Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY S2 [ANA KONU] ★★ (3560. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
94.839
Cevap
246
Favori
3.535.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Giriş
  • Arkadaslar ODİN ıle İSPANYA JB 4.1.2 YUKLEDIM...Sımdı ROOT mu yapmıs oldum yoksa baska bırsey mı???...Bır de WİPE ıslemını nasıl yaparım???...LUTFEN CEVAP...
  • Yollayana kadar jb sürümünü denemek istiyorum , odin den yüklesem sayaç yükselmesi , garanti dışı gibi durumlar oluşurmu ? yüklü şekilde yollarım büyük ihtimal , nodric sürümünü düşünüyorum bu arada

Orijinalden alıntı: Cloudmark

Çinden 2 dolara sipariş ettiğim OTG kablom bugün gelmiş, hemen usb Logitech Unifying wifi alıcıyı taktım telefona otg üzerinden , M325 marka Logitech mouse u direk tanıdı ve mouse imlecini ekranda gösterdi, çok tatlı oldu telefon, bilgisayardan tek farkı bunun dokunmatik özelliğinin olması oldu şu an

Önericeğiniz güzel gamepad var mı arkadaşlar? Logitech F510 almayı düşünüyorum telefonda uyum sorunu yaşar mıyım? kullanan var mı?

teşekkürler

Arkadaşım kabloyu aldığın yerin linki varsa paylaşırmısın?

birde kaç günde geldi?

Orijinalden alıntı: deniz1993

ben de 4.2.2 kullanıyorum kamerada focus sorunu var. ama yine de samsung roma dönmem gerçekten cm ile arasında farkı hissediyor insan. cm on kat daha iyi.

CM10.1 gerçekten iyide fokus sorunu çok can sıkıcı fokus sorunuda giderilirse cm10.1 i kullanırım ben

Orijinalden alıntı: Francisco Lachowski

Yollayana kadar jb sürümünü denemek istiyorum , odin den yüklesem sayaç yükselmesi , garanti dışı gibi durumlar oluşurmu ? yüklü şekilde yollarım büyük ihtimal , nodric sürümünü düşünüyorum bu arada

Stock rom yüklerseniz sayaç artmaz

Orijinalden alıntı: Dexter61

quote:

Orijinalden alıntı: JrMaster

quote:

Orijinalden alıntı: sharpie

quote:

Orijinalden alıntı: JrMaster

quote:

Orijinalden alıntı: sharpie

ben koruyucuyu ebaydan mesela 2 dolara 5 adet alıyorum.2-3 haftada bir değiştiriyorum hep yepyeni kalıyor.ilk kez şimdi mat jelatin siparişi verdim bakalım ilk kez deneyeceğim.3 adet 1,5 dolar tanesi 50 cent'e geliyor.

bende mat kullanıyordum aynı senin gibi yaptım en sonuda ama gerek yok cidden dünya kadar fark ediyor şimdi sırf ekrana bakmak için telefonun kilidini açıp kapıyorum laf olsun

lumia 41mp tanıtılırsa bu son aldığım jelatinler olur s2 için.

sen mi ben mi :d valla çıksın hemen alıyorum allahın izniyle ne isterlerse vericem zaten ben kamera için kullanıyorum telefonu genelde oyun felan desey bayıyor oynamıyorum :) araba yarışı felan olursa oda microsoft un market genişlesin düzelsin biraz iş var yani :)

WP göründüğü gibi değil :) Çok çok eksiği olan bir işletim sistemi insanın sinirini bozacak gerçekten çok şey var. Ben sizin yerinizde olsam S4 ü beklerim. Yada kamerası iyi olsun derseniz Xperia Z

artık android cihaz almıyacam arkada calışan programlara cözüm bulunana kadar.yok illaa android kullanacaksamda bizim s2ler en az 1 sene daha gideri var satmam kullanırım.
    lumiayıda zaten wp icin değil kamerası ve ses çekim kalitesi için isterim tabii istedigim gibi bir cihaz tanıtılırsa....pazartesi bakıcaz artık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: dusttt

Arkadaslar ODİN ıle İSPANYA JB 4.1.2 YUKLEDIM...Sımdı ROOT mu yapmıs oldum yoksa baska bırsey mı???...Bır de WİPE ıslemını nasıl yaparım???...LUTFEN CEVAP...

