Şimdi Ara

Samsung Galaxy S10 Lite [ANA KONU] (185. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7.266
Cevap
48
Favori
379.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
14 oy
Giriş
    Telefonu bagladığınızda telefon ekrandanın da bağlantıya izin ver diye birşey çıkar ona evet demeniz lazım o zaman bilgisayarda gözükecektir..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • SERKAN BEY kullanıcısına yanıt
    Malesef gelmiyor ekrana.

• AlicanCLK kullanıcısına yanıt
    Hocam telefonu kapatıp açın tekrar bağlayın biseyler yapın o na evet demediğiniz için bilgisayarda telefon gözükmüyor..

• SERKAN BEY kullanıcısına yanıt
    Yaptım ama yine olmadı sadece şarj ediyor.

• gaseyan G kullanıcısına yanıt
    Hocam, deneyimimi samimi bir şekilde yazdım. Hatta sana yanlış bilgi vermemek için, 10 dakika kadar uğraştım, kıyaslama yaptım. Eğer bariz bir blurlanma ve detay problemi görüyorsan iade et.

Bu arada servis konusu maalesef doğru.

Eğer telefonu internet üzerinden satın almış olsaydın, kanunen 14, bazı mağazalarda ise 25-30 gün aralığında sorgusuz sualsiz iade edebilme hakkın var.

Ürünü fiziksel bir mağazadan satın aldığında ise yasada herhangi bir cayma hakkı maddesi yok. Çünkü o malı görerek satın almış oluyorsun ve iade ya da değişim için üründe bir problem şartı aranıyor. Bu sebeple olay servisin insafına ve bilincine kalmış.

Çoğu kişi internetten ürün almaya sıcak bakmaz ama ben de tam tersine sırf bu kanun avantajından dolayı internet alışverini tercih ediyorum. Özellikle de yüksek fiyatlı ürünlerde. Bu arada eğer cam koruyucu kullanıyorsan, cam koruyucu kaliteli ve ince mi? Çünkü bazı koruyucuların malzemesi kötü oluyor. Gerçi bendeki cam koruyucu ile net bir görüntü alıyorum.

Ek olarak, fotoğraf çekme aşamasında ekranda gördüğün görüntü ile çektiğin fotoğrafa sonradan galeri içerisinde bakmak arasında fark oluyor. Kıyaslamayı fotoğrafları çektikten sonra yaptın değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Foley -- 5 Ağustos 2020; 22:44:33 >
    Palit RTX 4070 Ti Super JetStream | R7 5800X3D | Arctic Liquid Freezer II 360mm | Corsair Vengeance RGB RT 32GB 3600MHz Dual | Samsung 970 Evo 1TB NVMe M.2 | Samsung 860 Evo 1TB M.2 | WD Blue 1TB | MSI Optix MAG271CQR 27" 2K 144Hz | Corsair K70 RGB MK.2 Rapidfire MX Speed | Razer Deathadder v2 | Xbox Wireless Controller Gen9 | SteelSeries QcK+ Large | SteelSeries Arctis 5 | Logitech G29 | Logitech C922x Pro | HyperX QuadCast | NZXT H7 Flow | High Power Super GD 850W 80+ Gold

• Emrecan3321 E kullanıcısına yanıt
    O zaman liquid olanı da alabilirsin. Sürekli birini kullanınca sararma durumu oluyor çünkü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Foley -- 5 Ağustos 2020; 22:49:23 >
    Palit RTX 4070 Ti Super JetStream | R7 5800X3D | Arctic Liquid Freezer II 360mm | Corsair Vengeance RGB RT 32GB 3600MHz Dual | Samsung 970 Evo 1TB NVMe M.2 | Samsung 860 Evo 1TB M.2 | WD Blue 1TB | MSI Optix MAG271CQR 27" 2K 144Hz | Corsair K70 RGB MK.2 Rapidfire MX Speed | Razer Deathadder v2 | Xbox Wireless Controller Gen9 | SteelSeries QcK+ Large | SteelSeries Arctis 5 | Logitech G29 | Logitech C922x Pro | HyperX QuadCast | NZXT H7 Flow | High Power Super GD 850W 80+ Gold
  • Çektikten sonra yaptım evet galeriden. Açıkçası biraz oldum telefonu alalı yani bütün modlarda her şekilde denedim. Cam konusunda, ilk ben de camdan olabilecegini dusundum. Telefonla gelen camı çıkarıp da denedim. Değişmedi, şimdi takılı olan camın da kamera kısmı oyuk kamera üstünde cam yok yani.
    Teşekkür ediyorum ilginiz için. Bilseydim ben de internetten alırdım, bir dahaki sefere artık. Servise göndereceğim bakalım ne diyecekler..

