Şimdi Ara

Samsung Galaxy S10 Lite [ANA KONU] (274. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.266
Cevap
48
Favori
379.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
14 oy
Giriş

telefonun ekran süresi nasıl? oyun oynuyor musun? ben oyun oynamıyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • yakoggdh Y kullanıcısına yanıt

çok iyi bu bile telefonu tercih etme sebebi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

özel değilse satma sebebiniz nedir hocam

Orijinalden alıntı: sharpie

Mavi renk 13 aylık cihaz tertemiz teknosadan alınma faturalı satmak istesek ederi nedir.
    4000tl. Eder

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Snapdragon işlemci kullanması bile benim için bir artı.

Ayrıca s4 ve daha sonra çıkan cihazlarda bile radyo yokken bu cihazda radyo var, helal olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lexco -- 12 Nisan 2021; 17:56:0 >
  • Lexco kullanıcısına yanıt
    İphone tercih eden düz kullanıcılar genelde başım ağrımasın, canım sıkılmasın kafasıyla 2-3 bin fazladan verip, düşük özelliklerdeki cihazlari tercih ediyorlar. Genelde de öyle oluyor 5-6 yil kullanıyorlar cihazlarını. bu cihazda da benzer bir durum var. artık günümüzdeki cihazlardan işlemci haric geride kaliyor, fiyatıyla f/p olmaktan uzak ama kronik sorunu olmayan, hiç baş ağrıtmayan, tıkır tıkır aylık güncelleme alan uzun zaman kullanilacak bir cihaz. 1 yil oldu alalı hala sarjinda bir zayiflama hissetmiyorum, islemci isinmiyor oyun dışında ılık seviyeye bile ulaşmıyor kurcalarken. yazılımı düzgün, performansı cok iyi vs. buna da benzer düşünceyle bakip biraz fazla vereyim başım ağrımasın diyip alınırsa ileride alan kişiyi memnun edeceğini düşünüyorum. tabi apple markası bu güveni sağladı insanlara fakat samsunga güven hala o seviyede değil. zaten servisleri appledan cok çok zayıf o yüzden pek mümkün değil insanların bunu yapması ama ben bu yıl tavsiyeye ihtiyacı olanlara hala bu cihazı öneriyorum ama seneye önermem.

• Lexco kullanıcısına yanıt

Bende severdim radyoyu ama my tuner radio varken artık telefonda radyo olmasa da olur. İnternet radyo daha iyi. Cızırtı yok birşey yok. Diğer türlü stabil bir ses olmuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

5 yıl 4 aydır iphone 6s plus 64 gb kullanıyorum yeni bir cihaz alacağım s10 lite 128 gb ile iphone 11 128 gb arasında kaldım karar vermek çok zor. istesem s20 plus alırım ama exynos kullandığı için s10 lite ile iphone 11 arasındayım karar vermek zor

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.