Şimdi Ara

Samsung Galaxy S10 Lite [ANA KONU] (271. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.266
Cevap
48
Favori
379.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
14 oy
Giriş
    evet özellikle boyutuna alisamayip kısa sürede geri elden çıkaranlar olabiliyor bakmak lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakoggdh -- 30 Mart 2021; 9:9:40 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Şimdi Samsung servisten çıktım pil sağlığını ölçtürdüm % 99 çıktı pilde sıkıntı yokmuş yüklediğiniz uygulamlardan kaynakli sorunlar olabilir dediler onların pil süresine olumsuz etkisi olabilirmiş bakalım göreceğiz..

• şuan mi 11 kullanıyorum s10 lite'ım yedek tel olarak duruyor ara sıra bir kaç uygulamaya bakmak için kullanıyorum Mi11'den sonra telefon gözüme kağnı ve boş gelmeye başladı oneui gerçekten de boşmuş iyi ki cesaret edip 21 ultra yerine Mi 11 almışım.

xiaomi yazılım kısmında cuvalliyor o yüzden yanaşmadım yoksa ayni paraya daha iyi xiaomi, poco gibi cihazlar mevcut. bir güncelleme geliyor sarji düşüyor, baska bir güncelleme geliyor wifi sorunları meydana geliyor. Kamera yazılımlarının kötü olduğu zaten bilinen bir durum marka kendisi gcam tavsiye ediyor. bu kadar donanımlı cihazlarda yazılım en önemli kısmı oluyor işin. apple kullanım alışkanlıklarıma uysa onu alırdım. android tarafında en sorunsuz stabil yazılımı Samsung yapıyor bu yüzden tercih sebebi oluyor insanların. siz de çok güncellemeyin allah muhafaza.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakoggdh -- 30 Mart 2021; 18:20:38 >
  • yakoggdh Y kullanıcısına yanıt
    Samsung mu boşmuş?
    Benim çocuk Redmi Note8 kullanıyor ara sıra alıp kurcalıyor um hiçte cazip gelmiyor OneUI gibisi yok ne Xiaomi de ne Oppo da ne One Plus ta yoksa daha ucuza hatta aynı paralara donanımı tıka basa dolu teller var..

• Ben oneui çok başarılı buluyorum
    Hatta bir ana ekran ss paylaşma etkinliği yapabiliriz bence 😎 @yakoggdh @SERKAN BEY ve herkes
    Bakın benim düzenim şu şekilde..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysnozcn24 -- 30 Mart 2021; 23:19:33 >
  • Samsung Galaxy S10 Lite [ANA KONU]

• Arkadaşlar aklima takilan bir şey oldu sizle paylaşmak istiyorum.
    Attigim resimlerde bir çelişki var
    Örnegin son sarjdan bu yana instagram %3 şarj yemiş
    Ama diger fotoda sadece bugün %6.5 yemiş
    Bu iki veri nasil farkli oluyor.
    Samsung Galaxy S10 Lite [ANA KONU]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar son 24 saatte sarj su gibi akıyor ekstra bir olay yaşanmadı Telefonda, bir de e-nabiz da test sonucu görüyorum pdf açmıyor e-nabiz uygulamasinin dosyalara erişim izni yok diyor izinlerde ise böyle bir izin sormuyor bütün izinleri verdim çıldıracağım, bir zahmet bilen yardım etsin.

• fakirlikdizboyu F kullanıcısına yanıt
    şarjı sömüren birsey varsa burada çıkar illaki burayi takip edin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakoggdh -- 31 Mart 2021; 16:12:29 >
    Teşekkürler hocam.

• Kağnı ve boş S10 Lite'ım ile birbirimize bakıp, ağlaşıyoruz. Hüüüü, bize kağnı dediler. Oysaki akıl fikir herkese dağıtılıyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Foley -- 31 Mart 2021; 21:30:1 >
    Palit RTX 4070 Ti Super JetStream | R7 5800X3D | Arctic Liquid Freezer II 360mm | Corsair Vengeance RGB RT 32GB 3600MHz Dual | Samsung 970 Evo 1TB NVMe M.2 | Samsung 860 Evo 1TB M.2 | WD Blue 1TB | MSI Optix MAG271CQR 27" 2K 144Hz | Corsair K70 RGB MK.2 Rapidfire MX Speed | Razer Deathadder v2 | Xbox Wireless Controller Gen9 | SteelSeries QcK+ Large | SteelSeries Arctis 5 | Logitech G29 | Logitech C922x Pro | HyperX QuadCast | NZXT H7 Flow | High Power Super GD 850W 80+ Gold

Hocam bu değerler iyi mi sizce

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakoggdh -- 2 Nisan 2021; 4:53:53 >
  • İspanya sürümü için Nisan Güncellemesi geldi..
    Samsung Galaxy S10 Lite [ANA KONU] Samsung Galaxy S10 Lite [ANA KONU]

Hayır hocam, normal mesajlaşma için kullandim

• Bu telefon Android 10 ile çıktı Android 11,12 ve 13 alacak..Android 11 i geçen Aralık ayında aldı beklentinize göre alınıp alınmaması değişir..

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.