• Budds hediyeli alabilecegim yer var mi ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • telefon çıkalı 6 ayı geçti, yeni üretilen serilerde de yeşil ekran devam ediyor mu acaba? yoksa komple bu sorun kalktı mı? Genel olarak en büyük hayal kırıklığını kamerada yaşıyor kullanıcılar, 2 ay içerisinde S20 Lite çıkar diye düşünüyorum, benzer özelliklere biraz daha iyi bir kamera koysalar tadından yenmez o zaman telefon..

DH Body Builders + DH Fight Club [Boxing]
  • Frank Lapidus kullanıcısına yanıt
    ben kamera iyi değil, zoom yapınca çamur gibi dediğimde linç yemiştim. şimdi özellikle son 1 haftadır yorumlara bakıyorum da herkes birden kamera iyi değil demeye başlamış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JaCKiE_BrOwN -- 6 Ağustos 2020; 2:2:40 >

İleride, o bölgede oluşabilecek amoled yanığı riskini de engellemiş olursunuz.

Samsung Galaxy S10 Lite [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Foley -- 6 Ağustos 2020; 15:2:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cpt. Foley

Telefonun altındaki navigasyon tuşlarını kaldırınca çok daha hoş oluyor, tavsiye ederim. Alışınca estetik duruyor.

İleride, o bölgede oluşabilecek amoled yanığı riskini de engellemiş olursunuz.

Benim cihazda dağıtıma çıkmış hayırlısıyla. Akşama elimde olur nasipse.

• Dolphin/Lion kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun dostum. Umarım kazasız belasız, güle güle kullanırsın.

• Teşekkürler hocam. İnşallah.

• quote:

Orijinalden alıntı: road35

Budds hediyeli alabilecegim yer var mi ?
    mediamarkt'tan aldım arefeden bir iki gün önce.
    Buds hediyeli.
    Teknosa dan da alan arkadaş vardı.

Mediamarkt'ın internet sitesinde burada ki bayisinde stok görünmüyordu. Gidip sorduğumda var dediler. 3 adet.
    He bu arada buds hediye dediler. Hani sağda solda yazmıyor hiç. Yine sormakta fayda va.r
  • Ön kamera net değil diyorlar yazı okumak falan için doğrudur fixed focus sadece videoda odak çalışıyor fotoda insan yüzü arıyor ama ben yonede normal mesafeden yazıları çektim bunlar ön swlfi kamerası çekimi tümü Samsung Galaxy S10 Lite [ANA KONU] Samsung Galaxy S10 Lite [ANA KONU] Samsung Galaxy S10 Lite [ANA KONU] Samsung Galaxy S10 Lite [ANA KONU] Samsung Galaxy S10 Lite [ANA KONU] Samsung Galaxy S10 Lite [ANA KONU] Samsung Galaxy S10 Lite [ANA KONU]

• amazon'un elinde hesapta maviden 1 tane kalmış ve 5199'dan ittirmeye çalışıyor.

stok yönetimi öyle mi işliyor :)) belirli bir düzeye inince otomatik sipariş çekmiyor mu sanki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JaCKiE_BrOwN -- 6 Ağustos 2020; 22:29:54 >

• perperek kullanıcısına yanıt
    Dostum normal ve uzak mesafelerde sorun yok zaten. Arkadaş epey yakından denemiş ve netleyememiş. Ondan bahsediyor. O durumu da şurada anlattım: https://forum.donanimhaber.com/samsung-galaxy-s10-lite-ana-konu--142278392-184#144895513

Zaten kamerayı fazla yaklaştırmayınca, okunur bir görüntü sunuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Foley -- 10 Kasım 2021; 4:30:12 >
  • O değilde ne pimpirik insanlar var ya. Arkadaş telefonun ön kamerası ile kitap sayfası çekmek de nedir yahu. Şaka gibi bir milletiz gerçekten. İlla bi çamur atıcaz, illa bi kusur bulucaz. Boşuna şarkılar yazılmıyor, ne diyor şarkı : " Bulursun, ararsan hata!"

• Biz de bu konulara, insanların içi huzurlu olsun, kafalarını takmasınlar diye ister istemez alet oluyoruz. Amaç içlerini rahatlatmak. 20 yıl düşünsem, ön kamerayla kitap yazısı netlemek aklıma gelmezdi :D

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.