Şimdi Ara

Samsung Galaxy S10 Lite [ANA KONU] (136. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7.266
Cevap
48
Favori
379.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
14 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: OkanDRDYK

Türkiyedeki bütün cihazlar snapdragonlu mu?
    Exynoslu versiyonu yok zaten dünya genelinde.

:..Galaxy Note 20 Ultra 5G Snapdragon 12/128GB..:
  • Arkadaşlar aranızda Type C için powerbank kullanan var mı? Bende Xiaomi'nin 10.000 mAh'lık micro USB powerbanki var. Gayet memnunum ve şimdi de S10 Lite için bir tane satın almak istiyorum. Tavsiyeniz var mıdır? Hızlı şarj kullanmayacağım. O sebeple sağlam ve vadettiği mAh değerini vermesi yeterli.

Şu nasıldır? Kullanan var mı? https://www.amazon.com.tr/PowerCore-Taşınabilir-Cihazı-10000mAh-Kapasiteli/dp/B07PK57B42/ref=sr_1_1?__mk_tr_TR=ÅMÅZÕÑ&dchild=1&keywords=Anker+PowerCore+Lite+10000mAh+Powerbank%2C+TypeC+giriş%2C+Siyah&qid=1592247473&sr=8-1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Foley -- 15 Haziran 2020; 22:12:25 >
    Palit RTX 4070 Ti Super JetStream | R7 5800X3D | Arctic Liquid Freezer II 360mm | Corsair Vengeance RGB RT 32GB 3600MHz Dual | Samsung 970 Evo 1TB NVMe M.2 | Samsung 860 Evo 1TB M.2 | WD Blue 1TB | MSI Optix MAG271CQR 27" 2K 144Hz | Corsair K70 RGB MK.2 Rapidfire MX Speed | Razer Deathadder v2 | Xbox Wireless Controller Gen9 | SteelSeries QcK+ Large | SteelSeries Arctis 5 | Logitech G29 | Logitech C922x Pro | HyperX QuadCast | NZXT H7 Flow | High Power Super GD 850W 80+ Gold

• drcot D kullanıcısına yanıt
    Benim aklıma başka birşey gelmiyor hocam. Şarj cihazında sıkıntı olabilirmi acaba.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    geri iade ediyorum hocam telefonu, paketledim bile, üzülerek gönderiyorum şarj aleti evdeki diğer telefonu hızlı şarj yapıyor, belki yazılımsal belki donanımsal bir arıza var telefonda ama 10 günlük cihazda olması üzdü

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Hocam cihazı bi sıfırlasaydınız öyle iade etseydiniz. Heralde sizde benim gibi amazon kamoanyasından aldınız. Bı aralar tekrar o fiyata zor düşer gibi.

• Şarj soketini ters düz yapınca şarjı kesiyordu, sadece hızlı şarj meselesi değil sorun. Amazon iade ve değişimi kabul etti cihaz çok yeni olduğu için. Onlar kabul edince bende cihazı daha fazla kurcalamadan kutuladım

• quote:

Orijinalden alıntı: drcot

Şarj soketini ters düz yapınca şarjı kesiyordu, sadece hızlı şarj meselesi değil sorun. Amazon iade ve değişimi kabul etti cihaz çok yeni olduğu için. Onlar kabul edince bende cihazı daha fazla kurcalamadan kutuladım
    Muhtemelen şarj aletinde yada type c kablo da sorun var. S10 lite in soketinden olduğunu sanmıyorum. Ben sizin yerinizde olsam önce bir sıfırlar öyle denerdim. Donanımsal mi değil mi öncelikle bunu anlamak lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sky__walker -- 16 Haziran 2020; 1:49:58 >

• yakoggdh Y kullanıcısına yanıt
    İade aldılar, aynı zamanda ürünü tekrar satın alın dediler farkı biz karşılarız dediler. Eski telefonum da aynı şarj soketi problemi yüzünden beni hayattan soğuttu o yüzden ben sıfır telefonda böyle bir şey ile uğraşmak istemedim. Aynısından aldım aynı fiyata, telefon çok güzel çünkü

• Arkadaşlar şöyle bir sorun yaşıyorum sizde de var mıdır

Karanlık bir ortamda ön kamera açıkken kameraya elimi iyice yaklastirdigimda ekran kıpkırmızı oluyor ya da ekran flaş gibi yanıp yanıp sönüyor. Bu deneyen olabilirse sevinirim normal mi değil mi onu öğrenmek istiyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Müşteri hizmetlerini aradığımda çok şaşırdım, sen hiç konuşmasanda adamlar her şeyi sunuyorlar, gerçekten bundan sonra amazondan başka yerden alışveriş yapmam, böyle bir hizmet sundukları içinde bende hiç düşünmedim açıkçası, yenisini de aynı renk aldım aynı ürün

Orijinalden alıntı: drcot

Müşteri hizmetlerini aradığımda çok şaşırdım, sen hiç konuşmasanda adamlar her şeyi sunuyorlar, gerçekten bundan sonra amazondan başka yerden alışveriş yapmam, böyle bir hizmet sundukları içinde bende hiç düşünmedim açıkçası, yenisini de aynı renk aldım aynı ürün
    Bende aynı fikirdeyim. Birdaha çok mecbur kalmadıkça Amazon harici hiçbir firmadan alışveriş yapmayacağım. Biraz daha pahalı bile olsa en ufak sorunda adamlar nerdeyse üzerine para verecek kadar ilgileniyorlar. Sadece Türkiye değil, amazon.com ve amazon.de de öyle.

WMF nin bir tane buharlı pişiricisini almıştım amazon.de den. Gelmek bilmedi 1 ayı geçti, neyse bildirdim, baktılar, muhtemelen paket kaybolmuş dediler. Aynı gün bir tane daha çıkış yaptılar. Neyse geldi. 1 hafta sonra o kayıp denilende geldi, bende 2 tane oldu aynı üründen. Bildirdim firmaya.. Hediyemiz olsun dedi iyi mi.. 1000 TL lik ürün.

Ondan Amazon dan (satıcı amazon olucak) alışveriş yapın başınız ağrımasın istiyorsanız.

yeşil ekran sebebi ile ben de mi iade etsem diye tekrardan düşünmeye başladım

Ben bu yeşil ekran olayını çok kurcalamadım ama sizde diğerlerinde olmayan bir durumsa iade edebilirsiniz, eğer arızalı panelse, 3 ay sonra daha ciddi baş ağrıtırsa ne olacak, sonuçta insanlar gece yatınca düşük ışıkta karanlık temada kullanıyor. Ama arıza değil tüm telefonlara ait özellik mi bilemedim, bende normal kullanımda karşıma çıkmamıştı

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.