< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi USAEA -- 20 Temmuz 2026; 0:39:21 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
SAMSUNG GALAXY S23/S23+ [ANA KONU] (2278. sayfa)
3 Mobil
-
-
Yakın zamanda yetkili serviste batarya değiştirip memnun olan var mı ? Tavsiye eder misiniz?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yakın zaman sayılmaz, geçen sene haziranda garanti bitimine yakın değiştirtmiştim. Önceki mesajlarda deneyimlerim yazılı. Ekran süresi olarak değişen bir şey olmadı
Temiz iş yapıyorlar, tüm testleri yapıp öyle teslim ediyorlar.
Tek sıkıntı şu, takıntılı biriyseniz şöyle diyeyim taktıkları bataryalar stok batarya olduğu için eski üretim tarihli oluyor. Benim tele mesela 2023 üretimi batarya takmışlar. Ama onu da 1 yıldır kullanıyorum eskime, ekran süresi azalma, şişme vb hiçbir şey yaşamadım. Stabil olarak aynı süreleri alıyorum.
_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
Şuan mutluyum. Daha önce de mutluydum. Ekran süreleri aşağı yukarı aynı. Benim kullanım senaryomda bana 1 gün yetiyor telefon. Buyrun aşağıdaki mesajdan itibaren bütün süreci, eski/yeni batarya sürelerini karşılaştırabilirsiniz.
Bataryanın üretim yılını girebildiğiniz programlar mevcut, bu topic'te arama yaparak bulabilirsiniz. O programlar ile üretim yılını gördüm. Servis sizin önünüzde işlem yapmıyor doğal olarak.
donanımhaber forum
SAMSUNG GALAXY S23/S23+ [ANA KONU]https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/161491490
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
hocam burda çokça konuşuldu bu konu, bu telefonun pil ömrünün bu kadar azalması çok büyük oranda her gelen güncellemenin optimizasyonun önceki sürümlerden zayıf olmasından kaynaklı. pil değişmek sandığınız kadar fayda sağlamaz, hele garantiden değil ücretli şekilde yaptıracaksanız daha da hayal kırıklığı yaşatır. bu konudaki birçok arkadaş zaten garanti var ücretsiz değişiyorlar diye değişti. pek de belirgin bir fark olmadı genelde. oneui 6’ya dönmedikçe bu telefonun pil ömrü maalesef çok kötü. s22 seviyesine düşürdüler kasıtlı ya da istemeden.quote:
Orijinalden alıntı: figu
Bu mesaj silindi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Burası yeri mi bilmem ama son zamanlarda şarj muhabbeti döndüğü için buraya yazmak istedim.
amzn.eu
Spigen 30W USB-C Araç içi Hızlı Şarj Aleti PPS Desteği Akım Korumalı Güç Adaptörü Çakmaklık iPhone & Android & iPad Type-C PD 3.0 EV301 - ACP08699 (Spigen TR Garantili)https://amzn.eu/d/0eJvqwwA
Fiyatı piyasaya göre bayağı iyi ve pps desteği de var. Daha elime ulaşmadı ama süper hızlı şarjı destekleyeceğini düşünüyorum. Düşünen varsa diye paylaşmak istedim.
Edit: Ürün geldi. Sade ve küçük. Süper hızlı şarj destekliyor. Bu fiyata kesinlikle kaçmaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkEagles_1903 -- 24 Temmuz 2026; 7:27:45 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Samsung un iPhone 'a göre ana sorunu bu bence, tel ilk çıktığında pili-hızı - stabil durumu gayet iyi çıkıyor ama sonraki yıllarda güncellemelerle telefon çok geriye gidiyor, iPhone da kısmi geriye gidiyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Merhaba,
son 1 haftadır mobil internet sorunu yaşıyorum, 128gb hafızda da 8gb yer kaldı ancak bundan bağımsız bir konu olmalı sanki.
