Şimdi Ara

Samsung Galaxy S10 Lite [ANA KONU] (272. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7.266
Cevap
48
Favori
379.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
14 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: SERKAN BEY

Bu telefon Android 10 ile çıktı Android 11,12 ve 13 alacak..Android 11 i geçen Aralık ayında aldı beklentinize göre alınıp alınmaması değişir..

Almayı düşünüyorum hocam eğer bu telefonu kullanıyorsan olumlu ve olumsuz yanlarını söyleyebilir misin acaba? Şarjı 1 günü rahat çıkarıyor mu acaba normal kullanımda?

• Şarjı 1 günü çıkarıyor benim az kullanımda 2 günü görmüşlüğüm oldu Benim tek eksik gördüğüm yanı kamerası diğer S10 serilerinden geride kötü değil tabiki ama daha iyi olsun isterdim onun harici benim her ihtiyacımı karşılayan Bi telefon..
    Piyasada 5700 tl ye kadar satılıyor bence o para verilmez 4800 civarı sıfır bulursanız değerlendirin..

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Şarjı 1 günü çıkarıyor benim az kullanımda 2 günü görmüşlüğüm oldu Benim tek eksik gördüğüm yanı kamerası diğer S10 serilerinden geride kötü değil tabiki ama daha iyi olsun isterdim onun harici benim her ihtiyacımı karşılayan Bi telefon..
    Piyasada 5700 tl ye kadar satılıyor bence o para verilmez 4800 civarı sıfır bulursanız değerlendirin..

Hocam Snapdragon işlemciden dolayı bunu istiyorum, şu an kullandığım telefonda 5 yıllık bir telefon ve Snadpragon işlemci var gerçekten memnunum. Exynos olan modelleri istemediğim için bunu düşünüyorum.

• quote:

Evet Snapdragon işlemci benimde tercih sebebim olmuştu işlemci den yana hiç bir sıkıntı yok..

Teşekkür ederim hocam.

• cihaz güzel yeni haline göre herhangi bir değişim olmadı performans ve sarj olarak ama fiyat fazla yüksek. ben max 5 bin verirdim şuan alacak olsam.

• yakoggdh Y kullanıcısına yanıt
    Hocam hangi telefonu alacağım o zaman? 8 bin bütçem var, iPhone istemiyorum o yüzden herkes gibi sen de iPhone önerme. :)

• cihazı tavsiye ederim sorunsuz ama fiyat yüksek 5 yıl kullanırım diyorsan al geç fiyatı önemseme

Şu an elimdeki telefon da 5 yıllık bir Samsung cihaz hocam ve Snapdragon işlemciye sahip ama Android 6 yani güncel bir telefon kullanmak istiyorum artık.

• al geç o zaman o kadar uzun kullanıyorsan can sıkıcı bir kronik yada yazılımsal sıkıntısı yok cihazın

Olumlu ve olumsuz yanları ne hocam cihazın peki? Hazır seni bulmuşken sorayım :)

• batarya ve işlemci gayet iyi ortalamanın üzerinde,
    ekran kalitesi iyi, kamera benim içinde ortalama ama kötü değil. ışık yeterli ve disardaysan üzmez. beni rahatsız eden tarafı cihazın boyutu. bir dahaki cihazim biraz daha küçük olacak. bu benim sorunum bu konuda benden başka rahatsız olan pek olmadı bundan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakoggdh -- 3 Nisan 2021; 2:16:21 >
    Çok teşekkür ederim hocam. Galaxy Note serisi kullanmış birisi olarak benim için normal bir ekran boyutu oluyor, alışkınım. :D

• o zaman hiç sorun yok al geç kamerasi muhtemelen note 9 ayarindadir. 1 yil oldu 3-4 yıl daha kullanacağımı düşünüyorum.

Benim de hedefim o kadar kullanmak hocam açıkçası öyle planladım.

• alırkenki hedefim oydu bu cihaz da onu verebilecek gibi duruyor batarya ve performans olarak

Keşke şu Android telefonlarda da iPhone gibi pil sağlığı yazsa da telefon değiştirmek yerine pil sağlığı kötü olunca batarya değiştirip kullanmaya devam etsek hocam valla bi bunu getirmediler.

• samsunglar düzgün şarj edildiğinde benim şuana kadarki tecrubemle iphonedan bariz daha uzun dayanıyorlar. iphonelar 2 yilda zayıflıyor. evde 3.5 yıldır kullanilan j7 pro cihazin şarjı hala 20 saat gidiyor ekran süresi 6 saat civari. konudaki Serkan Bey 1 yılın sonunda samsung servisine gidip pil ölçümü yaptırdı 99 çıkti mesela ki kendisi sürekli 1 civarında şarja takıyor ona rağmen.

Söylediklerine sonuna kadar katılıyorum hocam. Şu an elimdeki cihaz 5 yıl geçtiği halde hala 1 günü rahat çıkarıyor sadece Samsung servisine gitmek yerine kendimiz görebilsek çok daha iyi olur.

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.