< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssavtak -- 18 Mayıs 2023; 21:3:19 > |
SAMSUNG GALAXY S23/S23+ [ANA KONU]

-
-
s23 az olmuş s24 başlığı açsaydın seneye de girerdik konuya -
Daha s22 bizim ülkeye gelmedi, adam gitmiş s23 konusu açmış :) -
Ben S23 Plus bekliyorum. -
böyle olacak diyorlar dediğin telefon s22 ultra. farkında mısın?
-
S24 konusunda açarım
Bu konu benim konumdu konumu izinsiz olarak el koydular
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 43LEBLEBİ43 -- 24 Nisan 2023; 14:59:34 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Lexco
Daha s22 bizim ülkeye gelmedi, adam gitmiş s23 konusu açmış :)Olsun ozmana kadar burada tartışılır
-
quote:
Orijinalden alıntı: Machine Wizardböyle olacak diyorlar dediğin telefon s22 ultra. farkında mısın?
Eminim suanlık bunlar var zaman geçtikçe ogreniriz bakalim
-
Kankiler S25'i ben açıyorum darılmaca yok. -
Bu konu kesinlikle parodi değildir
-
Konuyu hortlatayım dedim yeni bilgiler geldi telefon hakkında -
Galaxy S serisi, Exynos ve Snapdragon olmak üzere iki sürümle satışa çıkıyor. Galaxy S23 serisinde de benzer bir durum olması bekleniyor. Burada Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 öne çıkıyor. Bu yılın sonlarında tanıtılacak yonga seti; bir Cortex-X3, iki Cortex-A720, iki Cortex-A710 ve üç Cortex-A510 çekirdeklerine sahip olacak. Grafik tarafında ise Adreno 740 yer alacak. Aynı zamanda TSMC’nin 4 nm üretim sürecinden geçecek. -
Kamera lensi fake konsept çizimdeki gibi büyük olmaz, bence ana sensör tanıtımını yaptıkları 200MP isocell olacak, ultrawide ve telephoto kameraları muhtemelen aynı bırakacaklar son haberlere göre.
-
s23 fe gelir mi
-
Yerimizi alalım önlerden
-
Sizce fiyatı ne kdr olur bu bebeğin? S22u 512, 34.5bin felan. Bi 7-8bin felan eksiğim var. Kredi felan cekerim sıkıntı olmaz da . Şimdilik a73 alip bunu mu beklesem? 45-50 ise zorlar beni gibi. Şuan a52s var. -
Hocam a52s iyi tel ama illa telefon modelini yukseltmek istiyorsan a73 yada s21fe alabilirsiniz tabj sizin karariniz s23 alacak butceniz varsa onu alin -
Samsung yeni teller çıkaracak bir kac ay sabredip onlari bekleyebilirsiniz a74 a54 a34 a14 -
Geekbench 5 sonuçları s10 plus la aynı nasıl olabiliyorsa gerçekten iphone yarı fiyatı olmadıkça alınmaz.
Geekbench multicore 2118 iphone 5300 lerde yarısından bile düşük performansı
Bir samsung kullanıcısı olarak. Samsung daha geçen sene çıkardığı kendi telefonu s22'ye 13000₺ değer biçerken 4 yıl önce çıkan iphone 11'e 15500₺ değer biçiyor. Sen kendi telefonuna değer vermiyorsun ki arkadaşım biz neden değer verip alalım ya. Şaka gibi gerçekten s22 her yerde iphone 11 den daha pahalıya satılıyor üstelik
|
s23 az olmuş s24 başlığı açsaydın seneye de girerdik konuya
![]() |
Merhaba arkadaşlar
Baştan belirteyim Ben receep 32🙂 S23ü 10 gündür aktif olarak kullanıyorum Ve bir şeyler yazmanın zamanının geldiğini düşünüyorum Çoğunuz biliyorsunuz s10 Plus cihazımı Samsung'a 10.000 TL'ye vererek 23 aldım Tasarım ve Boyut Bu konuda cihaz Gerçekten mükemmel boyutlar tam ideal ne cepte fazlalık yapıyor Ne de elde ağırlık S10 Plus kullanırken amacım biraz daha küçük bir cihaza geçmekti, ve bu boyutlar bana göre de tam ideal boyutlar memnunum bu konuda Tabii ilk günler özellikle klavyede boyut farkı hissediliyor ama alıştım bile Ekran Bu konuda pek de bir şey demeye gerek yok klasik Samsung kalitesi Tabii parlaklık olarak cihaz epey Sağlam ev içerisinde sürekli%30 civarında kullanıyorum fazlasıyla yetiyor Gelelim kameraya Bu konuda öyle çok net yorumlar yapamayacağım ben%85 Görme engelliyim o yüzden çok