< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
SAMSUNG GALAXY S23/S23+ [ANA KONU] (377. sayfa)

-
-
Hocam kurban olayim yaptiginiz ayar vs bir sey varsa anlatin benim cihazim hayatta vermez bu sureleri bu bekleme suresinde. Kaldi ki siz neredeyse hic video da izlememişsinjz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Performans profili standart mi? Bir de ramplus ile ekran modu nasıl kullanıyorsunuz?
-
Performans standart, ram plus kapalı, ekran modu canlı.
Bende ram plus kapali kullaniyorum hocam aslinda tamamen wifide kullandigimda 8 saat ekran süresi aliyorum ama eger sizin gibi mesela arka planda 10 saat civarinda calisirsa genelde 6 saat civarinda aliyorum telefonu alalj 2 hafta oldu belki 1 haftaya duzelir ama arka planda biraz fazla sarj harcadigi hard reset atma fikrimde var. mesela burada %50 wifi %50 mobil veri ama arka planda sadece 4 saat calisti
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Şu haliyle kötü değil sizinki de aslında. Her telefon birebir aynı vermez zaten, kullanım alışkanlığından tutun, şebeke ve wifi çekim sinyaline kadar etkiliyor. Mesela bende Turkcell var, vodafon kullanırken pil anormal düşüyordu. Aynı telefonda Turkcell daha az pil harcıyordu mesela. Wifi olduğum yerde full çekiyor. Bir gün denemek için dışarıda full mobil şebeke denedim. Hem de hareket halinde, 8 saate düşmüştü ekran süresi. Oyun oynamıyorum bu arada. Oyun oynamış olsam bir kaç saat daha düşecektir pil ömrü. Yine kötü değil. Yani şu telefon şu muazzam performansa ve hıza 7-8 saat ekran süresi veriyorsa kafaya takacak bir durum olmamalı. Ama 4-5 saat civarı veriyorsa o zaman pilde veya bir bileşeninde sorun olduğu söylenebilir.
Evet hocam haklisinuz bende turk telekom hat varken 6 saat aliyordum full mobil veri turkcelle gecince bu sure saatleri buldu. Ekran suremde cok memnunum ama mesela bu gece ucak modunda ve wifi de bluetooth kapali 8 saate %7 şarj harcamasi biraz yuksek geldi. Arka planda biraz daha az şarj harcarsa dört dörtlük olacak cihaz
Evet bekleme modunda biraz yüksek harcamış. Ben de 2-3 civarı düşüyor en fazla. Wifi filan kapatmıyorum. Uçak moduna almıyorum. Ama yatarken mutlaka widgetten arka plan uygulamalarını temizleyip öyle yatıyorum. Dediğim gibi 3 haftaya kadar 8-9 saat civarı gittim. 4. haftaya girdiğimde bir anda 10-12 saatleri bulmaya başladı. Zaten mobil üreticiler pilin oturması için aşağı yukarı 1 aylık bir süre öngörüyorlar.
Performans profilini düsük yap bu videoda olanları uygula 10 saat ustu sure alırsın hocam
https://www.youtube.com/watch?v=OnybiPRgDcw&feature=youtu.be video bana ait asıl hazırlanış modeli galaxy a73 ancak birçok noktası farklı telefonlarada uygulanabilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Abi senin telefonda inan hiçbir sıkıntı yok. Arkadaşın dediği gibi, bulunduğun bölgede ki baz istasyonuna uzaklığın bile batarya ya etkisi var. Boşu boşuna cihazdan soğuma bence.
Ben S22 Plus dan geçtim S23 256 GB a. İnan çok çok memnunum. :)
Hocam s22 den sonra ilaç gibi geldi cok memnunum da arka planda biraz fazla guc harciyor gibi geldi. Ama onu da pek kafaya takmiyorum cunku genelde telefonu sabah şarjdan cektikten sonra genel olarak yogun kullanırım o kullanimda da s22 de kesinlikle şarja takmam gerekiyordu bir kez ama s23 sagolsun sarja takmadan gunumu cikartiyor
Deneyeyim hocam
8 saatlik ekran süresi aldığımda performans profili düşükteydi bu arada hocam
-
Kablosuz hızlı şarj değişim kampanyası yapanlara da geliyor mu? Ben değişim kampanyasıyla almıştım. Kampanyalar birleşmediğinden size verilmeyecek demiştiler alırken.
Cihazı komple kapatırsam şarjı birkaç hafta gider diye düşünüyorum.
-
Geliyor hocam, değişim kampanyası ile bir alakası yok. 1-2 Şubat tarihinde mobil ve internet sitesi üzerinden ilk alışverişiniz ise, 3 Şubat ve sonrası ise sadece mobil uygulama üzerinden ilk siparişiniz ise ücretsiz gönderiliyor. Hangi tarihte satın aldınız ve ilk siparişiniz miydi Samsung üzerinden?
-
Evet ilk siparişim samsung shop üzerinden. Satın alımı telefon ile yaptım. Kendisi hediye var ben bir sorayım dedi. Belirli süre sonra değişim kamyasında dahil olmuyormuş dedi. 3 şubatta aldım öğlen.
ben siparişi dün verdim hala geçerli mi mobil uygulama üzerinden?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X