< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Samsung Galaxy S20 / S20+ / S20 Ultra [ANA KONU] (716. sayfa)

-
-
Bu telefon daha ne kadar götürür acaba? Sizde de oluyor mu bilmiyorum ama genel olarak telefondan çok memnunum, Samsung ile devam ederim muhtemelen saat kulaklı ile tamamladım seti çünkü, ama telefon bazen arkaplanda uygulamalardan diğerine geçerken saçma takılmalar yaşıyor. Bu tip çoklu işlemlerde bir süre takılıp saçmalıyor. Tamam yeni bir cihaz değil ama senesinin amiral gemisi olan bir telefon sonuçta ve hala kağıt üstünde özellikleri iyi aslında. Düzenli olarak her güncellemeden sonra wipe cache partitipn yaparım ama son zamanlarda bu tarz takılmaları çok yaşıyorum. iphone 11'i bayadır kullanan annnemin telefona bakıyorum asla böyle şeyler yok. Oyun da oynamıyorum. Başka yaşayan var mı bu durumu?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Benim s20 plus da son zamanlarda ara ara takılıyor ve donuyor. Android 12 deyim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynen hocam ben de 12'deyim. Eskiden çok nadir olurdu önemsemiyordum ama canımı sıkıyor. Kullanıma engel değil ama orta segment telefon da değil bu yani nasıl oluyor anlamıyorum.
-
Evet hocam dün sıfırdan kurulum yaptım akşam denedim. Herhangi bir sorun yok. Akıcılık daha seri hale gelmiş durumda. Özellikle yeni sürüm olduğu için pili biraz fazla sömürür diye düşünmüştüm fakat daha iyi geldi bana şu anda. Yeni gelen özelliklere baktım çok ahım şahım şeyler olmasa da ufak iyi. Ayarlar ekranında Bağlı cihazlar adı altında bir ayar kısmı oluşturulmuş. Smart view, dex, android auto vs bağlantı ayarları buraya alınmış. Ayrıca yine ayarlar kısmında Modlar ve Rutinler adı altında bir ayar yeri daha oluşturulmuş. Bixby rutinler buraya taşınış ayrıca Uyku, araç kullanma, dinlenme vs gibi otomatik mod oluşturabileceğiniz bir yer mevcut.
Bildirimleri yönetmek daha kolay hale gelmiş bana göre. Bir de simgelerde ufak tefek değişiklikler mevcut. Ayrıca her kişiye ayrı arama arka planı eklenebiliyor.
Genel izlenim olarak ben memnun kaldım.
-
Ben sıfırdan kurulum yaptım bir daha uğraşmamak için. Dediğiniz gibi şaşırtıcı derecede iyi :)
-
Benim cihaz DBT frija ile indirip odin ile kurmak yeterli değil mi hocam
Evet bende frija ile indirdim ve Odin ile kurulum gerçekleştirdim.
Dediğim gibi ben yedekleme yapıp sıfırdan kurulumunu yaptım. Normal CSC dosyası ile.
-
A12 de olan ekran jestleri açıkken bir uygulamadan çıkıp akabinde aniden menüye girince karanlık temanın devredışı kalması sorunu düzelmiş mi hocalarım?
Hocam ekran jestleri derken navigasyon tuşlarını gizleyip kaydırma hareketlerini kullandığımız kısımdan mı bahsediyorsunuz. Eğer o ise denedim şimdi karanlık modda herhangi sorun görmedim.
Dilerseniz bir video gönderin aynı şekilde deneyip size ona göre bilgi vereyim.
-
Hocam video ile çok daha iyi anlarsınız dediğiniz gibi... :)
Videodan da göreceğiniz gibi navigasyon çubuğu kapalıyken alttan kaydırma sonrası hızlı bir biçimde menüye girince karanlık tema devredışı kalıyor. (Sadece menü arka planı) ama yavaş yapınca bir sorun olmuyor. :)
Android 12'nin çıktığı ilk günden beri var bu durum ve düzeltilmedi. :) @deli_kan
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.A.R.U.B -- 8 Kasım 2022; 13:19:21 >
Hocam sizin gibi video çekmeye çalıştım.. Bende bir sorun görünmüyor
Sanirim 2.video sizin söylediğiniz gibi hızlı bir biçimde tekrar menüye girersek şeklinde. Yine bir sorun görünmüyor Bende
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deli_kan -- 8 Kasım 2022; 14:47:47 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Hocam ilginize ve emeğinize teşekkür ederim.
Sonunda düzelmiş. Zaten Android 12 One UI ile geldiğinde epey sorun ve bug vardı. Android 13 ile One UI 5 in sorunsuz gelmesi harika! :)
Dediğiniz gibi sorunsuz işe bundan sonra güncellemem cihazı alırım paralı norton yeter valla , paralı norton antivirüs kullansak güvenlik güncellemesi yapmasak iş görür yoksa samsung un verdiği güvenlik güncelleştirmelerini illa almamız gerekiyor mu
-
Şimdilik bir kaç uyumsuz program dışında bir sıkıntı görmedim. Dediğim gibi genel izlenim olarak iyi bence.
Guncellestirmeler konusunda maalesef bir şey diyemiyorum. Bundan sonra yeni özellik gelmez bizim telefonlara bence. Ama norton güvenlik güncellemelerinin yerini tutar mı bunu bilmiyorum maalesef.
Merhaba arkadaşlar a13 güncellemesini yapanlar wqhd de 120 hz desteği geldi mi ?
Gelmedi ise wqhd 120hz kullanan var mı?
Yok hocam gelmedi
Galaxy MaxHz adlı program ile CHQD+ (3180x1431) çözünürlüğünde 120 hz kullanabiliyorsunuz isterseniz. Program ücretli maalesef
-
Teşekkürler o programı denedim hiç stabilize değil maalesef
Adb ikomutlari ile yapabiliyormuyuz kaynak bulamadım netde ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X