Şimdi Ara

Samsung Galaxy S10 / S10+ / S10e [ANA KONU] (1655. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
46.854
Cevap
296
Favori
1.746.667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
89 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 16531654165516561657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fergusonnn

Merhaba arkadaşlar
    S10 plus ı Samsung shoptan almak istiyorum
    5199 TL ve 400 TL hediye çeki veriyor
    Aklıma takılan soru şu; Shoptan yapı kredi world kartım ile aldıgımda,taksit yaptırabilirmiyim bankayı sonradan aradığımda? Lütfen bana yardımcı olabilir misiniz

çeki nerden görüyorsunuz

• merhaba

Bende şöyle bir sıkıntı var

200gb kart kullanıyorum, çekilen fotoğraflar direk karta kaydediliyor

Geçenlerde karttan bilgisayara atayım dedim ama dosyalar "salt okunur" şeklindeydi. Ve ne yaptıysam seçeneği kalfıramadım.

Salt okunur olduğundan taşınmıyor da.

Belki telefona taşıyıp telefondan bilgisayara aktarabilirim ama çok uğraştıracak

Çözüm fikri olan var mı?
  • eyvahnecdet kullanıcısına yanıt
    Alışverişi tamamla dedikten hemen sonra çekinizi seçiyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayıp oluyor beyler

4800e s10 plus çok cazip görünüyor o fiyatlara ne dersiniz? s20 fe falan düşer mi 1 ay sonra 5 altına çok hızlı düşüyor namussuz. ocakta yeni seri gelince s10 2 yaşını dolduracak  

2 yaşını dolduruyor olması kafamı kurcalıyor. samsung'ların da fiyatları hızlı düşüyor s20+ için beklesem diyorum ama bilemedim

• en son BTU rom'unu (DTL1) attım. CSC hala TUR gözüküyor? neden böyle oldu bi sıkıntı yaratır mı bu?

• Merhaba arkadaşlar uygulamalara özel bildirim sesi dışarıdan seçemiyor muyuz? Bir yolu varsa çok makbule geçecek.
    Samsung Galaxy S10 / S10+ / S10e [ANA KONU]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Normaldir hangi ülke Rom unu atarsanız atın CSC niz TUR kalır herhangi bi sıkıntı olmaz..
  • mrtsrky45 M kullanıcısına yanıt

telefona notifications klasörü açın müzikleri içine atın seçeneklere gelir müzikler

• BlackLead kullanıcısına yanıt

Hocam bence bu fiyata kesinlikle alınası bir telefon. S20 bu seviyelere çok kolay düşmeyecektir. En azından bir sonraki cihaz gelene kadar düşmez..

• eyvahnecdet kullanıcısına yanıt

Hayır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sp@wn

Hocam bence bu fiyata kesinlikle alınası bir telefon. S20 bu seviyelere çok kolay düşmeyecektir. En azından bir sonraki cihaz gelene kadar düşmez..

bir sonraki cihaz zaten şubat ayı gibi geliyor diye biliyorum. s30 değil mi onlar?

• Şeffaf çok ince kılıf öneriniz var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrekesk1n

Şeffaf çok ince kılıf öneriniz var mı
    Şeffaf almayın, ne marka olursa olsun hepsi 3 ay sonra sararıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • s10+ almaya karar verdim arkadaşlar

ekran koruyucu ve kılıf önerir misiniz? telefonun her yeri cam bir düşerse valla kalp krizi sebebi Samsung Galaxy S10 / S10+ / S10e [ANA KONU] 

• quote:

Orijinalden alıntı: b3aheron

Benim S10+ Aralık güncellemesiyle bataryasına elveda dedi :D

nasıl ya? 2 senelik telefonda batarya nasıl ölür hemen? Samsung Galaxy S10 / S10+ / S10e [ANA KONU] 

• BlackLead kullanıcısına yanıt
    Aralık güncellemesinden önce iyiydi batarya performansı. Güncellemeden sonra daha hızlı bitiyor batarya :( Yine ekran süresi 5.30-6 saatin altına düşmüyor da önceden 7.5 - 8 saat görürdüm.
  • arkadaşlar kılıf arayanlar spigen thin fit modeline baksın stoklarda varsa alın. Çok güzel ince ve dokusu ve rengiyle matlığını hissettiren bi kılıf. Ben stokta olmadığı için spigen siyah silikon bi tane aldım.
  • Bende de tam tersi Aralık güncellemesiyle batarya düzeldi Kasım yazılımı batarya çok kötüydü
  • striders kullanıcısına yanıt
    Bilgisayada takmak için kullanılan adaptörün üstünde lock yazan bi kilit tuşu var, onu açmış olabilirsiniz
  • b3aheron kullanıcısına yanıt
    Note fe ekranı thin fit takılıyken kırıldı benim o modele çok güvenmeyin derim
  • 
Sayfa: önceki 16531654165516561657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.