Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S23/S23+ [ANA KONU] (2283. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (4 Mobil) - 2 Masaüstü4 Mobil
5 sn
45.675
Cevap
621
Favori
2.965.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
158 oy
Giriş
  • s23 de android 17 güncellemesi nasıl olacak merak ediyorum, bataryayı geçtim acaba kamera noktasında ilk çıktığı zamanki gibi çekmeye başlayacak mı :) yoksa daha da kötüye mi gidecek.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    AMD Ryzen 7600X * MSI Mag CoreLiquid 240R V2 240mm * ASUS TUF GAMING B650 PLUS * SAPPHIRE PULSE 6800 XT 16GB * CORSAIR VENGEANCE RGB 32GB (2x16GB) 6000Mhz DDR5 * Sharkoon SilentStorm Cool Zero 750W 80 Plus GOLD * KINGSTON NV2 PCIe 4.0 2TB NVMe
  • s23 için kötü günler geride kaldı, daha kötü günler kapıda  

bu arada kamera uygulaması için bilgidiğiniz çalışan bir gcam versiyonu var mı?

• Arkadaşlar bugün kendi s23'üm ile Samsung s26 plus'ın kameralarını mağazada inceleme fırsatı buldum bir baktım benim s23 çok daha keskin ve kaliteli çekiyor s26 plus'a göre... S23 ün kıymetini bilin

Kameraları aynı zaten yazılım farkı var birde ayarları aynı değildir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    AMD FX 8320 4.3 ghz Gigabyte 990XA-UD3 Rev.1.1 bios f13 Kingston Genesis - 8GB Kit* (2x4GB) - DDR3 1866MHz CL9 MSI HD7870 O.C. GDDR5 2GB 256Bit AMD Radeon DX11 Ekran Kartı team xtreem s3 120gb SSD WD caviar black 500 GB 7200 RPM 32MB SATA2 hdd corsair cx-750 w psu w7 ultimate 64bit Corsair Carbide 400R NOCTUA NH-U12S
  • Arkadaşlar s23 telefonumu ilk çıktığı zamanlarda almıştım. Aradan yaklaşık 3.5 yıl geçmiş. Malum lityum bataryların laneti gün geçtikçe batarya ömrü azalıyor. Bataryayı değiştirmek istiyorum. Ancak Sivas'ta samsungun telefonlar için yetkili servisi yok. Kargoyla göndermek ise sıkıntılı bir süreç. Günümüzde her işimizi telefon ile hallediyoruz telefonsuz kalınca her iş aksıyor. Ayrıca tr şartlarında kargo firmalarına da pek güvenemiyorum. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim. Önerileriniz nelerdir?
    Not: Şehirdeki normal yetkili olmayan servislere hiç güvenmiyorum. Telefonun içine ediyorlar.

En yakındaki servisi arayın. Ellerinde varsa aynı gün bir kaç saat içinde geri veriyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oscar Heykeli -- 30 Ağustos 2026; 22:28:41 >
  • klawye kullanıcısına yanıt

2 hafta önce Samsun'daki yetkili servise gittim. Öncesinde ellerinde pilin olup olmadığını sormak için aradığımda alakasız davranmışlardı. Gittiğimde gayet ilgililerdi ve 2 saat içerisinde 2750 TL'ye pilimi değiştirdiler.

Çoğu kullanıcının farkında olmadığı bir gerçek. Banka uygulamaları hariç, web sitesi olan hiçbir şeyin uygulaması yüklenmemeli / kullanılmamalı. YouTube, alışveriş uygulamaları, vs. bataryayı sömürüyor. Kullanıcı deneyimi olarak da web siteleri genelde daha iyi. Nadiren birkaç özellik uygulamaya özel oluyor. Haricinde, Edge gibi batarya dostu bir tarayıcı üzerinden kullanmak her yönden daha avantajlı.

Örneğin birkaç sene önce denemiştim, aynı videoyu Edge üzerinde YouTube sitesinden değil de YouTube uygulamasından izleyince 2 kata yakın daha fazla pil harcıyordu. Uygulamalar sistemi gereksiz yoruyor.

• Arkadaşlar telefon ekranini açtığımda direkt sifre ekrani gelmesi için ne yapmak lazim, face id parmak izi kaldirdim, önce kaydırıp sonra şifre ekrani açılıyor yine. Yani telefonda ekranı açtığımda doğrudan sifre girme yeri gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f0rester -- 1 Eylül 2026; 13:17:36 >
  • DarkEagles_1903 kullanıcısına yanıt

Evet gri ve siyah olayı ama bu bir sorun hocam renk paletinden bir renk seçin ve bu sorun düzeliyor tutarsızlık var hatta açıklamışlardı Samsungun One UI ile Android Material tasarımıyla uyuşmazlık sorunu olduğu için böyle diye. Samsungun numara çevirme yerinde de renk tutarsızlığı var. Bu renk sorunu diğer android cihazlarda yok mesela birdeö

Aynısını yaşıyordum Play Store kendi kendine güncellendi ve düzeldi sorun.

ilk aldığınız zamanlardaki gibi oldu mu ? Çok fark etti mi yani ?

Batarya değişiminde sıfırlama vs yapıyorlar mı ?

• Telefonumun garantisinin dolmasına birkaç gün kaldı. Garantisi dolmadan garanti kapsamında pil değişimi yaptırayım diyorum. Konum anadolu yakası. Ne yapmam gerek? Yetkili servise gidip ne diyeceğim bilgisi olan var mı?

özellikle kamera ve kullanım kolaylığı ile şimdilik iyi gidiyor, batarya konusunda şimdilik birşey söylemek için çok erken ancak günde 2.5 kere şark etmek zorunda kaldığım s23 sonrası 1-2 yıl rahat ederim.

bu arada s23 güncellemelerini de takibe devam ederim, umudum yok ama belki güncellemeler ile çöp haline getirdikleri kamera ve bataryayı belki bir nebze iyileştirirler.

Bu arada android - ios geçişi için google play store da ios aktarma uygulaması var, ancak kablo ile aktarım yaparken surekli hata aldım o yüzden sadece rehber ve whatsapp kayıtlarını aktardım. Kalana uygulamaları kendim kurdum, bu arada whatsapp business kayıtlarını hiçbir şekilde aktarmadı maalesef.

Geçiş yapacak arkadaşlar buna dikkat etsin.

mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.