Samsung Galaxy S25 FE [ANA KONU] (3. sayfa)
-
-
-
bu fiyata çok zor
_____________________________ -
24 den ne farkı var şimdi?
_____________________________ STEAM: necrisdp PSN: Necris4u Origin: NeCRiS_44 Xbox GT: NeCRiS44 -
S24 fiyatlarıyla birlikte değerlendirilmeli. İnternet sıkıntılı olduğundan takip edemedim henüz. S24 FE de ilk çıktığında konusu ölüydü üç ay sonra fiyatı indirilince hareketlendi. Samsung ürünleri çıkışından üç ay sonra geliyor olması gereken fiyatına. Yeni cihaz çıkmaya yakın da zamlanıyor.
Millet eski telefonun aynisina daha fazla para vermeye dunden razı.
Honor 400 de de bu oldu.
Terazisi bozuk milletin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Dinden uzak durun. O hastalık sizi öldürür.
Netspeed isp Referans Kodu : JZKQCJ
12 boyunca indirim için. -
Fark yok. Aynı cihaza 10K fazladan vermek isteyenler için yem atmışlar. Bakalım kimler oltaya gelecek. Rastgele Samsung!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gnsnc -- 5 Eylül 2025; 0:40:13 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hiç. Bunu alacağıma gider düz S24 alırım. 34 bin lira fiyatı var.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Katılıyorum. 34 e çıkarsa birkaç ay içerisinde ortalama 30 bin bandına sabitlenir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Batarya iyileştirmesi dışında bir fark göremedim şahsen.
O konunun da sahibi olarak bu yoruma katılabilirim. Başta S24 FE konusu ölü gibiydi ama sonra bildirim bombardımanı aldım. Eski S24 serisi yerine insanlar - özellikle de fiyat S24 serisinin fiyat bandına kıyasla cazip gelmeye başlarsa - buna yönelmeye başlayabilir. Cihazı S24 serisindeki gibi daha çok yapay zeka üzerinden pazarlamışlar. Bu da alıcı bir tabanın oluşmasını kolaylaştıracaktır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ We're beyond sympathy at this point, we're beyond humanity. -
Batarya ve hızlı şarj iyileştirmesi* - en azından Samsung standartlarında hızlı, 45W. Ama 45W adaptör ve kablo için ayrıca - hatırı sayılır miktarda - para bayılmak gerekiyor, yani bu iyileştirmeyi de pek hayrından koymamışlar. 😀
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ We're beyond sympathy at this point, we're beyond humanity. -
Teveccüh için teşekkürler. İşinizi gördüyse sevindim.
şarj hızı süper 45W
batarya da keza harika 4900 mAh
alanlara hayatta başarılar dilerim
_____________________________ Kaybedeceğini bile bile neden mücadele ediyorsun dedi. Öleceğini bile bile yaşadığını unutmuştu o an... Bozmadım. -
S21 FE kullanıyorum batarya sanırım bitmek üzere. Batarya değişip devam mı etsem yoksa S25 FE mi alsam, almaya değer mi?
Site hala boş. Samsung TR sitesi süper çalışıyor maşallah
Bi fiyatı açıklayamadılar._____________________________ -
Bu cihazın olması gereken fiyatı 26.000₺, s24fe üzerine kattığı şeyler 30k üzeri fiyatı haketmiyor.
Zaten o banda çıkınca düz s24 var gerçek amiral serisi alırsın yani.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
hepiniz ekser oldunuz. piyasa 20bin tl ye g100 ultra satıyor sen gelmişsin 26bin tl olsun diyorsun.
256gb nin fiyatı 39999 olacaktır. 512 de 45000 tl.
Ben NP3 12+256GB alacağım HB de 48500 e geliyor. çok çok daha iyi bir cihaz ve daha da özel.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IRFUN4EVER -- 5 Eylül 2025; 10:39:12 >_____________________________ -
Senin 48k para verip tercih ettiğin cihazdan ne kadar teknolojiden anladığın belli oluyor...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jasonw -- 5 Eylül 2025; 10:58:3 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
ben sadece teknoloji bakmıyorum reis ayrıcalıkta bakıyorum sunum da bakıyorum.
porsiyona garibanlar bakar. ben sunuma da bakıyorum tarza da bakıyorum. birbirine benzeyen tasarımda hiçbir şey vadetmeyen sıkıcı cihazlar.
bak mesela galaxy fold 7 şimdiye kadar en çokk satan fold oldu neden? çünkü bu sefer tasarım dediler.

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt
![Samsung Galaxy S25 FE [ANA KONU]](https://forum.donanimhaber.com/cache-v2?path=https%3a%2f%2fstore.donanimhaber.com%2fa3%2fe3%2fb6%2fa3e3b6bf8115f2f0680fe9f048e03f48.jpeg&t=162064746&width=480&text=1)
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt