Şimdi Ara

Samsung Galaxy S10 Lite [ANA KONU] (270. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.266
Cevap
48
Favori
379.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
14 oy
Giriş
  • normal. tahmini 7 saat ekran suresi alacaksın bittiğinde. %27 i oyundan alıp normal kullanim ekran suresine dahil etsen 10 saat rahat alırsın.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • yakoggdh Y kullanıcısına yanıt

Evdeki diğer cihazla karıştırdım. Evet, ses açma + güç tuşu olacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Palit RTX 4070 Ti Super JetStream | R7 5800X3D | Arctic Liquid Freezer II 360mm | Corsair Vengeance RGB RT 32GB 3600MHz Dual | Samsung 970 Evo 1TB NVMe M.2 | Samsung 860 Evo 1TB M.2 | WD Blue 1TB | MSI Optix MAG271CQR 27" 2K 144Hz | Corsair K70 RGB MK.2 Rapidfire MX Speed | Razer Deathadder v2 | Xbox Wireless Controller Gen9 | SteelSeries QcK+ Large | SteelSeries Arctis 5 | Logitech G29 | Logitech C922x Pro | HyperX QuadCast | NZXT H7 Flow | High Power Super GD 850W 80+ Gold
    Şimdi PC ile denedim ses açma+Güç recovery mod tamamdır..

• Corning Gorilla Glass 3+ falan hikaye 6 bile fayda etmez dikkat etmezseniz çizilir sonra canınız sıkılmasın..

• çizilecek ekran öyle kullanmayın bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakoggdh -- 27 Mart 2021; 17:41:6 >
  • Pil yüzünden Şubat 3.0 a geri döndüm yeni güncelleme gelene kadar bekleyeyim..

• SERKAN BEY kullanıcısına yanıt
    3.1 ile bir kötüye gidiş sezinlemedik biz hocam buradaki diğer arkadaşlar da. hatta daha iyi oldu diyenler de oldu. odinle kurulum yapmışsınızdir siz zaten söylemeye gerek yok. cihazınız artik 1 yılı doldurdu yavaş yavaş düşmesi dogal biz de yakinda düşüşü hissetmeye baslariz birkaç aya, haziranda yılı doluracak benim cihaz da.

Mayısta 1 sene olacak pil kapasitesinde düşüş için biraz erken bence daha önce 1.5 gün beklemeye 7 saat civarı ekran süresi alırken 3.1 de 1 gün beklemede 7 saati görüyordum anca neyse 3.0 a döndüm ADB yöntemi ile gereksiz uygulamaları kaldırdım biraz telefonu kullandım dedim bı telefonu kapatıp açayım korktuğum başıma geldi telefon açılmıyor silinmeyecek bı uygulamayı sildim mutlaka neyse tekrar Odin ile yükleme yaptım şimdi kurulum yapıyor telefon bakalım..

• SERKAN BEY kullanıcısına yanıt
    ben de silinmeyecek birseyleri sildigimde telefon restart atiyordu sürekli muhtemelen ondandır. Eski sürüme nasıl döndünüz güvenlik güncellemesi sorun çıkarmadı mi?

Yok sıkıntı yok güvenlik ile ilgili..

• Android 10 a da dönebilir miyiz o zaman?

Dönülür diye düşünüyorum denemek lazım..

• Arkadaşlar Twitter'daki fleetslerde bu sorunu yaşayan başka birisi var mi bizim cihazda? fleet olayı ilk geldiğinden bu yana bu şekilde iki fleet üst üste biniyor.

Samsung Galaxy S10 Lite [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakoggdh -- 29 Mart 2021; 16:36:39 >
  • Arkadaşlar Note5 kullanıcısıyım, araştırmalarım sonucunda S10 Lite almaya karar verdim ancak fiyat konusunda kafamı karıştıran bazı noktalar var. Geçen ay 4800 TL civarında satılmış bu cihaz. Şuanda 5700 TL bandında değişiyor. Beklemekte fayda var mıdır? Tavsiyelerinize açığım.

bu cihazın fiyati pek düşmüyor. note 10 lite ile aynı fiyata satılırdı geçen sene Nisan ayinda 4.500 tl. o cihaz suan 4350 ama bu 5.700 civarında geziyor. ekim kasim aylarında dolardan dolayı 6 bin liraydı. simdi dolar yine artiyor artma ihtimali var. subatta amazonda 5.100tl gördüm ben kisa süreli onun dışında hep 5.5 üzeriydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakoggdh -- 30 Mart 2021; 5:13:53 >
  • Follow White Rabbit F kullanıcısına yanıt
    Ben olsam 2.ellerede bakardım az kullanılmış temiz 2.el cihazlar var 4000-4500 TL bandında..
    Lite ya 2.eli pek para etmiyor..

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.