da bir şey diyemem ama zaten kamerasını bilen biliyor Özellikle gece modunda gerek ön kamera gerek arka kamera bayağı iyi işler çıkartıyor Video çekiminde cihazın mikrofon kalitesi oldukça başarılı etrafta ses olsa bile o ses duyuluyor ama sizin konuştuğunuz ses o sesi bastırıyor zaten Önemli olan da o Donanım işlemci performans Zaten son 4 yıldır akıcılık konusunda herhangi bir sorun kalmamıştı artık en büyük sorun aşırı güç tüketimi ısınma vardı biliyorsunuz 8 gen2 ile bu sorun tamamen çözülmüş bunu Gönül rahatlığıyla söyleyebilirim S10 Plus da zaten yeterince hala akıcıydı günlük kullanımda günlük uygulama açılışlarında Öyle arada zaten pek fark yok Bunu net söyleyeyim Ama 4 yılın farkına gücün farkına uygulama yüklerken kurarken silerken net fark ediyorum Görüyoruz ki oyun oynayan arkadaşlar da yazıyor oyunlarda da ısınma kaynaklı performans düşüklüğü vs olmuyor artık bu işlemci ile birlikte Pil 3900'lük pil var ama işlemcisi olsun gerçekten boyutuna göre mükemmel süre veriyor Yoğun kullansanız bile mobil veri wi-fi karışık olsa bile Eğer Bulunduğunuz yerde mobil Şebeke çok çok kötü değilse her türlü günü çıkartır 5 ile 6 saat arası ekran süresi alırsınız en yoğun senaryoda Ve beklemede cihaz adeta hiçbir yemiyor Hızlı şarj olarak 25 watt kabul edilebilir değil Onu da ekleyelim 2023 cihaz için Hoparlör kalitesi gerçekten olmuş önceden baslar pek tadında değildi şimdi halletmişler Birkaç bir şey yazayım diye geldim Mini inceleme yapmışız😂 Birkaç yazın yanlışı oldu Google klavye ile sesli yazdırdığım için kusura bakmayın artık |
Aralık ayında çok büyük bir hata yaparak z fold4 den yurtdışı iphone 14 pm geçiş yapmıştım, çevremde herkes eşim dahil yapamazsın dedi ama işte yok değer kaybı vs derken geçtim. İos evet güzel harika bir işletim sistemi ama işlevsellik olarak asla ve asla özelliklede samsungun one ui arayüzünün yanına dahi yaklaşamaz. Neden mi?
1- Kendi kalvyesini özelleştiremiyorsınuz 2- Zil sesi ve bildirim sesini ayrı ayrı kısamıyorsunuz, ha diyorsunuz ya bildirim sesi az gelsin yok öyle birşey. 3- Çift sim kullanımı tam bir rezalet. Sim 1 ve sim 2 zil sesini ayrı yapamıyorsunuz 4- Yine çift hat kullanımında sms geldi mi hangi hattan geldiğini ancak gönderen kişiye tıklayarak anlayabiliyorsunuz 5- Çift sim kullanırken bir numarayı arayacağın zaman önce hangi hattan arayacağını seçip öyle arayabiliyorsun. Samsungda ki gibi hangi hattan arayacağını sormuyor 6- Çok saçma sapan bir galeri uygulaması var, İnternetten olsun gerek facebook twitter bir çok uygulamadan resim indirdiğinde ayrı bir klasör oluşturmuyor. En son kaydedilenlerde oluyor ve burdan taşıyamıyorsun yani çektiğim resimler ile whatsapp vs uygulamardan gelenler hepsi bir arada karışık 7- Kontrol panelini özelleştiremiyorsun 8- Panoya kopyalama yok 9- Apps Store da ki uygulamaların çoğu abonelik istiyor Daha çok var ama şimdilik aklkma gelen bunlar, siz siz olun samsung da s ve note serisi kullanıyorsanız sakın iphone filan geçmeyin |
Bilgiler inanılmaz karışık. Belli ki Samsung tam bir şark kurnazlığı yoluna gitti bu ön siparişte. 