Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S23/S23+ [ANA KONU] (375. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: sake_16 Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü3 Mobil1 iOS
5 sn
43.905
Cevap
667
Favori
2.728.750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
155 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
76. Sırada  bugün en iyi #10
Sayfa: önceki 373374375376377
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Özellikle backspace, enter ve boşluk tuşlarında farklı titreşim kullanması ve imleç kontrolünün dikey yönde de yapılabilmesi çok iyi bence. iOS klavyede en beğendiğim olay imleç kontrolünün pürüzsüzlüğüydü. Gboard'ta dikey hareket edemiyor, sadece yatay gidip gelebiliyor imleç

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Aynen öyle. Samsung klavye daha stabil, daha akıcı, daha kullanışlı geliyor bana da.

• Arkadaşlar s23 plus modelini almayı düşünüyorum. Almadan bir kanlı canlı göreyim dedim ne Samsung mağazalarında ne de teknosa da göremedim.

S23 e baktım çok küçük geldi
    S23 Ultra ya baktım çok büyük ve ağır geldi

S23+ daha çok bana hitap ediyor gibi geldi genelde çok şey okurum ama cihazı almadan da bir görmek istiyorum ama iki tane de Samsung magazasinda baktım bulamadım. Nereden bakabiliriz?

Bir de elimde eski bir iPhone 6s ve 6s plus var bunları kullanarak değişimden kullanabilir miyim. Gerçi plus ekranı biraz sıkıntılı ama çalışıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xuadrox kullanıcısına yanıt
    Turkcell mağazalarında olabilir.

• cgdstpgl kullanıcısına yanıt

Birebir ayni problemi yasiyorum bende. Telefonu fabrika ayarlarina dondurmek dahil tum yollari denedim ama kabloyla baglanamiyorun. Bilgisi olan var midir bu konuda🤔

• SAMSUNG GALAXY S23/S23+ [ANA KONU]

Arkadaşlar bu süre normal mi S23+ için? Herkes düz S23 ile 8-9 saat ekran süreleri atıyor Plus daha mı az gidiyor?

• eozturk61 kullanıcısına yanıt
    Sarjiniz tahminimce 30 küsür full mobil veride bu degerleri aldiysaniz iyi gibi duruyor

• alperkayan46 A kullanıcısına yanıt
    35 falandı hocam ss aldığımda yüzde 80 civarı mobil veride kullandım evet.

• Ultra geniş bant (UWB) seçeneği tam olarak ne işe yarıyor? Açık mı kullanıyorsunuz kapalı mı? Pile olumsuz etkisi vardır diye ben kapattım ama neye yaradığını bilmiyorum.

• Herkese iyi forumlar arkadaslar. Faceteki bi arkadas bu sekilde bi deneme yapmis. Ekran suresi dusuk olanlar icin belki sorun cikaran ram plustir. Bi deneyin isterseniz. Ayrica ekran suresi dusuk olan arkadaslar genelde hangi renkte sorun yasiyordu acaba ?

SAMSUNG GALAXY S23/S23+ [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi churchil -- 2 Mart 2023; 7:25:58 >
  • S23 için Araç şarj cihazlarından, süper hızlı sarj ile şarj edebilen var mı? Bendeki ürün aşağıdaki sadece hızlı şarj edebiliyor. PD 3.0 olsa bile bazı cihazlardan süper hızlı şarj alamıyoruz

• churchil C kullanıcısına yanıt

s21 plus kullanıcısı olarak görünce mantıklı geldi açıkçası. ram plus sayesinde uygulamalar daha çok arka planda kalabiliyor yazıyor açıp kapatma ayarında. daha çok arka planda kalan uygulama demek daha çok şarj demek. meraktan kapattım. uygulamaların kapanması yeniden yüklenmesi çok sinir bozucu olmazsa bu şekilde kullanabilirm diye düşünüyorum

• arkadaşlar acaba 8mart xiaomi 13 beklesem mi? pazar gidip s23ü alsam mı?

• emredioksit kullanıcısına yanıt
    Xiaomi 13 fiyatı ne?

• xuadrox kullanıcısına yanıt

Bende benzer düşüncelerden s23+ aldım Eskiden note telefonlar kullandım Kalemi nadiren kullandım Yani olmasa da olur Onun haricinde ekran ve kamera daha iyi ama gereksiz bi büyüklük var Malum kılıfsız da kullanamıyoruz Kılıfla da iyice büyüyor Düz s23 ise fazla küçük gibi Birde şarj olayından çekindim (yeni işlemci sayesinde bu sorun yok) Ben geçen sene s22+kullandım Özellikle s22lerin şarjları daha bi sıkıntılıydı Sonuç olarak kendimce orta yol olan s23+ aldım Gayet memnunum

Telefonu görüp bakmak istiyorsanız arkadaşların dediği gibi turkcell' bayilerinde bulma şansınız samsung bayilerine bulma şansınızdan yüksek Samsung'un her zaman ki komik işleri işte S23+ lar turkcell ile anlaşmışlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbomlusinan -- 2 Mart 2023; 9:56:13 >
  • churchil C kullanıcısına yanıt

Aynı uygulamalar aynı şekilde, aynı süre boyunca hatta aynı ortamda kullanılmadığı sürece bu tarz testlerin bir anlamı yok

Bahsettiğiniz hangi kısımda oluyor ?

• Roland Deschain kullanıcısına yanıt

Bağlantılar kısmında hocam

Hocam bende öyle bir seçenek yok.

• Roland Deschain kullanıcısına yanıt

Hocam Merhaba,

UWB özelliği sadece S23+ ve S23 Ultrada mevcut. Benim gibi sizde S23 kullanıyorsanız bu özellik mevcut değil. Bu özellik yanılmıyorsam Smart Taglerin bazı özel versiyonlarında ve bazı başka cihazların yerini saptamada başarı oranını arttırıyor, yani uzaktaki bir cihazın yerini size okla gösterecek kadar gelişmiş bir arama sinyal fonksiyonu sunuyor.

Bilginize.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrScrewdriver -- 2 Mart 2023; 10:35:45 >
  • 
Sayfa: önceki 373374375376377
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.