Mart 2026; 18:12:13 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Cengiz3791 C kullanıcısına yanıt

Bi bitin artık ya  senelerdir hep aynı hep aynı  

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Aynı ben. S23ü çok sevsem de eski iş yerimde sık sık parça fotoğrafı çekmem gerekiyordu. Renk ve odak eski 6s telefonumdan daha kötü olduğu için anneme verip iphone 16ya geçtim. Yalan yok iosu da ios 9-10 zamanlarında seviyordum ama şu anki halini sevmedim. Samsung kamerayı düzeltseydi geri dönebilirdim.

https://store.donanimhaber.com/00/14/90/0014906f0c97a0c1d2a776e709004d8a.jpg

Bunu s23 konusuna atmışım 2,5 sene önce. Foto rezalet. Kenardan saçma sapan yeşil bir ışık yansımış ki öyle bir ışık yoktu o ortamda, odak desen yok zaten.

Ama yalan yok manzara fotoğrafları ve her ne kadar beğenilmese de videosu iyiydi.(şimdi kullandığım 16 kadar tabi ki iyi değildi ama çok aşağı da kalmıyordu) Hatta ben ön kamerasını da daha çok beğeniyordum yine iphone 16dan.

• onurkse088 O kullanıcısına yanıt

Ben sorunun yazılımsal olduğunu düşünmüyorum. Lens/dizayn problemi bence. Yazılımsal olsa çoktan düzeltmişlerdi.

Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.