2 cihaz almaya niyetliyken bugün gidip Teknosa'dan iPhone baktırttı bana, helal olsun diyorum Samsung'a. Aynı AVM'de Samsung mağazasına uğrayınca internette 4200TL verilen S10e cihazıma 3600TL fiyat çekti, S20 FE 128GB cihazıma online mağaza 6500TL verirken mağaza 6000TL çekti, düz S20 cihazıma da internet mağazası 7000TL verirken 6700TL, daha garantisi bitmemiş S22'ye de online mağaza 13000TL bedel verirken mağaza utanmadan 11500TL geri alım fiyatı çekti. Fiziki mağazalar her halükarda daha düşük fiyat veriyor görmüş olduk. Ayrıca hala ek ödeme bedelinde dün yapılanı aklımdan çıkarmıyorum. Çok mide bulandırdı Samsung 2 günde.. Epey veya akakce gibi sitelerde kısa bir araştırma yapınca gördüm ki geçen yıl S22 serisi tüm modelleriyle (düz, plus ve ultra) lansman sonrası 3 ay içinde yaklaşık 10-12% indirim görmüş ve satış fiyatları inmiş. Bunun üzerine 14.499TL'den çıkan S22'yi tam 1 ay sonra Nisan ortasında Hepsiburada'da satış fiyatı 12.799'a inmişken hem 2000TL cihaz değişim ek ödeme, hem de 1000TL kupon indirimi ile toplamda 9799TL'ye aldığım için benzer kampanyaları lansman sonrası diğer tüm sitelerin yapacağına adım gibi eminim. Daha kendi mağazası kendi cihazına geri alımda yüksek fiyat vermeyip ordan bile fiyat kırma yaparken S23 serisine minimum 23000 TL'yi bağlamak mantıklı mıdır baya düşündürttü Samsung 2 gün içinde. Alanlara hayırlı olsun, güle güle keyifle kullansınlar.. |
Merhaba arkadaşlar, Kendi Samsung cihazımda uyguladığım ayarlar, kendinize göre gerek görmediklerinizi ayarlayabilirsiniz. Bu ayarları kapatınca cihazı 3310’a çevirmeyen, batarya düşmanı servisler 😊 Bağlantılar: Ayarlar > Bağlantılar > Diğer Bağlantı Ayarları > Yakındaki cihazı tarama = Kapalı Ayarlar > Bağlantılar > Diğer Bağlantı Ayarları > Yazdırma = Kapalı Ayarlar > Bağlantılar > Wi-Fi > Sağ Üst Noktadan Gelişmiş ayarlar > Hotspot 2.0 = Kapalı Konum: Ayarlar > Konum > Konum Servisleri > Acil Durum Konum Hizmeti = Kapalı Ayarlar > Konum > Konum Servisleri > Deprem Uyarıları = Kapalı Ayarlar > Konum > Konum Servisleri > Google Konum Geçmişi = Kapalı Ayarlar > Konum > Konum Servisleri > Google Konum Paylaşımı = Kapalı Ayarlar > Konum > Konum Servisleri > Wifi ve Bluetooth taraması = Kapalı Güvenlik ve Gizlilik: Ayarlar > Güvenlik ve Gizlilik > Gizlilik > Diğer gizlilik ayarları > Kişiselleştirme servisi = Kapalı Ayarlar > Güvenlik ve Gizlilik > Gizlilik > Diğer gizlilik ayarları > Tanılama verisi gönderin = Kapalı Ayarlar > Güvenlik ve Gizlilik > Gizlilik > Diğer gizlilik ayarları > Reklamlar > Reklam Kimliğini silin Ayarlar > Güvenlik ve Gizlilik > Gizlilik > Diğer gizlilik ayarları > Kullanım ve teşhis aracı = Kapalı Google: Ayarlar > Google > Covid-19 = Kapalı Ayarlar > Google > Cihazımı bul = Kapalı Ayarlar > Google > Cihazlar ve paylaşım > Cihazlar > Etrafımdaki cihazları tara = Kapalı Ayarlar > Google > Cihazlar ve paylaşım > Yakındakilerle paylaş = Kapalı Ayarlar > Google > Cihazlar ve paylaşım > Yayın seçenekleri = Kapalı Ayarlar > Google > Paylaşılan verileri kullanarak kişiselleştirme = Kapalı Cihaz Bakımı: Ayarlar > Pil ve cihaz bakımı > Pil > Diğer Pil ayarları > Adaptif Pil = Açık Ayarlar > Hafıza > Ram Plus = Kapalı İsteğe bağlı: - Senkronizasyon = Kapalı (Maili sürekli kullanmıyorsanız manuel eşitleyebilirsiniz veya rutin oluşturup şarja bağlandığında açılacak şekilde rutin oluşturabilirsiniz) - Otomatik Güncellemeler = Kapalı (Ayda 1 güncelleme geldiği için ara sıra manuel kontrol edilebilir) - Play Store > Play Protect = Kapalı (Cihazda virüs tarayıcı var zaten isteğe bağlı olarak kapatılabilir) - Play Store > Ayarlar > Ağ tercihleri > Uygulamaları otomatik güncelleme (isteğe bağlı) Cihazı yeniden başlatın. |
Benzer içerikler
- android obb klasörüne dosya atamıyorum
- numara engelli olmadığı halde arayamıyorum
- sms internetsiz gitmiyor
- telefondan durduk yere bildirim sesi gelmesi
- hepsi outlet güvenilir mi
- telefon işlemci sıralaması
- samsung s23 ultra yurtdışı fiyatı
- note 23 ultra
- samsung m serisi telefonlar
- samsung a54 kılıf
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X