Şimdi Ara

Samsung Galaxy S20 / S20+ / S20 Ultra [ANA KONU] (717. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.881
Cevap
103
Favori
832.602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
60 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 715716717718719
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben A10'da s20 kullanırken bu şekilde ayarlıyordum.

adb -d shell
    settings put secure refresh_rate_mode 0
    wm size 1431x3180
    wm density 632
    settings put secure refresh_rate_mode 2

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler

Akşam PC de denedim ve max hz programında sabit 120 hz cqhd stabil oldu adaptif de stabili değil .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celll -- 11 Kasım 2022; 6:31:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sennedjemus kullanıcısına yanıt
    Uygulama kilidi gelmiş mi acaba

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • otadan gelsede kursak

• düz s20 ye hala gelmedi a13, neye göre geliyor güncelleme

• propilen P kullanıcısına yanıt
    Türkiye cihazlarına gelmedi daha galiba. Odin ile yuklenebiliyor ama.

• erten46 E kullanıcısına yanıt
    Ben cevaplıyayım. Gelmedi, bazı ulkelerde ki romlarda var diye biliyorum ama neden herkese acılmıyor anlamıyorum. Oysa konuşma kaydetme gibi önünde yasal bi sorunda olmamalı.

• yclyngl Y kullanıcısına yanıt
    Evet Almanya cihazlarında var diye biliyorum.

• erten46 E kullanıcısına yanıt
    Almanya romunda da yok... 3. Parti uygulama kullanmak istemiyorsak guvenli klasör ile bunu saglayabiliyoruz.
    Oysa ''S Secure" gibi guvenli klasore ihtiyac duymadan yapabilen bir uygulaması mevcut fakat her romda çalışmıyor.

Uygulamanın adresi:
    galaxystore.samsung.com
    S Secure - Apps on Galaxy Store
    https://galaxystore.samsung.com/prepost/000004637448

• propilen P kullanıcısına yanıt

Büyük ihtimalle TR için Aralık ortalarında gelir hocam. En iyi senaryo bu. :)

• Düz s20 için Aralık, s20 5G ve diğer cihazlar için Kasım ayı içerisinde güncelleme verileceği söyleniyor.

• Prfssr kullanıcısına yanıt

s20+ ım var ikinci el olarak aldım 2 ay kadar önce önceki telefonum mi9t ydi oda gayet iyi ve akıcıydı ama s20+ bu konuda muhteşem telefona epey uygulama yüklü olmasına karşın bırak donmayı saliselik takılma bile olmuyor sizdeki sorun bence yazılımsal kaynaklı ben kamerasından ekran tasarımından çok memnun kaldım maalesef bütçe meselesi gidip orta segment sıfır telefon alacağıma eski model amiral gemilerini tercih ediyorum 2,5-3 sene rahat götürür beni başına birşey gelmez ise s20+ beni ondan sonraki telefonumda s22 ultra olur büyük ihtimal

• sharkemre kullanıcısına yanıt
    Hocam genel olarak ben de çok memnunum telefondan. Hatta bir sonraki telefonum da samsung olacak. O kadar sevdim ki saatini, kulaklığını, hafıza kartını, kablosuz cihazından powerbank'e kadar samsung aldım 2 sene içinde.
    Sadece son bir iki aydır normalde yaşamadığım kadar ısınma ve böyle takılma hafif anlık geçişlerde saçmalamalar çok sık oluyor. Telefonu sıfırlamak da istemiyorum, çok uygulamam var. Yedekten geri yüklersem de anlamı olmaz diyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prfssr -- 18 Kasım 2022; 23:52:22 >
  • Bu arada Samsung serviste ekran filmi yaptırdım bunun da kenarları kalktı anlamıyorum, ilk gelen filmden sonra bir tane düzgün ekran filmi yaptıramadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prfssr -- 19 Kasım 2022; 1:15:37 >
    Servisteki en ince olanı öneriyorlar kalkmaması için

Ben de bu telefonu hafıza kartı için aldım. Senelerdir samsung kullanıyorum. Ekosistemimi de kurdum. Gayet güzel ilerliyor, memnunum cihazdan.

Ama yeni telefonlarında pil sorunları ve hafıza kartı desteğinin olmayışı insanı düşündürüyor. S22 ultra çok güzel cihaz fakat sorunları var.

Samsung ısınma ve pil sorununu çözerse, çok daha güzel olur.

• zeyunterwegs Z kullanıcısına yanıt
    Hocam ben de s22ultrayı düşündüm bir ara ama hafıza kartı olmayışı canımı sıktı. Hatta bu yüzden garanti bitmeye yakın bataryayı değiştirtip s20plus ile devam mı etsem diyorum.

Onun haricinde Samsung'dan çok memnun olduğum için aslında ekosistemi kurdum. Maddi olarak imkan buldukça da eksikleri tamamlıyorum. İphone'dan geçmiştim iki sene önce ve geri dönmeyi de düşünmüyorum. Android kullanmak isteyenler için bence Samsung en iyi alternatif ama işte şu birkaç sıkıntı bazen can sıkıyor. Şunları da halletseler çok iyi olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prfssr -- 19 Kasım 2022; 9:20:2 >

Lensun öneririm hocam 👏🏼

• K.A.R.U.B kullanıcısına yanıt
    Memnun musunuz hocam? Bir de kendim uygulayabilir miyim, zor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prfssr -- 21 Kasım 2022; 0:16:39 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 715716717718719
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.