Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY S2 [ANA KONU] ★★ (2369. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
10 Misafir (5 Mobil) - 5 Masaüstü5 Mobil
5 sn
94.839
Cevap
246
Favori
3.535.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: blizzard3

quote:

Orijinalden alıntı: Dexter61

quote:

Orijinalden alıntı: ishan

quote:

slm beyler s2 telefonumu satsam kac para eder s3 almayı dusunuyorumda telefonu allaı 9 ay felan oldu 2 sene garantisi var türkcel bayisinden 1600 tlye almıstım sizce 2. el olarak kacpara eder yada almak isteyen varsa satıyım hiçbir sorunu yoktur butun aksesuarları kutusu bile duruyor

Hic tavsiye etmem zararin cok olur neden dersen 1ay once 900 tl tlf cudan ben aldim ...sence tlf cu kaca almistir da 900 satiyor yap hesabini

S2 yi satıpta S3 almaya değmez

neden degmez 4 cekirdekli quad core ve hd ekranı oldugu içinmi :)

4 çekirdeği kullanan hiçbir uygulama yok.HD ekran ise öyle abartılacak birşey değil.Hatta renk doygunluğu bakımından S2 çok daha iyi.Aynı zamanda S3 de pentile ekran var.Yani altpiksellerden çalınmış o ekran gerçek 720P yi yansıtmıyor.Hadi galaxy s i9000 den falan geçseniz neyse diycem ama bana göre S2 den S3 e geçişin tamamen israf olduğunu düşünüyorum hiçbir anlamı yok.S3 de yapıpta S2 de yapamadığınız ne var ? Üstelik herşeyi portlandı nerdeyse.Bu S3 neden bukadar abartıldı anlamıyorum üstelik S2 den S3 e geçecek kadar
  • @norton772 arkadasimiza katiliyorum. s2 nin kullanıcı sayısı cok. cihaza verilen custom rom destegi cok iyi. zaten bu romlarla, diger cihazlardaki bircok yazilimsal yenilik eklenmis oluyor. s2 hala en iyilerdendir. bu cihazın calıstıramayacagı hangi program oyun var. tanıdıgım fikir aldigim bircok s2 kullanıcısı var. s3 e gecmenin cok da onemli olmadıgını belirtiyorlar. s2 su an icin yeterli ve bir efsanedir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: norton772

quote:

Orijinalden alıntı: cumur

quote:

Orijinalden alıntı: Dexxter

quote:

Naces hocam ben galaxy surumunden beri samsung kullaniyorum satis politikalarini guncelleme takvimlerini az cok ogrendim..S 2 almadan once acaba galaxy s in durumuna duser mi diye cok dusundum sonra o kadar da olmaz artik akillanmistir bir suru geri bildirim gidiyordur kullanicilarin istek ve sorunlarina artik ilgisiz kalmazlar dedim aldim ama ics tanitildiktan sonra baktim ki galaxy s teki ayni seruven basliyor o zaman vazgectim..

Galaxy s 2 kullanirken nexus s in aldigi guncelleme gercekten zoruma gitti..İnsan hic olmazsa touchwizde bir degisiklik yapar cok mu zor hayir..Ama S3 cikacak satisi etkilenmesin cunku S2 cok guclu bir cihaz diye teknoloji tutkunlarini yeni tel almaya zorluyor..

Bu da demek oluyor ki samsung artik sadece senelik cihazlar yapiyor..Hep soyledim piyasaki tum android cihazlar icinde İCS en cok Galaxy S 2 ye yakisacak diye ama bu haliyle degil..Toparlanmasi 1 seneyi bulur olmezde kalirsak gorecegiz

Bazı şeyleri anlamak için başına gelmesini beklememek lazım ben başıma gelmesini bekledim ve zarar ettim benim gibi sizin gibi bir çok insan bu durumda.Bu cihazların sömürgesi olmaya gerek yok.Bunu sizler için söylemiyorum yeni alacak yada almak isteyenler için söylüyorum.Eğer cihazda sadece donanım olsun istiyorsanız Samsung cihazlarını alın ama benim gibi yazılım olsun sürekli güncel tutulsun diyorsanız.İşletim sahibi firmaların cihazlarını almak daha akıllıca değil mi ?

