< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

5 Mobil
Popüler Konular listesinde
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Arkadaslar gecen sene S25 ciktiginda yazdigim icin 3000 yil ceza aldigim olay yine gerceklesti. Subatta ne cikti? Yeni S26 cikti. Peki Subat'ta cikan S23 ve S24 ROM'larinin bit degeri ne oldu? Yukseltildi, yani geriye donus yapmaniz imkansiz. Neden? S26'yi aldirmak icin S23 ve S24'leri yavaslatacaklar ki siz geriye bile donemeyeceksiniz bit value degeri yukseldigi icin. Kisaca Subat ayinda S23 ve S24'lerini guncelleyenler icin gecmis olsun... Bir tesekkur edin de yine 3000 sene ceza yemeyelim. S24 ![]() S23 ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensaura -- 17 Mart 2026; 21:25:58 > |
|
😅😅😅 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Aslında tam tıkır custom rom olsa şimdiye bl kilidini açıp rom atmış olurdum ancak eldeki custom romlarda volte yok ve kamera tarafında da bayağı bir kısıtlanmış olduğundan gcam bile bekleneni veremiyor. En azından stok kamera uygulaması portlanmış olsa ona bile kabul derdim ama yok. O yüzden o topa girip knox sayacını geri dönülemez şekilde tetiklemek istemedim. En azından satarken boşu boşuna değerini kaybetmesin istiyorum. Ancak samsung gelecek güncellemelerde cihazın içine ederse ilk fırsatta satıp başka markaya geçerim (özellikle custom rom desteği olanlar). Çünkü custom romlar gerçekten usta birinin elinden çıktığında manyak hızlı ve verimli oluyorlar. Samsung tarafında custom rom olayının pek dönmediğini biliyordum ama optimize bir oneui olunca buna gerek kalmıyordu. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
s23 için İstanbul'da herhangi bir yetkili serviste batarya değişimi yaptıran var mı ücret ne çıkıyor arkadaşlar? telefonda büyük sorun olmasa dahi bataryam eskiye göre kötü batarya yenilemek istiyorum desem direkt yapıyorlar mı? garantisi yok, kendim ödeyeceğim fiyatı neyse. |
|
|
Yetkili servis batarya değişimi için ücret 2900 TL. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
AMD FX 8320 4.3 ghz Gigabyte 990XA-UD3 Rev.1.1 bios f13 Kingston Genesis - 8GB Kit* (2x4GB) - DDR3 1866MHz CL9 MSI HD7870 O.C. GDDR5 2GB 256Bit AMD Radeon DX11 Ekran Kartı team xtreem s3 120gb SSD WD caviar black 500 GB 7200 RPM 32MB SATA2 hdd corsair cx-750 w psu w7 ultimate 64bit Corsair Carbide 400R NOCTUA NH-U12S
|
|
3 senelik cihaz var hocam batarya sanki eskiye göre çok hızlı bitiyor. Ömür bakmak da yok ki iPhone gibi ama bence gitti gibi bilmiyorum ki bana mı öyle geliyor acaba < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Arkadaşlar sizlere bir sorum olacak, Yeni bir telefon aldığınızda eski android telefonu hiç sattınız mı? Ben eski telefonları yakın tanıdıklara verdim ya da çekmecede yedek telefon olarak kullandım. s23 telefonu sene sonu gelmeden satmak istiyorum ancak endişem telefon ne kadar sıfırlasakta içerisindeki verilerin recovery araçları ile geri döndürülebileceği gerçeği kafamı kurcalıyor. bu konuda sizlerin düşüncesi nedir acaba? deneyimleriniz vs var mı? teşekkürler. |
|
Kimse sizin gecen yaz cafede ne yaptiginizla ilgilenmiyor hocam, bunu zaten sosyal medyada bilerek paylasiyorsunuz. Endiselenmeyin, formati basin, verin gitsin. |
|
açıkcası bende sızın gibi düşünüyorum, zaten telefonda olan fotolarda dağ bayır vs fotoları, sadece hani olursa güvenlik riski o aklıma geliyor, hatta tek düşüncem gmail hesabı fln çalınır mı endişesi ancak onda da zaten sıfırlanınca sorun olmaz diye düşünüyorum. bu arada s23 nispeten eski bir telefon oldugundan alısverıs sitelerine takas için almıyorlar sanırım, sizlerin var mı takas konusunda önerebileceğiniz bir site yada firma? teşekkürler. |
|
|
Herhangi bir sorun yok, camsız 1 seneden beri kullanıyorum otomatik parlaklıktıda hiçbir çizikte yok, tavsiyem camsız kullanmanız hocam < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|