Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY S2 [ANA KONU] ★★ (4738. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
94.839
Cevap
246
Favori
3.535.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: Akustik34

Efsaneye veda etmeye az kaldı :)

S8'e mi geçeceksiniz hocam? Note 4'den beri yeni bir telefona geçmek istiyorsunuz ama daha geçmek kısmet olmadı.

Orijinalden alıntı: but you promised

quote:

Efsaneye veda etmeye az kaldı :)

S8'e mi geçeceksiniz hocam? Note 4'den beri yeni bir telefona geçmek istiyorsunuz ama daha geçmek kısmet olmadı.

Note 4: şebeke hatası

Note 5: hafıza kartı yuvası olmaması

Note 7: patlaması

S8: pahalı oluşu

S7 Edge ile LG G6 arasındayım :))

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Ben, SULTAN MEHMED HAN'IM..!"
  • Akustik34 kullanıcısına yanıt
    babamda note 4 var ve ciddi ciddi şebeke az çekiyor. benim evde 4 çekerken babamın 2 falan oluyor.

note 7 efsane olmaya aday bir telefondu ama yazık oldu ne yazık ki.

LG kronik sorunlu bir markadır. G3'den itibaren çoğu serisi sorunlu. G5'de bile kronik sayılabilecek ghost screen sorunu mevcuttu. Ben LG almanızı tavsiye etmem. Samsung S7 Edge sizin için iyi bir seçim olabilir.

Ama sizin seçeneklerden LG G6 takip edilebilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

babamda note 4 var ve ciddi ciddi şebeke az çekiyor. benim evde 4 çekerken babamın 2 falan oluyor.

note 7 efsane olmaya aday bir telefondu ama yazık oldu ne yazık ki.

LG kronik sorunlu bir markadır. G3'den itibaren çoğu serisi sorunlu. G5'de bile kronik sayılabilecek ghost screen sorunu mevcuttu. Ben LG almanızı tavsiye etmem. Samsung S7 Edge sizin için iyi bir seçim olabilir.

Vakti zamanında bir arkadaşım almıştı Note 4'ü, onda nedense bir şey yoktu. Ama ben bu riske giremezdim ve almadım. Diğer modellerde de söylediğim gibi sebepler vardı. Hatta Note 7 için alacakken toplatılma kararı çıktı. O da öyle kaldı.

LG için G6 modeliyle sorunların hallolduğu cihaz olduğu söyleniyor.

S7 Edge için tek çekincem 1 yıllık bir telefon olması, aslında onun dışında harika bir cihaz olduğunu düşünüyorum.

Vaziyet bu :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Bukalemun

Xiaomi mi5s + Lenovo zuk2 programı : 3000 TL toplamda ortalama

Neden S7 Edge'yi elediniz :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Bukalemun

Xiaomi mi5s + Lenovo zuk2 programı : 3000 TL toplamda ortalama

Neden S7 Edge'yi elediniz :)

Çünkü pahalı,

8 Ay önce N11 ' den 2500 TL 'ye almıştık ve artık herkes de var.

LG yeni (işlemci hariç) yeni şeyler sunacaktır, fiyat uygun olursa ve S8 ile Samsung S7 serisi ucuzlamazsa bence iyi bir tercih olur.

LG G4 anakart sorunu olmasaydı son 2 yılın F/P cihazıydı ülkemiz için.

• arkadaşlar şahsen telefonu değiştirecek olsam xiaomi alırım vetakip ettiğim bikaç model de var telefon iflas ettiğinde geçmeyi bende düşünüyorum artık mi6 yı beklemekteyim bakayım bariz bi farkı olursa onu alırım olmazsa mi5s plus yada mi note2 almayı düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BATYUS -- 2 Nisan 2017; 19:1:17 >

Sanırım az önce , 6 yıldır kullandığım emektar s2 hakkın rahmetine kavuştu.

Telefon şarjdaydı , 2-3 saat şarja bıraktıktan sonra telefonu alayım dedim. Power tuşuna bastım fakat telefon açılmadı. Daha sonra bataryayı çıkarıp taktım , değişen bir şey olmadı. Bu arada power tuşum sıkıntılı , çok zor basıyor. Her neyse %100 dolu olduğuna emin olduğum yedek bataryayla açmayı denedim , yine açılmadı. Şarja taktığımda da hiçbir şekilde ekranda şarj ikonu çıkmıyor maalesef.. Bununla birlikte , telefon sıkıntısız şrj aldığında ışıklrı yanan bir powerbankım var , telefonu ona taktığımda ışıkları yanıyor yani telefon sıkıntısız bir şekilde soketten şarj çekiyor... Ekran kırıldı falan desem , telefon açıldığına bir titreşim ve ses vermesi lazım , o titreşim ve ses de gelmiyor..

