Şimdi Ara

Samsung Galaxy S20 / S20+ / S20 Ultra [ANA KONU] (718. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.881
Cevap
103
Favori
832.608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
60 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 716717718719720
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam, telefonu ilk aldığım aydan beri Lensun kullanıyorum. Aralık 2020 de aldım cihazı ve Haziran 2022 de tekrar Lensun ile değiştirdim

Ürün nano olarak geçiyor ve ekran üzerinde yok gibi duruyor.

Uygulaması kolay. YouTubeda uygulama videoları mevcut.

Ancak tozsuz bir ortam şart zira bu üründe kaldırıp altından toz alma gibi imkan yok ne yazık ki

Uygulama öncesi ortamda hava su püskürtüyorum ki tozlar yere çöksün 😄

Parmak izinde ve dokunma hissi de çok güzel. Daha önceden de S10+ cihazımda aynı ürünü kullanmıştım.

Eğer imkanınız varsa Aliexpressten PET Ekran Koruyuculara da bakabilirsiniz. Ama artık gönderim ücretleri ürünün kendisinden pahalıya geldiği için mantıklı gelmiyor bana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.A.R.U.B -- 21 Kasım 2022; 9:28:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba good lock kullanan varmi ben S20+ kilit ekran düzenliyorum sonra düzenlediğim ekran kayboluyor sebebi nedir acaba bu tür sıkıntı yasayan varmı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar amazondan s20 plus için orjinal kılıf siparişi vermiştim. Baya da pahalıya patladı ama salak gibi s20 için almışım yanlışlıkla. Geri iadeyle uğraşmak istemiyorum çünkü ürün fransadan geliyor. Aldığım ürünün linkini bırakıyorum aşağıya. 5 aralıkta teslimat gözüküyor. O tarihe kadar almak isteyen çıkarsa iade etmeyeceğim, almak isteyene kargolarım. Aldığımdan biraz daha uygun fiyata da veririm ama yine de insaflı bir fiyat olsun en azından:)

amazon
    Samsung EF-RG980CBEGWW Galaxy S20 Koruyucu Kılıf, Siyah
    https://www.amazon.com.tr/dp/B084G9G1CL?ref_=cm_sw_r_apann_dp_QWCGTJ9RQKHDJR7NDAZZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prfssr -- 24 Kasım 2022; 0:31:45 >

• Prfssr kullanıcısına yanıt
    Hocam alacak kişi çıkarsa bu sefer de yanlışlıkla telefonu gönderme (;

• pharmacist16 kullanıcısına yanıt
    Ahahahha valla hocam onu da yaparım ben:)

ya grisi vardı siyahını istiyordum ben orda buldum heyecanıyla hemen siparişi verdim. Salak gibi s20 yazısını görmemişim bile. Çıkmaz muhtemelen kimse de şansımı deneyeyim dedim. Yoksa kapıda reddedince dönüyormuş heralde ama gümrükten geçecek falan bir şansımı deneyim dedim almak isteyen olursa diye.

Aynısını telefonu ilk aldığımda yapmıştım. Spigen marka kılıf ve ekran koruyucu söylemiştim.

Aceleden ekran koruyucuyu s20 için söylemişim. Geldiği gibi iade ettim amazondan.

Olabiliyor hocam böyle durumlar, insanlık hali :)

• zeyunterwegs Z kullanıcısına yanıt
    Hocam kapıda teslim almıyoruz değil mi, iade için?

Hocam ben zamanında teslim alıp paketi açtım, öyle farkettim yanlış ürün aldığımı.

Daha sonra amazon.com üzerinden iade talebi oluşturdum ve geri paketledim.

Prime üyesi olduğum için kapıya gelip iade kutumu aldılar ve 2 3 gün sonra para hesabıma geri yatmıştı. Siparişlerim bölümünden kontrol edin isterseniz iade metodlarını.

Hocam kapıdan teslim almayabilirsiniz, amazon müşteri hizmetleri ile de bir görüşün

• Arkadaşlar telefonunu yurtdışından alan var mı ? 1 pasaporta kaç cihaz kaydediliyor ? Bir de hat pasaport sahibinin üzerine mi olması lazım bilen var mı ?

