Şimdi Ara

Samsung Galaxy S10 / S10+ / S10e [ANA KONU] (1654. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
46.857
Cevap
296
Favori
1.746.993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
89 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 16521653165416551656
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Google play de ilk aldığımdan beri otomatik güncelleme kapalı. Samsung store'da da öyle. Tum güncellemeleri kendim elle yaparım. Size de tavsiye ederim. Örneğin turktelekom un yazılımını hala eski sürüm olarak kullanıyorum. Her defasında güncelleme görünüyor ama otomatik yapılmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sallami -- 20 Aralık 2020; 15:37:20 >
  • sallami kullanıcısına yanıt
    S10+ Gsmarena da radyo var yazıyor, Samsung store den Radyo uygulaması kurup denermisiniz çalıyormu ?
    FM Radio

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslanoto -- 20 Aralık 2020; 15:54:38 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • aslanoto A kullanıcısına yanıt
    Abd için üretilen snapdragonlu modellerde radyo standart. Exynoslu modellerde yok boşuna aramayın...

Ayrıca başka ülkelerde exynoslu modellerde radyo olsa bile TR ye gelmez. Bandrol hikayesi malum. Ek masraf ve de zarar demek...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sallami -- 20 Aralık 2020; 15:59:0 >
  • blacksss kullanıcısına yanıt

Merhaba dinamik emoled ekran yanmaz. Süper emoled olanlar yanar. S10ve üstü s ve note serileri dinamik emoled olduğu içün yanması mucize olur. Lite ve e serileri birde fe serileri süper emoled diye biliyorum onlarda yanma olayı olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ercu1111 -- 20 Aralık 2020; 17:17:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsung sitesinde s10+ alırsanız yanında 400 Tl’lik hediye çeki veriyor. Samsung migros yemeksepeti çeki hangisini isterseniz
  • merhaba S10+ alacağımda 4700lere düşer mi tekrar bekleyeyim mi?

• Şuanda amazonda 4800 lira, world kart ve 150 lira üstü 30 lira koduyla 4700 civarina getirebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1453frkn

Şuanda amazonda 4800 lira, world kart ve 150 lira üstü 30 lira koduyla 4700 civarina getirebilirsiniz.
    Yeni düşmüş birkaç saat önce 5030liraydı. Yarım sipariş veriyorum o zaman teşekkürler

• Arkadaşlar selamlar. İphone 12 sahibiyim ama verdiğim paraya pişman olduğum için iade edicem uygun fiyatlı güzel cihaz arayışına girmiştim s10+ indirimini gördüm günümüz şartlarında çok uygun geldi alaam pişman olurmuyum oyun sosyal medya youtube takılırım genelde pişman edermi? Teşekkürler
  • BombSquad34 kullanıcısına yanıt

Vakit kaybetmeyin hemen geçin bence. Samsung'un internet mağazasında kampanya var şuan. İnceleyin derim

• erditepe kullanıcısına yanıt
    Amazonda 4800₺ hocam
  • BombSquad34 kullanıcısına yanıt
    Memnun kalacağınıza eminim 12yi o fiyata almaktansa yarıdan daha az fiyata s10+alırsınız geri kalan para 6 bin civarı çok iyi değerlendirilebilir.
  • emrekesk1n kullanıcısına yanıt
    Verdim hocam sipariş. 4700₺ ye geldi word puan ve indirimle
  • ercu1111 E kullanıcısına yanıt
    S10e de dinamik amoled...
  • 4800e s10 plus çok cazip görünüyor o fiyatlara ne dersiniz? s20 fe falan düşer mi 1 ay sonra 5 altına çok hızlı düşüyor namussuz. ocakta yeni seri gelince s10 2 yaşını dolduracak  

• Merhaba şuan Huawei Mate 10 Pro kullanıyorum güncelleme ile kamera performansını düşürdüler.Bu yüzden değiştirmek istiyorum.S10 Plus alınır mı? Kamera performansı ve şarj nasıl?

• merhaba S10+ yeni aldım malum Spigen kılıf şuan piyasalarda mevcut değil.Başka koruma yönünden iyi olan ama telefonu kabalaştırmayacak kılıf tavsiyesi olan var mı ? şimdiden teşekkürler

• Note fe kullanıyorum 2 senedir. İyice düşen s10+ dikkatimi çekiyor. Telefonumun sarj dışında bi sorunu yok ama fiyat performans cihazı oldu s10+. Tıpkı note fe gibi.
    Alsam mı bilemedim

• Merhaba arkadaşlar
    S10 plus ı Samsung shoptan almak istiyorum
    5199 TL ve 400 TL hediye çeki veriyor
    Aklıma takılan soru şu; Shoptan yapı kredi world kartım ile aldıgımda,taksit yaptırabilirmiyim bankayı sonradan aradığımda? Lütfen bana yardımcı olabilir misiniz

• 
Sayfa: önceki 16521653165416551656
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.