4.5g ttmobil açık sadece, çift sim var diğeri de turkcell ona geçince de aynı problem internet aşırı yavaş, acaba sizde böyle bir sorun var mı? ya da çözüm öneriniz?
teşekkür ederim.
_____________________________ JCK STORE -
valla hocam ben düz 12 , 14 pro 15 pro max ve en son 17 pro max te kullandım apple da eskisi gibi değil bu 4 telefonda en sorunsuz deneyimim düz 12 de oldu sonra 14 pro da oldu ios 26 da 17 pro max dahi arada saçma sapan kastı, telefon kendini yeniden başlattı uygulama ekranda dondu kaldı, apple işletim sistemini gereksiz şişirme dönemine girdi ios 27 ile bunu toparlamaya çalışıyorlar 12 gb ram aşağısında iphonelar ilerde daha fazla sorun yaşayacak androiddeyse bence 16 aşağısını uzun kullanım isteyenler almamalı
ama iphone da şu kamera uygulaması açıldığında kasma donmayı görmedim mesela samsungta bu var hala kamera uygulaması berbat, s23te kaç kere çekerken dondu kamera uygulaması nasıl donar ya s23te , sırf bu yüzden hala yeni telefonda samsung alma tereddütüne giriyorum oppo vivo honor servisi biraz samsunga yakın olsa denerdim ama orda da 100k verip telefon elinde müşteri hatası diye kalabilir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zncrsz16 -- 24 Temmuz 2026; 11:25:9 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
haklısınız hocam, bundan 10 sene önce bu durum daha da belirgindi. androidin en iyisi bile 2-3 sene içinde dramatik seviyede düşerken iphone yıllarca stabil şekilde kullanılabiliyordu (iphone 6s örneği) şu an yine android telefonlar gelişti ama hala fark var bence bu konuda. hala çok memnun olan arkadaşlar var bu konuda ama son kullandığım zamanlarda bariz bir performans düşüşü, anlık takılmalar ve tabiki pilin ölmesini yaşadım. 2 yılda geldiği hal hayal kırıklığı yaşattı bende. artık android ios arasında hiçbir fark kalmamıştır diye düşünmüştüm, öyle değilmiş. bir telefon alındıktan sonra yıllarca kullanılacaksa iphone hala en güvenli seçenek. s serisi alanların çoğu zaten nerdeyse her sene takasla eskisini verip yenisine geçiyor.quote:
Orijinalden alıntı: firefoxx
Samsung un iPhone 'a göre ana sorunu bu bence, tel ilk çıktığında pili-hızı - stabil durumu gayet iyi çıkıyor ama sonraki yıllarda güncellemelerle telefon çok geriye gidiyor, iPhone da kısmi geriye gidiyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________
-
3 yıllık s23 cihazımın bariz yavaşladığını hissediyorum artık, anlık takılmalarda mevcut. Hele android auto bağlıyken telefon kasım kasım kasılıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kahya Yahya -- 25 Temmuz 2026; 0:41:40 >
Son güncelleme ile pil kendine geldi ısınma belirgin azaldı anlamadım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ # Anlayana sivrisinek saz, anlamayana davul zurna az # -
-
One ui 8. 5 dışında güncelleme var mı hocam?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Arkadaşlar 2 yillik s23 256 gb ne kadar eder
sanal bellek aciksa kapat cok etki ediyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt

![SAMSUNG GALAXY S23/S23+ [ANA KONU]](https://forum.donanimhaber.com/cache-v2?path=https%3a%2f%2fstore.donanimhaber.com%2fb2%2f26%2f0e%2fb2260ede8c4ff7d6fcaa77b3033bcb39.jpeg&t=163813135&width=480&text=1)
![SAMSUNG GALAXY S23/S23+ [ANA KONU]](https://forum.donanimhaber.com/cache-v2?path=https%3a%2f%2fstore.donanimhaber.com%2f3d%2ffe%2f5b%2f3dfe5b469e01799ae0cc5b15566c9268.jpeg&t=163813135&width=480&text=1)

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt