çeki nerden görüyorsunuz |
Samsung Galaxy S10 / S10+ / S10e [ANA KONU] (1655. sayfa)

-
-
merhaba
Bende şöyle bir sıkıntı var
200gb kart kullanıyorum, çekilen fotoğraflar direk karta kaydediliyor
Geçenlerde karttan bilgisayara atayım dedim ama dosyalar "salt okunur" şeklindeydi. Ve ne yaptıysam seçeneği kalfıramadım.
Salt okunur olduğundan taşınmıyor da.
Belki telefona taşıyıp telefondan bilgisayara aktarabilirim ama çok uğraştıracak
Çözüm fikri olan var mı? -
Alışverişi tamamla dedikten hemen sonra çekinizi seçiyorsunuz -
quote:
Orijinalden alıntı: ayıp oluyor beyler4800e s10 plus çok cazip görünüyor o fiyatlara ne dersiniz? s20 fe falan düşer mi 1 ay sonra 5 altına çok hızlı düşüyor namussuz. ocakta yeni seri gelince s10 2 yaşını dolduracak
2 yaşını dolduruyor olması kafamı kurcalıyor. samsung'ların da fiyatları hızlı düşüyor s20+ için beklesem diyorum ama bilemedim
-
en son BTU rom'unu (DTL1) attım. CSC hala TUR gözüküyor? neden böyle oldu bi sıkıntı yaratır mı bu?
-
-
Normaldir hangi ülke Rom unu atarsanız atın CSC niz TUR kalır herhangi bi sıkıntı olmaz.. -
telefona notifications klasörü açın müzikleri içine atın seçeneklere gelir müzikler
-
Hocam bence bu fiyata kesinlikle alınası bir telefon. S20 bu seviyelere çok kolay düşmeyecektir. En azından bir sonraki cihaz gelene kadar düşmez..
-
Hayır
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: sp@wnHocam bence bu fiyata kesinlikle alınası bir telefon. S20 bu seviyelere çok kolay düşmeyecektir. En azından bir sonraki cihaz gelene kadar düşmez..
bir sonraki cihaz zaten şubat ayı gibi geliyor diye biliyorum. s30 değil mi onlar?
-
Şeffaf çok ince kılıf öneriniz var mı -
Şeffaf almayın, ne marka olursa olsun hepsi 3 ay sonra sararıyor.quote:
Orijinalden alıntı: emrekesk1n
Şeffaf çok ince kılıf öneriniz var mı
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
s10+ almaya karar verdim arkadaşlar
ekran koruyucu ve kılıf önerir misiniz? telefonun her yeri cam bir düşerse valla kalp krizi sebebi
-
quote:
Orijinalden alıntı: b3aheron
Benim S10+ Aralık güncellemesiyle bataryasına elveda dedi :Dnasıl ya? 2 senelik telefonda batarya nasıl ölür hemen?
-
Aralık güncellemesinden önce iyiydi batarya performansı. Güncellemeden sonra daha hızlı bitiyor batarya :( Yine ekran süresi 5.30-6 saatin altına düşmüyor da önceden 7.5 - 8 saat görürdüm. -
arkadaşlar kılıf arayanlar spigen thin fit modeline baksın stoklarda varsa alın. Çok güzel ince ve dokusu ve rengiyle matlığını hissettiren bi kılıf. Ben stokta olmadığı için spigen siyah silikon bi tane aldım. -
Bende de tam tersi Aralık güncellemesiyle batarya düzeldi Kasım yazılımı batarya çok kötüydü -
Bilgisayada takmak için kullanılan adaptörün üstünde lock yazan bi kilit tuşu var, onu açmış olabilirsiniz -
Note fe ekranı thin fit takılıyken kırıldı benim o modele çok güvenmeyin derim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X