Şimdi Ara

Samsung Galaxy S20 Fan Edition [ANA KONU] (Her Şey İlk Sayfada!) (1657. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36.419
Cevap
410
Favori
2.297.890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
153 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
83. Sırada  bugün en iyi #8
Sayfa: önceki 16551656165716581659
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kılıf olarak şunu düşünüyorum ama eğer çok kaba, gereksiz, kalitesiz vs derseniz önerilere açığım

Samsung Galaxy S20 FE Kılıf Yüzüklü Standlı Tank Zırh Silikon Siyah
    amazon
    Samsung Galaxy S20 FE Kılıf Yüzüklü Standlı Tank Zırh Silikon Siyah
    https://www.amazon.com.tr/dp/B08RF1X34B?ref_=cm_sw_r_apan_dp_JX47SPY0EMF5H5WSQG81

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Eskisinden hizli sarj bitiyor artik. S24 ultra modeline gececegiz galiba

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ` quaD. kullanıcısına yanıt

Samsung planli eskitme yapıyor

Alim gucumuz olsa salla diyecem yok diyemiyorum daSamsung Galaxy S20 Fan Edition [ANA KONU] (Her Şey İlk Sayfada!) 

• neşter61 kullanıcısına yanıt

hocam bende telefonu yeni aldım pil tasarrufu için ne önerirsiniz şuan pil hızlı tükeniyor daha alalı 3 gün oldu gerçi

• MRVT_ kullanıcısına yanıt
    Ayarlar>Pil ve cihaz bakımı. Daha sonra hafızaya girip en aşağı inerseniz bulursunuz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • MRVT_ kullanıcısına yanıt
    Planlı eskitme diye bir şey yok bu arada. Bu saçmalıklara inanarak kendimize zarar veriyoruz. Cihaz,geçen seneye kıyasla çok daha iyi durumda.

• Emirryusuf E kullanıcısına yanıt

Donanımların yaşlandığından,uygulamaların geliştiğinden daha çok kaynak tükettiğinden haberleri olmadığı için bu konu sürekli dönüp dolaşıyor. bir cihaz o döneme göre üretilmiş ve satılmış windows xp zamanında çıkan ve iyi bir donanıma sahip olan bir bilgisayara şuan windows xp kurup sağlam grafik gücü isteyen bir oyun oynamaya kalksak açamayacak bile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mertcan-39 -- 16 Ağustos 2023; 1:19:29 >
  • Arkadaşlar parmak izini hızlandırma ile ilgili bi ayar vardı geçmiş konularda bulamadım,bilen Arkadaşlar varsa yardımcı olurlarsa çok sevinirim

• Mertcan-39 kullanıcısına yanıt
    Planlı eskitme gerçekten var. Sadece teknolojik ürünlerde değil. En basitinden ampüller artık sadece 1000 saat gidecek şekilde üretiliyor. 100 yıl önceki ampüllerde kullanılan tungsten teller 30 yıl dayanıyordu! Donanımlar eskimez. Crysis 2'yi 100 fps ile oynadığın donanım, 5 yıl sonra yeni yazılımlarla eğer 30 fps veriyorsa işte bu planlı eskitmedir. Ama kime ne anlatıyoruz ki. Maarem çekilince Pirom yüzde 65 milyon 345 oranla seçilecek masalına inananlar, planlı eskitmenin olmadığına da inanır :D

Puhaaaaa :D

• Hadi gözümüz aydın, pezo samsung planlı eskitme diye telefona drop yerleştirmiş, bir uygulamaya tıklayınca hemen açmıyor bekleyip açıyor, yavaşlatma yapacaklarını sanıyordum ama ufs 3.1 yavaşlatmak biraz imkansız be samsung, android 12 e hemen dönebiliyorum, mükemmel ve sorunsuz çalışıyor, android 13 de bilerek bu drop yapmışlar, aşmaya çalışıyorum ama zor olacak, kernel, magisk modüllerle düzeltmeye çalışıyorum bakalım başarabilecek miyim.