çok doğru yazmışsın bende yukarıda belirttim zaten, bundan sonra samsung tel almam çevremede aldırmam galaxy s2 ile bu defter kapandı benim için, samsung şirket politikasını değiştirmediği sürece uzak artık

kusura bakmayın da çok fazla takıyorsunuz şu yazılım konusuna. noldu nexus'a yeni yazılım geldi de? uçmaya mı başladı cihaz, görünmez mi oldu, altın kaplama mı oldu. bana somut bir şey söyleyin. s2 zaten en iyi cihazdı şurda 1-2 ay öncesine kadar. hala da en iyilerden biri. amma meraklısınız yazılım güncellemelerine, gidin iphone alın o zaman. saçma sapan ufak tefek şeyleri yeniledi diye öve öve bitiremiyorlar cihazlarını . sizinkisi macera arama başka birşey değil.

Bi yazı bukadar doğru olur.Kesinlikle katılıyorum size bunlarınki tamamen macera arama nerdeyse bütün android telefonları kullandım ve inceledim en kötüsünden en iyisine kadar bunların içinde nexus da dahil. 4.0.3 de menülerde dahil nasıl kastığını kendi gözlerimle gördüm o yazılım konusunda öve öve bitiremediğiniz nexus un.Ayrıca bu stock güncellemelere neden bukadar takılıyorsunuz? Neden android aldınız? Gidip Apple alsaydınız ozaman.Android cihazları kurcalamayacaksanız hiç kullanmayın bence XDA sağolsun bütün desteği costum olarak veriyor zaten daha ne istiyorsunuz

Orijinalden alıntı: optimus 1

@norton772 arkadasimiza katiliyorum. s2 nin kullanıcı sayısı cok. cihaza verilen custom rom destegi cok iyi. zaten bu romlarla, diger cihazlardaki bircok yazilimsal yenilik eklenmis oluyor. s2 hala en iyilerdendir. bu cihazın calıstıramayacagı hangi program oyun var. tanıdıgım fikir aldigim bircok s2 kullanıcısı var. s3 e gecmenin cok da onemli olmadıgını belirtiyorlar. s2 su an icin yeterli ve bir efsanedir.

+1

ZetaROM_XWLPG v3.1 - Style and Elegance - (Jkay) (4.0.3_GT-I9100)
    gorseli cok hosuma gıttı takılma ıse hıc yok guzel calısıyor ..bunun 1 oncekı versıyonu cok begenılen 1 romdu galıba bu da oyle olacak gıbı ..denemenızde fayda var Ben 4.0.4 romların gelmesini bekliyorum artık :)
  • Burada muhabbet te bulunduğum bir arkadaşın sözlerine destek vermek amacıyla bir yorum yaptim maşallah herkes hazırda bekliyormuş..Ne zaman düzgün bir şekilde konuşma ortamı buluruz merak ediyorum.Tartışmayı kavga etmeyi ne kadar çok seven bir millet haline geldik inanılır gibi değil..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Miui - Nexus 4
  • _____________________________
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

slm beyler s2 telefonumu satsam kac para eder s3 almayı dusunuyorumda telefonu allaı 9 ay felan oldu 2 sene garantisi var türkcel bayisinden 1600 tlye almıstım sizce 2. el olarak kacpara eder yada almak isteyen varsa satıyım hiçbir sorunu yoktur butun aksesuarları kutusu bile duruyor

Hic tavsiye etmem zararin cok olur neden dersen 1ay once 900 tl tlf cudan ben aldim ...sence tlf cu kaca almistir da 900 satiyor yap hesabini

4 çekirdeği kullanan hiçbir uygulama yok.HD ekran ise öyle abartılacak birşey değil.Hatta renk doygunluğu bakımından S2 çok daha iyi.Aynı zamanda S3 de pentile ekran var.Yani altpiksellerden çalınmış o ekran gerçek 720P yi yansıtmıyor.Hadi galaxy s i9000 den falan geçseniz neyse diycem ama bana göre S2 den S3 e geçişin tamamen israf olduğunu düşünüyorum hiçbir anlamı yok.S3 de yapıpta S2 de yapamadığınız ne var ? Üstelik herşeyi portlandı nerdeyse.Bu S3 neden bukadar abartıldı anlamıyorum üstelik S2 den S3 e geçecek kadar

Portlananlar hangileri hocam ux den baska

Orijinalden alıntı: sahanemir

quote:

Orijinalden alıntı: freestyle_

Icslerdeki telefona rehbere geç girme problemi 4.0.4 te de devam ediyor. Bu yüzden Gb e geri döndüm. Bunun dışında 4.0.3 e göre daha iyi diyebilirim. Tarayıcıda yenileme yapmak zor olmuş pek sitenin değil çok hızlı çalışıyor. Ayrıca su verilen linkteki pit dosyası 16 gb lık s2 lerde sorun yaratıyor. Bu yüzden usb belleği formatladim ve 11 gb verim uçtu. Az bela okumadım o pit dosyasına.

rehber inde kaç kişi var?

