Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S23/S23+ [ANA KONU] (2281. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
45.632
Cevap
622
Favori
2.959.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
157 oy
Giriş
    yok be hocam hissediliyor aradaki fark

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Elimde S25 ve iPhone 16 olmasına rağmen S23'ü de aktif kullandığım için bu ana konuyu takip ediyorum. iPhone ve iOS eskisi gibi harika değil, hatta bazen çok daha beter. S25 ile S23 arasında ise dağlar kadar fark yok. S23 sonrası büyük beklentilere girmeyin yani.

SAMSUNG GALAXY S23/S23+ [ANA KONU]

İnternette Galaxy'den memnun kalmayıp iPhone'a geçeceğini belirten kullanıcı sayısı kadar iPhone'dan memnun kalmayıp Galaxy'e geçeceğini belirten kullanıcı var. Yıllardır bu dönüşüm devam ediyor, iki marka da satış sayılarını ve pazar paylarını arttırmaya devam ediyor :)

Gördüğüm kadarıyla dünyada Galaxy cihazlardan şikayet eden en çok kullanıcı sayısı da Türkiye'de gibi. Samsung, Türkiye'ye defolu üretim telefonları mı gönderiyor yoksa bizim milletin teknolojiyle imtihanı bitmek mi bilmiyor? Bu ana konu zaten kısır döngüye girmiş durumda. Düzenli olarak aynı kullanıcılar aynı mesajları atıp aynı tartışmaları (güncelleme sonrası eşim kanser oldu [geçmiş olsun], iPhone'a veya Ching Chang Chong markasına geçeceğim [lütfen geç artık], batarya değiştirsem düzelir mi, düzelir mi, düzelir mi × 50 [detaylı yanıtları verildi], çok ısındı evim yandı [üzücü], güncelleme yapmıyorum telefonum NASA bilgisayarı oldu [peki], kamerası tost makinesi [onlarca iPhone kullanıcısı iş arkadaşım S23'ün fotoğraf çekmesini tercih ediyordu, demek ki tost makinesi değil], çok kasıyor, kas gevşetici sürsem geçer mi [mahalledeki bilgisayarcı format atarken SD 8 Gen 2 işlemcisini kötü işlemci ile değiştirmiş sanki],..) döndürüp döndürüp adeta kahvehane ortamında eğleniyor.

Milyonlarca satmış bir ürünü Şikayetvar sitesine bakarsanız hakkında rahat 100 şikayet bulursunuz. Bu o ürünün kötü olduğu anlamına gelmez, çoğunluğun memnun olduğu gerçeğini değiştirmez. Burada 3-5 kullanıcı sorun yaşıyor diye de bu cihaz kötü olmuyor, Samsung tarihinin en iyi ve en yüksek kullanıcı memnuniyetine sahip modellerinden biri durumunda.

Bir de burada pil performansından dert yananlar var ki, 3 saat ekran süresi alan kullanıcı 7 saat ekran süresi alan kullanıcıları yalancılıkla suçluyordu bir ara. Kullanımında veya cihazına özel bir sorun olduğunu kabullenemiyor çünkü. İngilizce yorumlara bakıyorsunuz, yine çoğunluk böyle ufak bir cihazın 2-3 sene sonunda dahi 5-7 saat ekran açık süresi veriyor olmasını övüyor. Fakat bizim Muhittin Ağabey'a göre hepsi yalancı tabi. Kendi cihazında bir sorun yaşıyorsa herkesinki kesin öyledir, bende öyle bir sorun yok diyen vatan hainidir ona göre. Değiştir artık şu bataryanı veya telefonunu Muhittin Ağabey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frederick S. -- 6 Ağustos 2026; 23:52:19 >

• Frederick S. F kullanıcısına yanıt
    Ellerinize sağlık hocam.

Katılıyorum, S23 Sonrası S25 Edge aldım, ekran büyüklüğü haricinde çağ atlatacak bir fark göremedim.