Şu durumda telefonun arızası ne olabilir arkadaşlar ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NewAqePrince -- 11 Nisan 2017; 1:35:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sis651

Güç tuşu sıkıntılı demişsiniz, bu tuşta olan sorun zamanla artarak tam sıkıntı çıkarmış olmasın? Tuş çalışsa en azından ekranda ya da bildirim ışıklarında bir hareketlenme olur diye düşünüyorum.

Hocam bunu da düşündüm lakin telefon şarja falan koyunca da hiçbir tepki vermiyor. Power tuşu çalışmasa da kapalı halde şarja koyunca , şarj dolma resmi çıkar.. Şarj soketinin de bozuk olduğunu düşünmüyorum zira taşınabilir şarj cihazını taktığımda , şarj cihazının ışıkları yanıyor ; yani telefon elektrik alıyor fakat şarj göstergesi çıkmıyor.. Bulunduğum yerdeki bir tamirciye telefonu götürdüm. Sadece '' tamir edilemez'' dedi .. Arızası ne diye soruyorum , abi telefon ölmüş diyor. Valla ben de anlamadım :)
    hocam aynı sorun bende de var. cihaz hiç tepki vermiyor. en son %0'a düşüp kapanmıştı ve neredeyse 1 yıl şarja falan takılmadı. benim için 2 ihtimal var ya pil öldü ya anakart göçtü. sim kart okuyucusunda problem vardı, müsait bir zamanda aliexpress'den anakart satın alıp değiştirmeyi düşünüyorum. anakart değişimi sorunu çözer herhalde.

hocam aynı sorun bende de var. cihaz hiç tepki vermiyor. en son %0'a düşüp kapanmıştı ve neredeyse 1 yıl şarja falan takılmadı. benim için 2 ihtimal var ya pil öldü ya anakart göçtü. sim kart okuyucusunda problem vardı, müsait bir zamanda aliexpress'den anakart satın alıp değiştirmeyi düşünüyorum. anakart değişimi sorunu çözer herhalde.

Ben de bir telefoncuya bıraktım. Tamiri için komple anakartın değişmesi lazım dedi. Anakartlar kaç para ki hocam ? Çok eski bir cihaz neticede , para harcamaya değmez gibi
  • Merhabalar. Bi yakinimdan elime s2 nin sgh-i777 telefonu gecti. sanirim amerika versiyonu. Bu telefon icin en stabil custom rom hangisi olur bana yardimci olurmusunuz? android 4.0.4 versiyonu var uzerinde.

hiç açılmıyor telefon, hiç bir türlü boot etmiyor
    ekran tarafında ısınma olsa da siyah ekran harici birşey yok
    download/recovery hiçbiri yok kara ekrana bakıp duruyorum

sanırım eşime bi S8 yada S8+ alıp onun telefonunu kendime alacağım
    ama yıllarımızı geçirdiğimiz S2 ciğime de veda etmek koyuyor açıkçası
    ana kartı sağlam olsun da ekranı kırık yada kullanmadığınız ikinci el S2 nize talibim
    ana kart değişimi yapıp efsanemi hak ettiği şekilde emekli edeyim istiyorum

DorimanX Kernel 9.43v32 Mali v3 (çift rom)[&amp;:]
    1.ROM: [SaberMod][11/27] SlimSaber @fusionjack (Android 4.3.1) X 2.ROM: PAC-man{SM|Linaro-Toolchain} @nico_60 (Android 4.3.1)
  • Benimki hala yaşıyor
    Görevi modem olarak pc ve telefon'a internet paylaşımı yapmak sürekli usb şarjında şimdilik sorunu yok köşede takılıyor,bitkisel hayatta değil ama makinaya bağlı yaşıyor görevi en az 2 sene daha bu şekilde yaşaması
  • dokuzcanlicanavar kullanıcısına yanıt
    ben anakartı çinden getirtip takmıştım eğer düşünürsen bi bak derim.
    Bir Ankaralı
  • Kıvan Ç kullanıcısına yanıt
    imei problemi yaşadım henüz o problemle ilgilenmedim roma gelince evet oda sıkıntılı oldu ama aştım onuda :)
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.