Pek alakası yok kişi sayısıyla onu da düşündüm. Saçma bir şekilde ram de yer kaplamayan rehber telefon uygulaması sonlanıyor ve 1 2 saniyede önce bir siyah ekran göründükten sonra açılıyor. Rehber boş olsa da yapıyor bunu. Ben bekleyemem altı üstü rehbere girerken. Gb e devam.

"Amacımız, Türk olmayan takımları yenmek." Ali Sami Yen
  • quote:

Orijinalden alıntı: katatespizartmasi

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Portlananlar hangileri hocam ux den baska

müzik player, göz takip sistemi,svoice

quote:

quote:

Icslerdeki telefona rehbere geç girme problemi 4.0.4 te de devam ediyor. Bu yüzden Gb e geri döndüm. Bunun dışında 4.0.3 e göre daha iyi diyebilirim. Tarayıcıda yenileme yapmak zor olmuş pek sitenin değil çok hızlı çalışıyor. Ayrıca su verilen linkteki pit dosyası 16 gb lık s2 lerde sorun yaratıyor. Bu yüzden usb belleği formatladim ve 11 gb verim uçtu. Az bela okumadım o pit dosyasına.

Pek alakası yok kişi sayısıyla onu da düşündüm. Saçma bir şekilde ram de yer kaplamayan rehber telefon uygulaması sonlanıyor ve 1 2 saniyede önce bir siyah ekran göründükten sonra açılıyor. Rehber boş olsa da yapıyor bunu. Ben bekleyemem altı üstü rehbere girerken. Gb e devam.

aynı sorun gb'de de var yalnız
    DH Otomobil Genel: "- x ve y arasında kaldım, hangisini alayım? - x alın. - y'yi tek geçerim. - x çakar. - y takar. - z düşünmez misiniz? - t verelim? - x ile çok güzel yanlanır, buyrun size video. - k alın pişman olmazsınız. - f varken k önerilir mi yuh artık! - doğru konuş! - hadi lan, seni paramla ezerim! - adres ver adres! - cart curt..."
  • Arkadaşlar Stock 4.0.4 kullanıyorum bundan önce CM9 kullanıyordum ama CM9 dan kaynaklandığını düşünüyordum şimdi ise sorun hala devam ediyor.Sorunum şu şekilde kamerayı açtığım zaman nadir olarak kamera başarısız hatasını alıyorum ve kamerayı kapatıp tekrar açınca oluyor.Bu hata neyden kaynaklanıyor bugün 2 defa oldu mesela Full wipe yapıp yükledim 4.0.4 ü ama yüklendikten sonra tekrar wipe yapmadım

Arkadaşlar Stock 4.0.4 kullanıyorum bundan önce CM9 kullanıyordum ama CM9 dan kaynaklandığını düşünüyordum şimdi ise sorun hala devam ediyor.Sorunum şu şekilde kamerayı açtığım zaman nadir olarak kamera başarısız hatasını alıyorum ve kamerayı kapatıp tekrar açınca oluyor.Bu hata neyden kaynaklanıyor bugün 2 defa oldu mesela Full wipe yapıp yükledim 4.0.4 ü ama yüklendikten sonra tekrar wipe yapmadım

Hocam s voice var da diger ikisinin linkini verebilir misiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: car_26

quote:

quote:

quote:

aynı sorun gb'de de var yalnız

Çok çok nadir oluyor. O da gerçekten sonlanması gerekiyorsa. 10 uygulama etkin olup nette sörf yaparken örneğin. Gb daha iyi. ICS de vazgeçmeyecek bir özellik göremiyorum. Yeni her zaman iyi demek değil. Bkz. vista.

"Amacımız, Türk olmayan takımları yenmek." Ali Sami Yen
  • quote:

Orijinalden alıntı: norton772

quote:

Orijinalden alıntı: cumur

quote:

quote:

Naces hocam ben galaxy surumunden beri samsung kullaniyorum satis politikalarini guncelleme takvimlerini az cok ogrendim..S 2 almadan once acaba galaxy s in durumuna duser mi diye cok dusundum sonra o kadar da olmaz artik akillanmistir bir suru geri bildirim gidiyordur kullanicilarin istek ve sorunlarina artik ilgisiz kalmazlar dedim aldim ama ics tanitildiktan sonra baktim ki galaxy s teki ayni seruven basliyor o zaman vazgectim..

