Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY S2 [ANA KONU] ★★ (3558. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
94.839
Cevap
246
Favori
3.535.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: ultraslan_34

quote:

Orijinalden alıntı: lazloo

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: alprkrkmz

Ozbekistan rusya ukrayna romlari gelmis ve XWLSE surumleri. XWLSD den farki nedir acaba

http://www.sammobile.com/firmwares/1/?model=GT-I9100&pcode=0#firmware

Nordic sürümü değiştireyim dedim her gün yeni yazılım çıkarıyor samsung.Deneyen arkadaşlar var mı bu yeni sürümleri?

Rusya yı denesem mi ne?

Bende öyle düşünüyorum bu arada siyah kernelin yeni sürümü çıkmış yorumları okuyorum genel olarak memnuniyet var gibi ama hala beta sürüm olduğu için beni düşündürüyor.

O kadar indirdim dosyayı.Rar yöneticisi açmıyor şimdi. Anlamadım. Laptop a yükleyeceğim tekrar.

Hocam denersen izlenimlerini bekliyorum.

Denersem akşama anca olur. Bakalım o da yükler miyim bilmiyorum.Biraz etrafta yorum var mı diye bakınacağım.

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: alprkrkmz

Ozbekistan rusya ukrayna romlari gelmis ve XWLSE surumleri. XWLSD den farki nedir acaba

http://www.sammobile.com/firmwares/1/?model=GT-I9100&pcode=0#firmware

Nordic sürümü değiştireyim dedim her gün yeni yazılım çıkarıyor samsung.Deneyen arkadaşlar var mı bu yeni sürümleri?

Rusya yı denesem mi ne?

hocam ırak dene bence eğer deneyeceksen
  • Yazılım 4.1.2 olduktan sonra ırak,Rusya,Polonya,İtalya, Norveç Fark eder mi acaba resimlerini inceledim.Hepsi menüsü ve de ikonuna kadar aynı gibi me geldi.Bu konuda açıklaması ve de bilgisi olan var mı?

5700 EXPREES MUSİC 1GB HAFIZA KARTI..LG 735 DOKUNMATİK EKRAN-ANYCOOLLT818-NOKİAN95 8GB-NOKİA N8- LG 3/D MAX---SAMSUNG GALAXY s2---Galaxy S3---Galaxy S4---Huavei Mate6---Note2----Note3---Şimdi NOTE4......VE SONUNDA LENOVO P70---LENOVO VİBEX2-NOTE4-S7 EDGE-NOTE8-SAMSUNG GALAKXİ S20 PLUS- IPHONE 14 PRO MAX
  • quote:

Orijinalden alıntı: ARIKAN

Yazılım 4.1.2 olduktan sonra ırak,Rusya,Polonya,İtalya, Norveç Fark eder mi acaba resimlerini inceledim.Hepsi menüsü ve de ikonuna kadar aynı gibi me geldi.Bu konuda açıklaması ve de bilgisi olan var mı?

Fark ikon olarak değilde bir iki ufak sorunun giderilmesi şeklinde...

Orijinalden alıntı: teto_sefa

quote:

Orijinalden alıntı: oski32

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Dr.Ali

Spot temiz sorunsuz 2 aylık s2 ne kadara gider

ben 1 aylık spot aldım çok temiz 570 tl ye

REFURBISHED olmasın o aldığınız cihaz neden bu kadar ucuz ,ne kadara alıyorki adam ne kadara satılıyor

REFURBISHED ne demek ?
    Aldğım vihaz yurt dışı sıfırları zaten 800 2.eli için 570 normal fiyat.

yenilenmiş cihaz demek bir nevi yurt dışında 800 ama eğer telefoncu ise gene de 1 aylık cihaz ise vermezler kolay kolay o fiyata tutcak yurtdışından telfon getirecek sonra 570 vericek zor ya çok paraya ihtiyacı vardır yada yenilenmiş cihaz olabilirki onlar da çok uygunabiliyor yurtdışında

Oneplus 9R

Aynı dili konuşan değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilirler. (Hz. Mevlana)
  • quote:

Orijinalden alıntı: farukkk

ispanya jb deyim rotlu cihaz kilit ekran sorunu vb gibi sorunum yok sadece sarz cok hizli bitiyor jbde olup sarz suresi uzun rom tavsiyelerinize acigim

3 gündür ırak romundayım ve siyah kernel kullanıyorum batarya performansı gayet iyi siyah kerneli kurduktan sonra cihazınıza bataryanız full doluyken cwm den battery callibration yaptırın ve daha sonra cwm advanced menüden battery optimizasyonu seçin baya fark ettiğini göreceksiniz.

Samsung Galaxy Note 2 Kullanıcılar Kulübü
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Dr.Ali

Spot temiz sorunsuz 2 aylık s2 ne kadara gider

ben 1 aylık spot aldım çok temiz 570 tl ye

REFURBISHED olmasın o aldığınız cihaz neden bu kadar ucuz ,ne kadara alıyorki adam ne kadara satılıyor

REFURBISHED ne demek ?
    Aldğım vihaz yurt dışı sıfırları zaten 800 2.eli için 570 normal fiyat.

