Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY S2 [ANA KONU] ★★ (3559. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
94.839
Cevap
246
Favori
3.535.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: teto_sefa

quote:

Orijinalden alıntı: J.R.R Numenor

quote:

arkadaşlar az önce ispanya sürümünü yükledim ekran kilidinde kaydırmayı seçiyorum ama tuş kilidine bastığımda direk açılıyor nedenini bilen varmı :S

quote:

TÜM SÜRÜMLERİ DENEDİM HER ÜLKE İÇİN AMA HİÇBİRİNDE KİLİT EKRANI YOK ARKADŞALAR BİLENİNİZ YOKUMU :( :( :(

arkadaslar bu dosyayı telefona atip yukleyin sorun duzelikcek benide cok ugrastirmişti o surun
    http://www.mediafire.com/?fq09t1ntn1wuocv

Allah senden milyon kez Razı olsun kardeşim diyecek başka lafım yok.

onemli değil krdesım bunu yukledikten sonra wipe işlerimi yapip onlarca kez farklı romlar kurdum birdahada bole sorula karşilasmadim sorun efs klasorunden kaynaklaniyor.

Orijinalden alıntı: NeCroMaN

Kernel değiştirmeden önce kernel temizliğini nasıl yaparız? speedmode dan siyah a geçmek istiyorum.

Vereceğim Kernel Script İle Temizleyebilirsiniz. Kernel Linki Burada

Samsung Galaxy Note 2 Kullanıcılar Kulübü
  • quote:

Orijinalden alıntı: alprkrkmz

Rusya sürümü indiriyorum. Cesaret edip yüklersem, gelişmeleri haber ederim

Sonucu bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazloo

quote:

Sonucu bekliyorum.

Hazıra konacaksın değil mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: memti

quote:

indirme linklerini paylasabilirmisiniz veya konu adresi

Irak JB Rom Linki Buradan Siyah Kerneli ise Buradan İndirebilirsiniz.

Edit>>>>Her İkiside Odin İle Yükleme Önce Romu Kurarsınız Daha Sonra Download Moda Alıp Yeniden Kerneli Yüklersiniz Yükleme Bittikten Sonra Cihazı Yeniden Başlatın Ondan Sonrada Temiz Kurulum Adına CWM Menüye Girip Wipe Data Factory Reset Yapın İşlem Tamamdır Takıldığınız Yerde Sorun.

teşekkür ederim deniyorum

quote:

quote:

Sonucu bekliyorum.

Hazıra konacaksın değil mi

Estağfirullah.

quote:

Kernel değiştirmeden önce kernel temizliğini nasıl yaparız? speedmode dan siyah a geçmek istiyorum.

Teşekkürler

Estağfirullah.
    Akşama yükleyip haber veririm

İnşaallah sıkıntı çıkmaz.
  • quote:

quote:

Estağfirullah.
    Akşama yükleyip haber veririm

İnşaallah sıkıntı çıkmaz.

İnşallah.

Orijinalden alıntı: farukkk
    teşekkür ederim deniyorum

önemli değil maksat forumiçi yardımlaşmak takıldığın yerde çekinmeden sor birde kurulum bitince haber verirsen seviniriz

• quote:

quote:

quote:

Teşekkürler

aman aman ne demek, yardımcı olabildiysem ne mutlu bana

• quote:

Orijinalden alıntı: sharpie

ben koruyucuyu ebaydan mesela 2 dolara 5 adet alıyorum.2-3 haftada bir değiştiriyorum hep yepyeni kalıyor.ilk kez şimdi mat jelatin siparişi verdim bakalım ilk kez deneyeceğim.3 adet 1,5 dolar tanesi 50 cent'e geliyor.

hocam link verir misin ebay

Orijinalden alıntı: is.m.ail

arkadaşlar kamerayı güzellik moduna aldığınızda yüz çekimlerinde yüzünüzü hafif rötuşluyor haberiniz olsun..