Galaxy s 2 kullanirken nexus s in aldigi guncelleme gercekten zoruma gitti..İnsan hic olmazsa touchwizde bir degisiklik yapar cok mu zor hayir..Ama S3 cikacak satisi etkilenmesin cunku S2 cok guclu bir cihaz diye teknoloji tutkunlarini yeni tel almaya zorluyor..

Bu da demek oluyor ki samsung artik sadece senelik cihazlar yapiyor..Hep soyledim piyasaki tum android cihazlar icinde İCS en cok Galaxy S 2 ye yakisacak diye ama bu haliyle degil..Toparlanmasi 1 seneyi bulur olmezde kalirsak gorecegiz

Bazı şeyleri anlamak için başına gelmesini beklememek lazım ben başıma gelmesini bekledim ve zarar ettim benim gibi sizin gibi bir çok insan bu durumda.Bu cihazların sömürgesi olmaya gerek yok.Bunu sizler için söylemiyorum yeni alacak yada almak isteyenler için söylüyorum.Eğer cihazda sadece donanım olsun istiyorsanız Samsung cihazlarını alın ama benim gibi yazılım olsun sürekli güncel tutulsun diyorsanız.İşletim sahibi firmaların cihazlarını almak daha akıllıca değil mi ?

çok doğru yazmışsın bende yukarıda belirttim zaten, bundan sonra samsung tel almam çevremede aldırmam galaxy s2 ile bu defter kapandı benim için, samsung şirket politikasını değiştirmediği sürece uzak artık

kusura bakmayın da çok fazla takıyorsunuz şu yazılım konusuna. noldu nexus'a yeni yazılım geldi de? uçmaya mı başladı cihaz, görünmez mi oldu, altın kaplama mı oldu. bana somut bir şey söyleyin. s2 zaten en iyi cihazdı şurda 1-2 ay öncesine kadar. hala da en iyilerden biri. amma meraklısınız yazılım güncellemelerine, gidin iphone alın o zaman. saçma sapan ufak tefek şeyleri yeniledi diye öve öve bitiremiyorlar cihazlarını . sizinkisi macera arama başka birşey değil.

Eger orijinal JB gelmezse SGS2 icin cikacak JB Custom Rom'lari Nexus vs portu olacak.

Ondan sonra cihazin o ozelligi calismiyor, bu ozelligi calismiyor deyip duracagiz.

Ben sahsen portlama Rom'lari neredeyse hic tercih etmiyorum.

Ha cihaz alt segment olur, firmasi uyduruk firma olur o zaman portlama olur.

Fakat SGS2 gibi daha 1 yillik bir cihaza, hem de hala daha yeni cikan ust segment telefonlarla kapisan bir cihaza port Rom'u siz yakistiriyor olabilirsiniz, fakat ben ve benim gibi kullanicilar bunu yakistiramiyoruz.

. . . . > > > . . . Ne Mutlu TÜRK'ÜM Diyene . . . < < < . . . .

• bir sorum olcaktı arkadaşlar....oyu oynarken mesala template run da ekrana dokunmayınca ekran kapanıyor yani ekran kapanma modu aktif oluyor? bunu nasıl önliye bilirim ?
    iPhone 11 64GB | Apple Watch 5 44MM | Apple iPad Mini 4 64GB | Apple AirPods 2 | Monster Abra A5 13.4 | Play Station 4 | Samsung Nu7500 55" 7 Serisi Curved 4K TV | Sony A6000 50mm 1.8 16mm 1.4 | GoPro Hero 4,8 Black | DJI Mavic Air | Yamaha MT 09 | Seat İbiza 1.2 DSG
  • Azcik normal insanlar gibi alinti yapin. S2 den foruma girdiginizde kendi alintinizdan rahatsiz olmuyor musunuz?

http://www.googleandroid.gen.tr/Thread-t%C3%BCm-3d-ve-hd-tegra-zone-oyunlar-02-07-2012
    begendıgınız oyunların apk lerını ındırebılırsınız ..HD..

Dostum bunu paylaştığına cok sevindim banada bahsettilerdi ben nasil oluyor derken bi arkadas anlatti benimde inanasim gelmedi iyiki bu siteyi paylastin ama benim sorum su bu oyunlarin neredeyse tamami tegra icin bizim galaxy s2 de calisirmi ve bunlari nasil yukleriz dostum kisaca anlatirsan sevinirim...

mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.