yenilenmiş cihaz demek bir nevi yurt dışında 800 ama eğer telefoncu ise gene de 1 aylık cihaz ise vermezler kolay kolay o fiyata tutcak yurtdışından telfon getirecek sonra 570 vericek zor ya çok paraya ihtiyacı vardır yada yenilenmiş cihaz olabilirki onlar da çok uygunabiliyor yurtdışında

cihazda sorun yok açılmamış ve aldığımız yer yabancı değil ki bizim orda 2.el piyasası zaten böyle
  • İspanya sürümü çıkalı nerdeyse 1 ay oldu. Bekleyelim Türkiye'de çıkar yakında dedik bekledik. Yok arkadaş bekle bekle bu ne yaa. Bi fikriniz var mı Türkiye sürümü ne zaman çıkar. Birde merak ettiğim neden bu kadar zor ülke ülke sürüm vermek, neden bu kadar zaman alıyo

Orijinalden alıntı: memti

quote:

ispanya jb deyim rotlu cihaz kilit ekran sorunu vb gibi sorunum yok sadece sarz cok hizli bitiyor jbde olup sarz suresi uzun rom tavsiyelerinize acigim

3 gündür ırak romundayım ve siyah kernel kullanıyorum batarya performansı gayet iyi siyah kerneli kurduktan sonra cihazınıza bataryanız full doluyken cwm den battery callibration yaptırın ve daha sonra cwm advanced menüden battery optimizasyonu seçin baya fark ettiğini göreceksiniz.

hocam irak surumun baska ne farkini gordun?kod olarak ayni heralde.yeni cikan lse ler nasil acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

quote:

indirme linklerini paylasabilirmisiniz veya konu adresi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: PaRTiLuX

İspanya sürümü çıkalı nerdeyse 1 ay oldu. Bekleyelim Türkiye'de çıkar yakında dedik bekledik. Yok arkadaş bekle bekle bu ne yaa. Bi fikriniz var mı Türkiye sürümü ne zaman çıkar. Birde merak ettiğim neden bu kadar zor ülke ülke sürüm vermek, neden bu kadar zaman alıyo

e tabii ki var bir sürü nedeni... mesela bazı ekstra programları telefonlara yasal sistem sürümüyle birlikte hazır olarak yüklemek için değişiklikler yapılıyor, bazı kısıtlamalar açılıyor ya da bazı kısıtlamalar kaldırılıyor ülkeye göre... diyelim burada samsung'la anlaşan bir firma bizim programı yeni güncellemeyle birlikte tüm kullanıcılara dağıtmak istiyoruz, bu reklamasyon işi için şu operatörle anlaştık size de yüzde bilmem kaç vereceğiz diyorlar her şey hazırken sırf bu anlaşma görüşmeleri için güncelleme beklemeye alınabiliyor... bir de en önemlisi her ülkenin operatör sayısı ve verici düzenleri, baz istasyonları sinyal güçleri vs. farklı olabiliyor, bunlar ona göre ayarlanıp deneme amaçlı çeşitli bölgelerde kullanılıp sonra ayar çekiliyor vs... örnek olarak vermek gerekirse yabancı bazı romları kuranlarda sinyal sorunları oluşabiliyor... bunun tek nedeni o rom üzerindeki operatör sinyal gücü ve bağlantı ayarlarının diğer ülkeye uymamasıdır... yani iş sadece yabancı romu alıp bir iki dil düzeltmesi yapıp dağıtmaktan ibaret değil...

böyle durumlarda herkesin memnun olduğu ilk çıkan romlardan birini kurup burada çıkan romu beklerken onu kullanmak. sonra yerel güncelleme çıkınca nasıl olsa yeniden size ait olan ülkenin romunu yükleme imkânı var...

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Irak JB Rom Linki Buradan Siyah Kerneli ise Buradan İndirebilirsiniz.

Edit>>>>Her İkiside Odin İle Yükleme Önce Romu Kurarsınız Daha Sonra Download Moda Alıp Yeniden Kerneli Yüklersiniz Yükleme Bittikten Sonra Cihazı Yeniden Başlatın Ondan Sonrada Temiz Kurulum Adına CWM Menüye Girip Wipe Data Factory Reset Yapın İşlem Tamamdır Takıldığınız Yerde Sorun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memti -- 22 Şubat 2013; 15:21:19 >

Samsung Galaxy Note 2 Kullanıcılar Kulübü
  • quote:

Orijinalden alıntı: EM4

Siyah kernel i son beta versiyonu geldiği günden beri kullanıyorum JB için. Şarj malesef bunda da su gibi akıp gidiyor.

nordic romda da ilk önce böyleydi ama sistem kendi ayarlarına kullana kullana oturdu şimdi pil olayı eski düzenine döndü gibi... sanırım bu kalibrasyon olayını tel kendi kendine bir haftada anca yoluna koyuyor... sırf hırzlı pil tüketimi yüzünden 2.3.6ya dönmeyi bile düşünüyordum ama yavaş yavaş düzeldi... mesela şu anda sabah 7,20den beri açık olan telde şarj %87 görünüyor... (bir saat müzik dinleme, iki üç kez google haberler, bir iki dakika taptu, bölük börçük ama toplamda yarım saati bulan internet, 10-15 dk google play, 5-10 dk. telefon görüşmesi, yerine göre wifi ya da 3g açık şekilde) uzun lafın kısası biraz sabredince sistem kendi kendine belli bir standarta oturuyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: PaRTiLuX

İspanya sürümü çıkalı nerdeyse 1 ay oldu. Bekleyelim Türkiye'de çıkar yakında dedik bekledik. Yok arkadaş bekle bekle bu ne yaa. Bi fikriniz var mı Türkiye sürümü ne zaman çıkar. Birde merak ettiğim neden bu kadar zor ülke ülke sürüm vermek, neden bu kadar zaman alıyo

sabreden derviş muradına ermiş...;)

yada odin sağolsun..!

(sabreden derviş açlıktan gebermiş)
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.