Şimdi Ara

Samsung Galaxy S10 / S10+ / S10e [ANA KONU] (1657. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
23 Misafir (19 Mobil) - 4 Masaüstü19 Mobil
5 sn
46.868
Cevap
296
Favori
1.783.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
89 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 16551656165716581659
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sandisk Extreme Pro MicroSD kartı geride test etmiştim ancak S10+ dahili hafızasında bulunun 11.2 GB uygulama datasını bu telefonda takılıyken karta kopyala dedim 5 Dakikada kopyalandı, bunu S10+ Typr-c kendi kablosu aracılığı ile 20 Dakikada yükleyebilmiştim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Teşekkür ederim. Tek çekincem batarya süresi esasen. Diğer konularda sorun yaşamayacağımı düşünüyorum ben de inşallah.

Ekran filmini yedekte bulunsun diye aldım açıkçası. Ama üzerinde geleni beğenmeyip hemen değiştirme ihtimalim de var. Öyle yaparsam sonucu yazarım.

• MicroSD kartı ben dahili hafıza yetmediği takdirde video çekimi ve önemli uygulama data yedekleme dosyalarını geçici bulundurmak için yani kartı geçici aktarım kapasitesi olarak düşünüyorum yoksa karta yükleyim 5 sene dursun gibi bir depolama amacını önermiyorum her an kart silinebilir bende olmadı ama olanları duydum, hatta 9 aydır önceki telefonumdaki s ultra kartdaki veriler aynen duruyor aktarımsağlıyor aracı proğrama gerek kalmıyor win de sürücü olarak anında görünüyor,
    telefona takılan MicroSD kartı mevcut dahili belleğe kapasite artırımı yapmış gibi düşünüp yerinde sabit bırakmak ikide bir çıkarmamak lazım verimli uzun yıllar çalışabilmesi için, TV uydu alıcı oyun konsolları vs vs gibi kalitesi teknolejisi düşük aletlerin flash bellek ve kart bozduğunu gördüm.

• iPhone 11`i iade ettikten sonra XS alacaktım fakat ondan da vazgeçtim, S10+ alacağım Amazon`dan şimdi. Exynos sorun çıkartırsa servisten rapor alıp iade ederiz artık yapacak yok. Başka cihaz yok piyasada.

xynos sorun çıkartmıyor 9yüzlü yeni versiyon işlemci çok kullanıcı var memmnun, 1080p de 240 kare saniyede video çekebilen güçlü bir işlemci ben 60 kare ile çalışıyorum ısınma yanma olmuyor, serin ortamdayım fırın gibi bir sıcaklık ortamımda yok sobada yakmıyorum, olanlarda her telefon ısınacaktır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslanoto -- 22 Aralık 2020; 18:13:56 >
  • aslanoto A kullanıcısına yanıt

Çok ağır iş yaptığım söylenemez hocam, ara sıra oluyor. AirDrop eksikliği olacak bir tek, Mac`e artık Cloud üzerinden transferleri yaparım, yapacak bir şey yok. Sürekli defolu çıkan ve kronik Wi-Fi sorunu olan cihazı görmek bile istemiyorum, 3 aydır şununla uğraşıyorum. 5 yeri mahkemeye verdim. iPhone 11`de ısınıyordu, S10+ performans kaybı yaşatmasın yeter bana.

Ben iPhone 12 yi iade edicem hocam.Cihazdan çok memnunum ama verdiğim paraya pişman olmuştum.Bende amazondan aldım bu fiyata bu cihaz gerçekten çok iyi. İPhone a gereksiz yere neredeyse 3 katı para vermişim. İlk başlarda sorunluydu s10 pluslar galiba ama şuanda cihazların çoğu yeni üretim ben problem yaşayacağımız sanmıyorum.
  • BombSquad34 kullanıcısına yanıt

Hocam Amazon olduğu için sorun olursa diye rahatım aslında ve iPhone`un sorunları, pilin beklentimi karşılamaması vs. iyice soğuttu. Firmalarda yokuşa sürünce artık "Allah belasını versin." moduna geçtim.Samsung Galaxy S10 / S10+ / S10e [ANA KONU]  Alsam da kullanamam şu an, heves vs. hiçbir şey kalmadı. Bakalım S10+`a şans verelim.

iCloud ve MacBook`ta yedeklerim var, Mac`teki verileri Apple`ın şifreleme yöntemini çözen uygulamalarla açıp yedeği aktarabiliyoruz. Reddit`te yapıyorlardı en azından, programı satın aldım. Şifrelemeyi çözüp tüm mesajlarımı vs. yeni telefona aktaracağım bende.

Orijinalden alıntı: BombSquad34

Whatsap sıkıntı oldu bana bi onu aktarmanın yolu varmı acaba
    Bahsettiğim 11.2 GB verisi olan uygulama ana klasörünü yeni telefonuma kopyaladım aynen geldi çalıştı önceden apk kurun üzerine kopyalayın buda gelebilir.

Amazon, discord gibi uygulamalarda aşağı doğru kaydırırken, tıklamış gibi algılıyor. Amazonda ürünü açıyor, discordda yazıyı kopyalıyor. Sıkıntı ne olabilir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• MicroSD kartı kolay çıkarılabilir olduğu için önemli uygulama ve video yedeklemesi için kullanmayı tercih ediyorum, mesela telefon su aldı patladı yandı görüntü yok dahili hafızaya ulaşılmıyor o zaman kartı çıkarıp başka telefona takdığında önemli veriyi kullanabilirsin, benim kullandığım bir uygulamanın güncelleme fiyatı 1300 lira otomotiv arıza tesbiti sistemi bunu yedekliyorum örnek bu

Teşekkür ederim.
    Kartı takınca fotolar çıkıyor ama kes yapıştır olmuyor

Kablolu mu bağlıyorsunuz bilgisayara?

Kartım şu Samsung Galaxy S10 / S10+ / S10e [ANA KONU]
    Hocam dediğinizi yanında tam tersi de oluyor.

Benim S4 zamanında telefon gitti. İçindeki fotoğrafları alabilmek için tamir ettirmek zorunda kaldım. Kart olsaydı hiç masrafa girmeyecektim

En temizi karta belli fotoğrafları yedeklemek
  • quote:

Orijinalden alıntı: striders

Teşekkür ederim.
    Kartı takınca fotolar çıkıyor ama kes yapıştır olmuyor

Kablolu mu bağlıyorsunuz bilgisayara?

Kartım şu
    senin kart modelinin 64 GB sini 9 aydır kullandım halen aktarımda sorun yok
    resimde görüldüğü gibi kart klasörünü ister komple ister içinden dosya seçerek bilgisayarın C D sürücüsüne atabiliyorum ve izleniyor serbes, benzerini diğer telefonada atabilir, siz nereye atamıyosunuz ?

Samsung Galaxy S10 / S10+ / S10e [ANA KONU]rt

• quote:

Orijinalden alıntı: striders

Hocam dediğinizi yanında tam tersi de oluyor.

Benim S4 zamanında telefon gitti. İçindeki fotoğrafları alabilmek için tamir ettirmek zorunda kaldım. Kart olsaydı hiç masrafa girmeyecektim

En temizi karta belli fotoğrafları yedeklemek

yedekleme işlemi için bunlar gerekli mi? bulut sistemi kullansak yetmez mi? mesela smart switch diye bir samsung uygulaması var. buraya düzenli yedekleme yapsak yetmez mi?

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.