Eşim 3.5 senedir S23 İLE MUTLU, Bende 3 sene kullandım ve ekran küçük gelmese halen değiştirmeyi düşünmeyecektim.

Genelde 1 sene kullanmam birçok cihazı ama S23 Öyle değildi..

• Arkadaşlar, 2023 Haziran'da almış olduğum S23 cihazımın arka kapağı kalkmaya başlamış hafiften. Muhtemelen batarya şişmeye başladı. Oturduğum ilde yetkili servis yok. En yakını Samsun'da. 1 ay sonra Samsun'a gideceğim. Bu konuda deneyimi olan var mı?

• Arkadaşlar selam, 2.5 senedir kullanıyorum S23+ telefon hala ilk günkü hızında Oneui 8 ve 5 nisan 2026 android sürümü var şuan bahsetiğiniz gibi kasma donma asla yaşamadım. Oneui 8.5'e geçenler sizce geçmeli miyim yoksa asla yapma mı dersiniz tecbübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Hocam siz 8.5 kullandınız mı s23de tecrübeniz varsa paylaşır mısınız? Ablam S25+ kullanıyor inanın ekran parlaklığı ve netliği dışında hiç fark yok uygulamalar aynı akıcılıkta kamera aynı kalitede gündüzde, yazılım olarak bozmak istemediğim için güncellemedim 8 gen 2 hala çok hızlı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f0rester -- 11 Ağustos 2026; 0:16:24 >
  • f0rester kullanıcısına yanıt
    cihazımda pil hiç değişmedi yani orijinal pilden devam hala. 256gb'ın 200 ü dolu. durum bu şekilde. sizin piliniz orijinal mi?

• ultavires U kullanıcısına yanıt

Aynı durum başıma geldi, muhtemelen benim batarya araçta kablosuz şarjdayken çok ısınmaya maruz kaldı bir süre, ondan dolayı olabilir dikkat edin. İstanbulda normal bir telefoncuya gidip orjinal taktırdım ama su geçirmez özelliği hala geçerli mi bilmiyorum. Herhangi bir sorun yok 3-4 aydır kullanıyorum.

Batarya hariç katılıyorum. S23ün subında bataryayı öven pek yok. Onun dışında genelde şikayet edilmiyor pek. 3 senelik 6.1" telefonun 3-4 saat vermesi de aslında o kadar kötü değil.

Ben ios 18.7.8de ip 16 kullanıyorum. S23ü one ui 6.1de bırakıp anneme vermiştim. Hala 6.1de kullanıyor. Ios 18e göre kesinlikle one uidan daha memnundum, özellikle bug, crush vs anlamında.

Yakın zamanda telefon şarjdayken Whatsapp üzerinden görüntülü görüşme yaptım. Muhtemelen benim telefonum da o anda ısınmaya maruz kalıp bataryayı şişirdi. Cumartesi günü Samsun Bayrak Elektronik yetkili servisine bataryayı değiştirmeye götüreceğim. Fiyat olarak 2750 TL dediler. Sizce fiyat olarak nasıl?

Ayrıca Samsun Bayrak Elektronik'e yolu düşen oldu mu daha öncesinde? Hizmet nasıl?

Ben orda garantiden batarya değişimi yaptırdım memnunum bir sıkıntı olmadı. Fiyatı iyi vermişler değişim için uygun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

şarj konusunda ise en çok şikayet edenlerden birisiyim ona rağmen uçakta gelirken telefondan dizi izledim 4.5 saat aralıksız kullanımda hala %20 şarjı vardı.

sanırım s23 lerde wifi, bluetooth, şebeke optimizasyon sorunu var. zira ülkeye geldim günde 2 kere hatta bazen 2.5 kere tam şarj etmek zorunda kalıyorum.

Arkadaş bu renk sorunu sizde de devam ediyor mu Samsung ne zaman düzeltecek bunu? Bende mi böyle?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.