• Dünyadan bi haber olan adamlar gelmiş yok bu yok yok şu yok. Adamlar çatır çatır planlı eskitiyor işte. He firmada var. Hatta Fransa'ydı galiba iphone ve samsung anlaşıp yapıyordu bunu. Davaları olması lazım. Kısa bir zaman önce apple kendisi söylemişti zaten planlı eskitme yaptığını sonradan yalanladılar.

Bunun gibi bir sürü doğrulanmış haber var. Araştırın biraz yoksa s20fe 2 senede tökezleyecek bir donanıma sahip değil. Bırak s20yi benim eski mi6 cihazım bile destek alsa güncelleme alsa adam gibi donanım olarak bu günkü cihazlardan daha iyi.

Herşeyi bir kenara bırak 2-3 yıllık cihazların güncelleme almaması bile planlı eskitmedir. Seni bir üst modele geçirmek için adam taş gibi cihaza destek vermiyor. Yoksa s20 serisi android 20 de alır donanımda sıkıntı olacağını sanmıyorum .

Samsung Galaxy S20 Fan Edition [ANA KONU] (Her Şey İlk Sayfada!)
    Samsung Galaxy S20 Fan Edition [ANA KONU] (Her Şey İlk Sayfada!)www.tgrthaber.com.tr
    Planlı eskitme davası sonuçlandı: Apple kullanıcılara para ödeyecek
    https://www.tgrthaber.com.tr/teknoloji/planli-eskitme-davasi-sonuclandi-apple-kullanicilara-para-odeyecek-2901431

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ARTHUR. -- 16 Ağustos 2023; 8:57:27 >

• sensaura kullanıcısına yanıt

Donanımlar eskir Hafıza birimleri yavaşlar. Size göre donanım eskimiyorsa benim bilgisayar 100 sene hiçbir donanım arızası vermemesi gerekir her şeyin bir ömrü var.

Zamanında 5 sene s8+ kullandım orda da aynı muhabbet vardı hiç değişmedi. şuan s20fe kullanıyorum ağustos güncellemesi kurulu benim telefon yağ gibi akıyor samsung bana kıyak geçiyor sanırım.

Teknoloji çağındayız eskisi gibi alayım 20 sene kullanayım devri yok. şimdi ki traktörler bile narin üretiliyor bizim kullandığımız steyr 8073 dedemden babama babamdan bana tam 40 sene hizmet etti şimdi teknoloji ile donatılmış hiçbir traktör 40 sene hizmet veremez sağından solundan sürekli elektronik arıza verir durur.

Tüketim çağında olduğumuz için kalite yerlerde sürünüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mertcan-39 -- 16 Ağustos 2023; 10:4:32 >
  • carpediem03 C kullanıcısına yanıt

Arkadaşlar yukarıda linkini verdiğim ürünü amazondan aldım en uygun fiyatlı oradaydı ürün çok hoşuma gitti, biraz kabaca ama benim gibi telefonu hor kullanan, çok düşürenler içim birebir. Henüz telefona takmadım takınca tekrar bilgi veririm fakat ürün fiyatının üzerinde bir hissiyatı var.

• Mertcan-39 kullanıcısına yanıt
    Hocam bozulmak ve yavaşlamak farklı şeylerdir. Sizin anlattığınız şey fiziksel hasar sonucu arızalanmak. Yani bir işlemci ve ekran kartı eğer bozuk değilse, yani ekrana görüntü geliyor, fanı çalışıyorsa, 5 sene önce de 5 sene sonra da Crysis 2'de aynı fps'yi verir. Kart bozulunca, transistörleri yanınca, ahhhh ahh ben yaşlandım, şimdi ancak 30% performansta çalışıyorum demez yani :) bunu yazılımlarla birkaç çalışan grafik işlem ünitesini kapatarak üretici firmalar yapar. Planlı eskitme bilimsel bir gerçektir.

• sensaura kullanıcısına yanıt

Planlı eskitme gerçekten var mı yok mu bilmiyorum. ama uzun dönem kullandığım cihazlarda bir yavaşlama farketmedim açıkçası. cevabınız için teşekkür ederim iyi günler hocam

• Ben planlı eskitme olduğuna inanıyorum planlı eskitme yaşım 1248, dünyevi yaşım 28

• 
Sayfa: önceki 16551656165716581659
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.