aynen hocam bende turkcellden buldum s23 plus düz s23 ten ve s23 ultradan daha iyi ekran süresi ,işlemci performansı ve soğutma verimliliği sunuyor. düsük ekran cözünürlügü büyük kasa s23 plusın daha soğuk ve verimli olmasını saglıyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
SAMSUNG GALAXY S23/S23+ [ANA KONU] (376. sayfa)

-
-
Bilgi için teşekkür ederim. Hiç dikkat etmemiştim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba s22 den geçen arkadaşlar batarya konusunda gözle görülür bir fark oldu mu? Geçmeye değer mi düşüncelerinizi yazabilir misiniz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba s22den gectim hatta smart switchle butun uygulamalar ayarlar cop dosyalarla gectim en az 2 kat ekran suresi farketti kesinlikle.
-
S22 den S23+ a geçtim. Batarya konusunda aşırı fark var. Günde 2 veya 3 kez şarj a taktığım S22 yi, sadece günde 1 kez şarj ettiğim S23+ ile değiştirdim. Şahane bir şey. Alacaksanız S23+ öneriyorum. S23 de iyidir fakat 3900 mAh bataryanın ileride sıkıntı çıkartabileceğini düşündüğümden 4700 mAh bataryalı plus modeline geçtim. Sadece pil verimi olarak S23 ve S23 ultradan daha iyi bir pil verime sahip plus.
Hocam büyük telefon istemiyorum yoksa dediğin gibi büyük bataryalı telefon seçmek daha mantıklı
Dün Samsung'dan arayıp değişim kampanyası için onay verildiğini, paranın karta yatacağını söylediler. Ne kadar sürüyor bu yaklaşık olarak, bilgisi olan var mı?
Gece yatarken şarjı fulluyorum, ertesi gün tüm gün kullanıyorum tekrar şarja takıyorum. Gün içerisinde hiç şarj yok.
Günde 2-3 kez şarj ettiğim S10 sonrası büyük nimet yeminle.
-
-
Arkadaşlar merhaba,
5 dakika önce Samsung Shop'tan siparişimin Yurtiçi kargoya teslim edildiğiyle ilgili SMS ulaştı. Herhangi bir siparişim yoktu muhtemelen ön siparişe özel olan kablosuz şarj cihazı geliyor.
-
Hayırlı olsun.
Telefon faturanız ne zaman kesilmişti?
-
Teşekkür ederim. Siparişi 2 Şubat'ta vermiştim ilk faturada 2 Şubat tarihli ancak daha sonra eski cihazımı gönderdiğimde iade yaptıkları tutarı düşerek eski faturayı iptal ederek 15/02'de yeni bir fatura düzenlendiler.
-
-
Bu fatura düzenleme olayı bende olmadı tuhaftır. Bir kaç kişide daha gördüm. İlk kestikleri 26binlik fatura harici düzenleme gelmedi. Tarafıma ücret iadesi vs. sağlandı.
-
Henüz pilin % 50'sini kullandım. Şimdiden 6 saat ekran süresi. 12 saati bulacak muhtemelen. Telefonu alalı tam 4 hafta oldu. Pil iyice açılmaya başladı. 3 hafta sonunda şarjın performansı iyice arttı. 12 saati görmeye başladı ekran süresi. İlk 3 hafta 8 saat civarı alıyordum. Telefonu yeni alan arkadaşlar en az 3 hafta zaman versinler pile.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Er ya da geç gelir. Muhasebe sıra ile iptal edip sonra sonra fatura kesiyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok güzel değer. Adaptif pil açık sanırım?
Muhasebe işledikten sonra ilk faturayı düzenleme mi yapmamız gerekecek?
Samsung TR’nin muhasebesi sıra ile değişim yapanların faturalarını iptal ediyor. Daha sonra verdiğiniz cihazı iskonto gösterip yeni fatura kesiyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X