< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Samsung Galaxy S20 / S20+ / S20 Ultra [ANA KONU] (730. sayfa)
-
-
Hanımın telefonu A52 benim S20 plus, A52 güncellemeleri bizim telefondan daha hızlı alıyor 😡
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dostlar Android 13'te, Çoklu Etkin Pencere özelliği çalışır durumda mı? A12 de bu özellik iptal olmuştu ve ancak NiceLock Multistar ile getirebilmiştim.
Bu özellik olmazsa olmazım, bundan dolayı hala A13 yüklemedim. Geldi, bekliyor. Bilen arkadaşlar bilgi verebilir mi lütfen. Cihaz S20 (düz)
https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-intuitive-multi-active-windows//
-
Selamlar arkadaşlar. S20 plus telefonumda bir kaç gündür şarj konusunda sıkıntı yaşıyorum. Kabloyu taktığımda nem uyarısı veriyor. Bi kaç gün bekledim fakat sonuç aynı. Herhangi bir sıvıya temas olmadı. İnt de biraz kurcaladım, uygulamalar bölümünden ön belleği temizle yaptım, olmadı. Fabrika ayarlarına geri döndür seçeneğini sunanlar var ama ne kadar faydası olur bilemedim. Sanırım yazılımsaldan ziyade donanımsal bir sorun. Herhangi bir sıvı teması olmadan böyle olması şaşırttı beni. Ne dersiniz. Nasıl yol izliyim. Garantisini bitmesine 4 ay var. Servis nsl bir işlem yapar sizce. Ücretsiz onarım yapma yoluna gider mi. Yada bilinen bir çözümü var mı sizlerinde bildiği. Servise vermeden önce yapabileceğim
$arj kablosunu bilgisayara takmayı dener misiniz. Bilgisayar usb'den sorunsuz şarj ediyorsa, donanım sorunu olma ihtimali yüksek. $arj soketi veya şarj entegresi arızalı. Aynı sorun A52 cihaz ile yaşadık 1 ay önce. bir kaç değişik kablo ve şarj aleti denedik, şarj etmedi, ama bilgisayardan şarj etti.
Servise göndermenizde fayda var.
-
S20 ultra ile A13 kullanan varmı aramızda ? Odaklama sorunu ve cihazın genel ve kamera performansı nasıl ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BUGATTI -- 18 Ocak 2023; 12:48:55 > -
Bu özellik hiç kalkmadı ki hocam. 🤔
Kaç yıllık cihazlarda bile var. 🤔
(S20 Plus)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.A.R.U.B -- 22 Ocak 2023; 9:22:47 >
Birkaç gün havluya sarın cihazı ve şarj kablosunu. Şarj etmeye çalışmayın. Gece ev nemleniyordur. Geceleri telefonun üzerine bir bez örtün. Kabloların da tabi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Samsung Galaxy S20 SM-G980F/DS icin Android 10 firmware'i nereden bulabilirim? Android 12 uzerine Odin'le ve ya baska bir programla tekrar Android 10 yukleyebilir miyim? Yedege falan gerek yok zaten yeni aldim, sadece Android'i 10. versiyona dondurmek istiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensaura -- 23 Ocak 2023; 23:44:5 > -
Öyle bir bug vardı sanırım, o da bana denk gelmiş. Başkaları da yaşamış. Ben çok aramıştım çözümünü o zaman.
https://eu.community.samsung.com/t5/galaxy-s20-series/split-screen-no-longer-works-after-latest-android-update/td-p/2603810
-
Güncelleme gelmiş s20 plus'a.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
S20 Ultra'ya da Aralık güncellemesi geldi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unifeb70 -- 25 Ocak 2023; 13:24:58 >
Ben de geçen gün S20+ telefon ıslanınca bu uyarıyı almıştım. Önce tüy bırakmayan bir kağıt peçeteyi burgu yapıp iyice kuruladım uyarı gitmedi. Sonra saç kurutma makinasını ılık olarak şarj yuvasına tuttum, yine düzelmedi. En son cihazı yeniden başlattım uyarı kayboldu.
-
Ben başka bir şeyi anlamışım hocam o halde kusura bakmayın. :)
Ben Windows biçiminde uygulama açma olarak anlamıştım.
Görseldeki bu özelliği kullanmadığım için önceden sağlıklı çalışıp çalışmadığını bilmiyorum. Ancak A13 de çalışıyor şuan. 😅
Dün siparişim geldi Walmart'tan vermiştim siparişi. Galaxy S20 5G Exynos işlemcili modeli International model beklerken S20+ Snapdragonlu Amerikan modeli geldi. Kapattım paketi bastım iadeyi. Walmart bile dolandırıcı çıktı arkadaş :D
Valla benim telefon A12 nin bir sürümünden beri odaklama problemi yaşıyor. Hafif vurunca telefona odaklıyor. Henüz düzelmedi bu sorun.
Android 13 ü gecen gün odin ile düz s20 ye temiz kurulum yaparak yükledim. Devredışı bıraktığım uygulamalar derin uykuya alınacak diye gözüküyor. Devre dışı bırakmak bir işe yaramıyor demek ki
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Dostum ben de Android 10 kullanmak zorunda olduğum için S22 5G parasına S20 4G aldım New York'ta. Ama yapacak bişe yok işte :)
Hocam direkt ADB ile bu uygulamaları kaldırsanıza, devrr dışı falan uğralmayın direk kaldırılsın telefondan. Konunun ilk mesajında anlatılıyor.
Android 12 de kaldirmiştım sonra güncellemeyi telefon üzerinden yaptım. Biraz bu şekilde kullandikdan sonra şimdi temiz kurulum yaptım ama bu şekilde devredışı yaptığım uygulamalar derin uykuya alınacak olması garip geldi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X