Root yapmadın, sadece orijinal bir işletim sistemi (stock rom) yüklemiş oldun. Wipe işlemi içinse benim imzada bulunan linkte anlatım var.

Orijinalden alıntı: ultraslan_34

quote:

Orijinalden alıntı: 155tekeli

Arkadaşlar 4.1.2 ırak'ı telefonuma kurdum. İlk görüşte fark ettiklerim;
    1. Afrinolly isimli bir cepten sinema izleme uygulaması da eklemişler.
    2. Opera mini yüklü geldi.
    3. Telefonum İtalya sürümüne göre daha bi hızlandı.

Hocam sarj durumlari nasil su anlik gozlemlerin ile nasil sarj dusuyor?

Sabah 6'dan akşam 6'ya ırak sürümündeki telefonum %42'den % 14'e düştü. Akşama kadar veri alışverişi açıktı. Yaklaşık bir saat internete girmişimdir. İş yerim dolayısıyla yoğun bir telefon trafiğim oldu. Şimdilik benden bu kadar.

Orijinalden alıntı: cumur

italya sürümünde fotoğraf ve kamera performansı çok çok iyi sırf bu yüzden başka sürümlere bakamıyorum harika oldu resimler ve videolar

Nordic ile karşılaştırınca fark var mı?
  • hocam fokus olayını çözdüm sanırım fokus şeklini macro yapınca kamera fokus özelliği çalışıyor

Orijinalden alıntı: alprkrkmz

XWLSE Rusya yükledim şimdi. Az kurcalayayım hele.

Merakla bekliyorum.

Orijinalden alıntı: memti

quote:

Orijinalden alıntı: farukkk
    teşekkür ederim deniyorum

önemli değil maksat forumiçi yardımlaşmak takıldığın yerde çekinmeden sor birde kurulum bitince haber verirsen seviniriz

kurulum bitti hafıza kartı sorunu var biçimlendir hatası veriyor biçimlendiriyorum yinede sd hafızayı görmüyor kurulumu yeniden yapıyorum

quote:

Orijinalden alıntı: lazloo

quote:

quote:

Ozbekistan rusya ukrayna romlari gelmis ve XWLSE surumleri. XWLSD den farki nedir acaba

http://www.sammobile.com/firmwares/1/?model=GT-I9100&pcode=0#firmware

Nordic sürümü değiştireyim dedim her gün yeni yazılım çıkarıyor samsung.Deneyen arkadaşlar var mı bu yeni sürümleri?

Rusya yı denesem mi ne?

Bende öyle düşünüyorum bu arada siyah kernelin yeni sürümü çıkmış yorumları okuyorum genel olarak memnuniyet var gibi ama hala beta sürüm olduğu için beni düşündürüyor.

Hocam sen batarya sıkıntın nedeniyle çok Rom ve Kernel değiştiriyorsun.

O şekilde anlayamazsın.

Anlaman için en az 1 hafta kullanman lazım. Batarya kalibrasyonu da yaparsan iyi olur.

Orijinalden alıntı: ARIKAN

Yazılım 4.1.2 olduktan sonra ırak,Rusya,Polonya,İtalya, Norveç Fark eder mi acaba resimlerini inceledim.Hepsi menüsü ve de ikonuna kadar aynı gibi me geldi.Bu konuda açıklaması ve de bilgisi olan var mı?

Touchwiz arayüzü değişmedikçe ikonlar değişmez hocam.

Fark yazılım temelinde olur; yani bizim görmemizin mümkün olmadığı yerlerde.

Orijinalden alıntı: lazloo

quote:

XWLSE Rusya yükledim şimdi. Az kurcalayayım hele.

Merakla bekliyorum.

ilk farkettiklerim Books ve Far Frenzy diye iki farklı uygulama var. Books uygulaması Rusça kitaplar falan çıktı. Far Frenzy ise trial bir oyun. Samsung Apps'te olan bir oyunmuş.
  • s2 bugün elimden düştü ve üstünden araba geçti paramparça oldu telefon açıkcası telefonu yaptırmak yerine note2 alıcam umarım doğru bi tercihte bulunuyorumdur
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.