ekran koruyucu almaya gerek var mı? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 22 Aralık 2020; 0:31:0 > |
ekran koruyucu almaya gerek var mı? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 22 Aralık 2020; 0:31:0 > |
şaka gibi ya hiç piyasada şık ve koruyucu özelliği olan kılıf kalmamış. hele spigenlerin hepsi bitmiş. en sonunda gidip 30-40 liraya bir tane kılıf alıcam o olacak yav |
Merhaba arkadaşlar. Sanırım yarın Amazon'dan S10+ alacağım. Kılıf ve ekran koruyucu tavsiyelerinizi belirtirseniz sevinirim. Bir de şu ledli kılıflardan aradım ama S10+ için bulamadım. S10 ve S10e için var görünüyor internette. Bu konuda bir bilginiz var mı? |
Selamlar herkese, s10+ kullanıyorum 4g kapatıp 3g kullanmak istiyorum ancak internette bahsedilen yerde şebeke modu menüsü bende yok. Nasıl değiştirebilirim şebeke modunu evimde 4g çekmiyor, şu an bixby routines ile değiştiriyorum ama çok saçma ve uzun oluyor böyle de. ![]() |
tabi ki, amazon bu konuda en son problem çıkaran site. ama hoşunuza gitmeyeceğini sanmıyorum zaten. bu arada doğrusunu yapmışsın. iphone 12 'ye 12 milyar verilmez. parasını haketmiyor. hani abd'de, avrupa'da falan yaşasak derim koy üzerine al sonuçta yıllarca götürür ama şuan türkiye ekonomisi şartlarında bir telefona 12 milyar verilmesi saçmalık çünkü o kadar para verdirecek bir avantaj sağlamıyor sana. şuan günümüzün en f/p telefonu samsung s10+. 4700 liraya bu özellikler baya iyi. kalan paraya da koluna akıllı saat, kulaklık falan alırsın hatta televizyon bile alırsın şöyle 4k kocaman < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 22 Aralık 2020; 12:39:30 > |
Hocam ağ modu artık bu şekilde. 3g ye geçmek için İnternet açık iken resimde gösterilen 4g kısmını deaktif edin 3gye geçer tekrar 4g için aktif etmeniz lazım 4g kısmını < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Şarj nasıl Android 10'a göre? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
An itibariyle Amazon'dan siparişi verdim S10+ için. Amazon indirim kodu ve Yapı Kredi world puanlar ile toplam 4644 liraya geldi. İnşallah memnun kalırım bakalım. Yapı Kredi world ile alacaklar world mobile uygulaması üzerinden dijital kartla alışveriş kampanyasına da katılıp ödemeyi de sanal kart ile yaparsa 50 worldpuan daha kazanabilir. Ben öyle yaptım. Toplam 125 worldpuan kazandım yani. AMAZONAPP kodu ile de 30 lira indirim oldu. Sanırım 11.11 indirim zamanındaki fiyatına yakın bir fiyata almış oldum böylece. Yanında ekran koruyucu olarak şunu: https://www.amazon.com.tr/gp/product/B08BZWR19T/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o01_s00?ie=UTF8&psc=1 Kılıf olarak da şunu: https://www.amazon.com.tr/gp/product/B08HKGZ377/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o01_s00?ie=UTF8&psc=1 sipariş ettim. |
Öncelikle hayırlı olsun güle güle kullanın. Çok memnun kalacağınıza eminim. Cihazın üzerinde jelatin halihazırda var. Onu çıkarıp aldığınızı takacaksınız sanırım. Jelatini değiştirince parmak izi okuyucu ve ekran kalitesi hakkında tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim 🙂 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
beni donanımforumda mağdur ettiler corona olasınız, hesabıma kötülük yapanlar arabanızı çizsinler kamyonlar ezsin
|