Şimdi Ara

Samsung Galaxy S20 Fan Edition [ANA KONU] (Her Şey İlk Sayfada!) (1656. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
36.419
Cevap
410
Favori
2.297.916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
153 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 16541655165616571658
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Güncellikten kasıt android sürümü ise ha 14 olmuş ha 16 pek de bir şeyler değişeceğini sanmıyorum. Uygulamalar güncelleme alsa yeterli. Diğer konuların da sıkıntı olacağını sanmıyorum. Teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • carpediem03 C kullanıcısına yanıt

A14 almayacak zaten, A13 ile en son sattığımda gayet stabil çalışıyordu. Umarım bozmazlar.

• A13 - a14 değil, alternatif olarak a53-a54 bakıyordum. Onlar mı daha uzun ömürlü olur yoksa s20 fe mi ? Gerçi s20fe her ikisini de işlemci, hız ve Kamera açısından tokatlıyor sanırım.

• Arkadaşlar merhaba, yaklaşık 1 haftadır bu telefonu kullanıyorum, oldukça memnunum performansından. Iphone 6'dan geçiş yaptığım için havada karada iyi olur haliyle Samsung Galaxy S20 Fan Edition [ANA KONU] (Her Şey İlk Sayfada!) 

Bir sorum olacak. Üzerindeki orjinal ekran koruyucu filmden mi bilmiyorum ama dokunmatik hassasiyeti bir garip. İnstagram keşfet kısmında video açıklamalarına tıklayamıyorum mesela. Bu durum sizde de geçerli mi? Koruyucuyu değiştirsem mi?

Sorunuza gereken cevabı kendiniz vermişsiniz zaten. Telefonda ilk baktığım şey verimli bir işlemci, performans kaybı olmadan uzun yıllar götürür SD 865 ama ram olarak 6GB modelini aldıysanız 1 2 yıla oyun oynuuorsanız sorun çıkarabilir. Sanal ram olayı benim çok içime sinmedi. O yüzden fiziki olarak en az 8GB alınmalı günümüzde. Zaten forumu takip ediyorsanız 8/256 öneriyoruz.

• Hocam valla 6 GB modelini aldık ama oyun hiç oynamıyoruz. Bu halde de yetersiz gelir derseniz iade edip 8 olanı alırız. Ben telefonda yalnızca sosyal medya kullanırım, fotoğraf çekerim. O kadar.

Ram sorun çıkarmaz hocam,her sene sonu en fazla sıfırlarsınız. Bir şey olmaz
    Ram ile oyun bambaşka

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Kafanız rahat olsun. Arka planda kapatmadan çok uygulama çalıştırıyorsanız sanal rami kullanabilirsiniz. Bellekte tutma konusunda başarılı

Hocam siz yinede iade edip 8/256 modelini alin kafaniz daha rahat olur ilerde.

• 8 olanında da epey fiyat farkı var, 2 tane aldığım için 8 olanı bütçeyi zorlayacak gibi
    6dan devam :))

Yeni gördüm kusura bakmayın, oyun oynamıyorsanız sorun çıkaracağını sanmıyorum. Son zamanlarda 8/256 satışı çok olduğundan fiyatları yükseldi 6/128 olanın fiyatı 6 7 ay öncesi ile aynı neredeyse. Nisan ayında 8/256 olan 11.800 civarına satılıyordu.

• Estağfurullah. Vakit ayırdığınız için ben teşekkür ederim.

8 treni kaçmış o zaman sağlık olsun. Şu an aralarında 2-3 bin lira fark var. En son iPhone 6, sonra Samsung a50 kullandım. Sanırım bu telefon uzun bir aradan sonra mutlu edecektir

• draqpit42 kullanıcısına yanıt

Sizi tekrar rahatsız edeyim. Acaba fiyatta düşüş olur mu, Amazondan aldım şimdi teslim edildi telefonlar, ama Amazon bazen sürpriz yapıp fiyat düşürüyor, açmadan beklesem mi acaba, eğer 1 ay içinde fiyat düşerse iade edip düşük fiyattan alma şansım olur i. Ya da başka platformlardan da denk gelebilir.

Bir ay öncesinde fiyatlar düşüşteydi hocam,hatta zamlar geliyorken her şeye buna ne oluyor dedim
    Gecikmeli olsa da fiyat zammı yansıdı. Muhtemelen indirim gelse bile geçen aylara kıyastan daha düşük olmayacak.

• Geçen gün n11 de 10.500 civarında satıştaydı, takip etmediğim için kupon bekleyeyim bari dedim, beklerken satılmış.

Ben asıl Amazondan çekiniyorum durduk yere indirime sokabilirler :)

Ucuz olanı alıp tekrar aynı ürünü pahalıyı iade ediyormuş gibi etsek de bazen bunu yemiyorlar:))

Hocam 8/256 olanı almış olsanız indirim bekleyin derdim ama 6/128 fiyatında indirim olsa bile çok cüzi miktarlar olur. Bence almışken arkanıza bakmayın güle güle kullanın inşallah :)

Bu konuda geçmiş gönderilerime bakın. Son kullanıcı için 6 ile 8 GB Ram arasında kayda değer bir fark yok. Rakamlar kağıt üzerinde kalıyor.

• Selamlar s23 ultra aldığım için 1 aylık 8/256 GB S20FE cihazımı satıyorum
    .Fiyat 10.500 TL.
    Yer : Antalya

• Bu telefon şuan 11-12 bin civarı alınacak en iyi telefondur. Yaklaşık 6 aydır kullanıyorum. Beni hiç üzmedi. Şarj süresi 120hz açık 6-7 saat arası gidiyor. Kamerası ıphone 14 yanında bile sizi rezil etmez. 30x zoom ile şamarlar bile. Kaliteli telefonlarda kaliteli işlemci olan snap dragon bu telefonda da var. Dikkatimi çeken bu işlemci olan telefonlar kolayına bozulmuyor ve performansı üst düzeyde. Kısacası bu fiyata bu telefon alınır kardeşim. Başka telefona gidip paranızı çöpe atmayın. Son olarak gündüz dışarıda ekran otomatik parlaklık ile gayet iyi gözüküyor. Hiç bir zaman sorun yaşamadım.

• 
Sayfa: önceki 16541655165616571658
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.