Öyle bir mod mu varmış.

Orijinalden alıntı: JrMaster

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: JrMaster

quote:

ben koruyucuyu ebaydan mesela 2 dolara 5 adet alıyorum.2-3 haftada bir değiştiriyorum hep yepyeni kalıyor.ilk kez şimdi mat jelatin siparişi verdim bakalım ilk kez deneyeceğim.3 adet 1,5 dolar tanesi 50 cent'e geliyor.

bende mat kullanıyordum aynı senin gibi yaptım en sonuda ama gerek yok cidden dünya kadar fark ediyor şimdi sırf ekrana bakmak için telefonun kilidini açıp kapıyorum laf olsun

lumia 41mp tanıtılırsa bu son aldığım jelatinler olur s2 için.

sen mi ben mi :d valla çıksın hemen alıyorum allahın izniyle ne isterlerse vericem zaten ben kamera için kullanıyorum telefonu genelde oyun felan desey bayıyor oynamıyorum :) araba yarışı felan olursa oda microsoft un market genişlesin düzelsin biraz iş var yani :)

WP göründüğü gibi değil :) Çok çok eksiği olan bir işletim sistemi insanın sinirini bozacak gerçekten çok şey var. Ben sizin yerinizde olsam S4 ü beklerim. Yada kamerası iyi olsun derseniz Xperia Z
  • Çinden 2 dolara sipariş ettiğim OTG kablom bugün gelmiş, hemen usb Logitech Unifying wifi alıcıyı taktım telefona otg üzerinden , M325 marka Logitech mouse u direk tanıdı ve mouse imlecini ekranda gösterdi, çok tatlı oldu telefon, bilgisayardan tek farkı bunun dokunmatik özelliğinin olması oldu şu an

Önericeğiniz güzel gamepad var mı arkadaşlar? Logitech F510 almayı düşünüyorum telefonda uyum sorunu yaşar mıyım? kullanan var mı?

teşekkürler

Orijinalden alıntı: Francisco Lachowski

5 gün önce garantili telefonumu leventteki telpa servisine vermiştim , bildirim çubuğu izi ve ortam ısısı değişikliğinde ekranı yatay siyah çizgiler kaplıyordu , bugün servisten geldi yapılanlar kısmında kasada kullanıcı hatası darbeler var istenirse ücret ile değiştirilir yazıyor , bu nası iştir anlamadım sizene benim kasadaki darbemden , şikayetimle yaptıklarının alakası yok.

Daha önce de bildirim çubuğu izi yüzünden servise verip ekranı değiştiren birçok arkadaş vardı , onlar hangi servise verdiler acaba ?

Bu arada darbe sağ üst köşede , yani ekran paneli değişirse oda komple değişiyordu sanırım , yine de böyle birşey yapmaları normal midir sizcede ?

Aynı sorundan ekranı değiştiren arkadaşlardan yardım bekliyorum

quote:

5 gün önce garantili telefonumu leventteki telpa servisine vermiştim , bildirim çubuğu izi ve ortam ısısı değişikliğinde ekranı yatay siyah çizgiler kaplıyordu , bugün servisten geldi yapılanlar kısmında kasada kullanıcı hatası darbeler var istenirse ücret ile değiştirilir yazıyor , bu nası iştir anlamadım sizene benim kasadaki darbemden , şikayetimle yaptıklarının alakası yok.

Daha önce de bildirim çubuğu izi yüzünden servise verip ekranı değiştiren birçok arkadaş vardı , onlar hangi servise verdiler acaba ?

Bu arada darbe sağ üst köşede , yani ekran paneli değişirse oda komple değişiyordu sanırım , yine de böyle birşey yapmaları normal midir sizcede ?

Aynı sorundan ekranı değiştiren arkadaşlardan yardım bekliyorum

Hocam Samsung un kendi servisine verin direkt. Samsung sitesinden bakın.
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.