• selamlar s20 mobil veride FHD ekran süreniz nasıl günü çıkarıyormu ?

• batuhan.mert kullanıcısına yanıt
    S20 plus, 2 saat 20 dakika alıyorum. FHD ve 60hz olarak kullanıyorum.

Çok kötü ekran süresi. Telefonumu çok seviyorum ama pil rezalet.

wifide ekran hd 60hz ve kesintisiz güç tasarrufunda 10 saat ekran süresi alıyorum sadece sosyal medya kullanımıyla. ama güç tasarufunu ne zaman kaldırıp mobil veriyi açsam telefonun pilini emiyor resmen

• Valla ben haftaya kadıköy serviste batarya değişimi için başvuracağım. Daha bir buçuk sene oldu alalı ama resmen su gibi gidiyor bu ara pil, niye anlamadım.

• Bir arkadaşımın Rusya pazarından ilk çıktı sene alınan s20+ cihazının arka camı üst bölgeden kendi kendine atmış.

Düşme vb. Senaryosu olmadan kendi kendine atması beni biraz düşündürdü. Daha önce kamera camının kırılmasını görmüştük ama bunu yeni duydum.

Aynı veya benzer durumu yaşayan oldu mu?

Hocam bence telefona bir ayar vermeniz gerekiyor.

Android ilgi ve kontrol ister.

Samsung Galaxy S20 / S20+ / S20 Ultra [ANA KONU]

• K.A.R.U.B kullanıcısına yanıt
    Mobil veride kaç alıyorsunuz?

Değerli yorumunuz için teşekkür ederim ilk öncelikle.

Senelerdir android kullanıyorum, az çok çözdüm her şeyini. Maalesef ben wifi yerine, dışarıda çok olduğum için mobil veri 4.5G kullanıyorum. Sürekli açık oluyor. Watch 3 de kullanıyorum bluetooth da hep açık oluyor.

Bunlardan dolayı şarj çok fazla gidiyor, az da olsa batarya da yıpranmıştır tabiki.

Ayrıca telefondan video açıp izlediğiniz zaman, ekran süreniz gayet iyi olur. Cihaz aç kapa yapmıyor ve pili stabil şekilde düşüyor. Bundan dolayı sizde iyi gidiyordur. Aman nazar değmesin :)

Hayırlı akşamlar.

Estağfurullah hocam, deneyim ve bilgi paylaştıkça güzeldir. :)

Evet, haklısınız dediğiniz gibi stabil kullanımlarda ekran süresi daha iyi oluyor.

Sürekli Bluetooth bağlantım olmuyor ama günde ortalama toplasanız 1 saat kulaklık bağlarım. Bazen de saati bağlıyorum.

Mobil veri + Wifii karışık kullanımındı bu görsel.

Dışarıya çıkınca dediğiniz gibi sürekli şebeke taraması ve 4.5g gibi kullanımlar elbette azaltacaktır batarya süresini. :)

Ancak ben bir çok uygulamayı devredışı bırakıp derin uyku moduna alıyorum. Örneğin yazdırma hizmetleri sistem tarafından devredışı bırakılmış konumda. Bu ve benzeri uygulamaları format sonrası hemen devredışı bırakıp mümkünse siliyorum.

Ekran FHD+ 96Hz. (Program ile)

Yoğun 4.5g kullanımında ekran süresi 5 saat 45dk - 6 saat 10dk gibi değerler ile beni karşılıyor.

Maşallah. :) 🙏🏼😄

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.A.R.U.B -- 26 Kasım 2022; 21:57:51 >
    Çok iyi ekran süreleri alıyorsunuz gerçekten, üstüne bir de 96 HZ ile. Benim bataryanın da ömrü bitmiş olabilir. Garanti bitmeden servise gitmek gerek o zaman.

Uykuya alma işlemleri gerçekten mantıklı işe yarıyor dediğiniz gibi. Ben de birkaç tanesini aldım.

• 
Sayfa: önceki 716717718719720
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.