Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S23/S23+ [ANA KONU] (1139. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
45.632
Cevap
622
Favori
2.959.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
157 oy
Giriş
    hocam günümüz telefonlarının sol taraflarında tuş ya da delik olmuyor genelde. bu sayede suya dayanıklılık özelliğine sahip olmayan telefonları bile sabunla yıkamak mümkün oluyo.

şöyle, telefonu ekran sola doğru bakacak şekilde yan çevireceksiniz. böylece telefonun "deliksiz" olan sol tarafı aşağıya doğru bakıyor olacak. telefonun sağıdaki tuşlar da yukarı bakıyor olacaklar. telefonun "jack" barındıran alt kısmı da size doğru (yani yana doğru) bakacak.

ellerinizi sabunlayıp sonra telefonu bu şekilde elinize alın, telefonu çeşme suyuna tutmadan ön ve arka yüzünü ovalayıp sabunlayın (jack barındıran yerleri falan sabunlamayın) sonra sabunlanmış olan telefonu bi elinizde tutup, diğer elinizi de çeşmede durulayın, ve durulanmış elinizinle telefonun üzerindeki sabunu silin. bunu birkaç kez yapınca telefonun üzerindeki sabun tamamen gitmiş oluyo. sonra da diğer elinizi durulayıp telefonun diğer yüzündeki sabunu sileceksiniz (yine 2-3 kez tekrar ederek)

durulama esnasında elinizde kalan sular telefona gelip de aşağı doğru akacaklar, ama bu sular telefonun delik barındırmayan kısmına doğru aktıkları için telefonun içine herhangi bi su sızıntısı gerçekleşmiyor.

bu yöntemle hemen her telefon yıkanabilir. sonuçta telefonu çeşme suyuna doğrudan tutmuyosunuz.

yalnız S23'ü böyle yıkarken dikkatli tutmak gerek, telefonun arka yüzü çok kaygan oluyo.

şunu da ekliyim: daha önceki telefonlarımı da kılıfsız ve ekran koruma camı da olmadan kullanmıştım. önceki telefonlarımın ekranları da arka yüzeyleri de çok çabuk kir tutuyolardı. bunedenle sık sık yıkıyordum. S23'ün arka yüzeyi zaten hiçbişey tutmuyo da, ekran camı da pek kir tutmuyo. nasıl yaptılarsa artık.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• programmer_onur kullanıcısına yanıt
    Samsunglarda hep oluyormuş bu. Çok hassas bir nem sensörü var galiba.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Arkadaşlar dün s23 cihazı ilk kez kullanmaya başladım. İlk dikkatimi çeken şey oluk oluk şarjın azalması oldu. Moralim bozuldu keske s23+ alsaydim dedim. Bu zamanla düzeliyor mu? Buna şarj yetişmez cunku böyle giderse

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba. S23 için köşelerden kabarma yapmayan ve parmak izi okuyucusu sıkıntılı olmayan bir ekran koruyucu arıyorum. Şuana kadar 2 tane ekran koruyucu eskittim ikisi de köşelerden kabarma yaptı ve atmak zorunda kaldım.

En son aşağıdaki linkteki ekran koruyucuyu almaya karar verdim ancak bunda da aynı şey olur mu acaba? Bu koruyucuyu kullanan var mı?

amFilm (2+2 Paket) için uyumlu Samsung Galaxy S23 5G için OneTouch Ekran Koruyucu, Sertlik 9H, Temperli Cam Kamera Lens Koruması, Kolay Kurulum ve Baloncuksuz
    amazon
    amFilm (2+2 Paket) için uyumlu Samsung Galaxy S23 5G için OneTouch Ekran Koruyucu, Sertlik 9H, Temperli Cam Kamera Lens Koruması, Kolay Kurulum ve Baloncuksuz
    https://www.amazon.com.tr/dp/B0BMWQMMQS?ref_=cm_sw_r_apan_dp_HAE113FDFJEE9RGRBKT4

• Teşekkürler beyler.Bu akşam iş dönüşü bol köpüklü suyla bi yıkayım ben o zaman hep silmek olmuyor.

• Luka Modric kullanıcısına yanıt
    Bu sorun halen var mı

Zamanla oturur şarj. Ben 6-7 saat ekran süresi alıyorum.

ilk sayfadaki pil tavsiyelerini yaparsanız daha uzun pil omru alırsınız,

konum u da surekli acık tutmak yerine

rutin olusturup

sadece navigasyon programı ,vb acılınca acılacak sonra kapanacak sekilde yaparsanız

o da bayagi etkili olur

samsung'a güveniyoruz ya    gerçi bir şey olsa kullanıcı hatası derler vallahi  

Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir
    Ne mutlu Türküm Diyene

• ademis kullanıcısına yanıt

yap yap    

Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir
    Ne mutlu Türküm Diyene

• Luka Modric kullanıcısına yanıt
    benim düzelmedi. hâlâ çabucak boşalıyo şarjı. diğer bazı S23 kullanıcılarında ise çok daha uzun dayanıyor pil. S23 bu konuda tutarlı değil. farkın nedeni nedir bilmiyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu yıkama konusuna çok güvenmeyin derim. Altını çizerek belirtelim ki su temasında firma kullanıcı hatası diyip geçiyor. Su temasında garanti kapsamına sokmuyor cihazı. Risk alıp sokmak isterseniz siz bilirsiniz fakat su geçirmez olduğu halde suya sokmak bence risk. %1 ihtimal başınıza denk gelirse sonradan keşke demenin anlamı yok.

Hocam sizi poco F5 konusunda da gördüm. S23+ sahibiyim bende. Cihazı neden satıyorsunuz? Poco F5 e mi geçmeyi düşünüyorsunuz? Poco konusunda da yazmıştım. Cihazı satma gerekçeniz nedir onu merak ettim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

S23 Ultra YD alacaktım sözde, ikinci cihaz olarak poco f5 ve 20 Fe arasında gidip geliyordum S20 FE aldım hocam.

mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.