Şimdi Ara

Samsung Galaxy S10 Lite [ANA KONU] (183. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.266
Cevap
48
Favori
379.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
14 oy
Giriş
  • Arkadaşlar günaydın. İphone 7 Plus’dan geçeceğim. Kamerası ile pek ilgilenmiyorum resim çeken biri değilim :)
    Önemli olan batarya ve performans. S10 Lite’nin beni üzmeyeceğini umuyorum.

Samsung Galaxy S10 Lite SM-G770F Akıllı Telefon, 128 GB, Prizma Siyah (Samsung Türkiye Garantili)
    amazon
    Samsung Galaxy S10 Lite SM-G770F Akıllı Telefon, 128 GB, Prizma Siyah (Samsung Türkiye Garantili)
    https://www.amazon.com.tr/dp/B084PTY9FC/ref=cm_sw_r_cp_api_i_X08jFb9N0EV0B

Sizce bu fiyata alınır mı?
    Yoksa kampanya mı bekleyeyim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• AlicanCLK kullanıcısına yanıt
    ayprol A kullanıcısına yanıt
    uzun zamandır ben de dahil olmak üzere pek çok kişi sağlam bir indirim bekliyoruz (en azından 4500 bandı) ancak bir türlü gelmedi, geleceği de yok gibi. ederi de en fazla 4500 lira zaten bu telefonun. Bu şekilde eldekini tüketip piyasadan çekilecek gibi duruyor. satarsa satarlar, satamazlarsa çöpe atarlar sorun değil samsung için. türkiye'de çiftçi bile malını istediği fiyattan satamayınca yola boşaltıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JaCKiE_BrOwN -- 3 Ağustos 2020; 12:10:51 >

Orijinalden alıntı: ayprol

Merhaba arkadaşlar ben s10 lite almak istiyorum fakat kafama bir sürü soru takıldı. Bundan önce samsung galaxy a8 2016 model kullanıyordum. Kamerasındanda çok memnundum pro özelliği kullanıyorum ve nesnelerin gerçekçi olmasını seviyorum. Şimdi bu yapay zeka sayesinde telefonlarda otomatik bir çamurlaşma olmaya başlamış. Fiyatı bana olabilecek en fazla fiyatlı bu telefonda karar kılmaya çalışıyorum ama emin olamadım.

A71 ile kıyasladığımda çok büyük bir kamera farkı görmüyorum. A71 sadece biraz daha pembe. Sizce 1100 1200 tl fazla verip bu telefonu almalı mıyım? Snapdrogon 855 olması cezbedici fakat bu farka gerek var mı?
    Bu üründen internette sadece bazı yerlerde kalmış başka yerde yok ona göre hemen karar vermem lazım. Kafam çok karışık alınır mı 5100 tlye sizce?
    Lütfennn yardımmm

• JaCKiE_BrOwN kullanıcısına yanıt
    Çok haklısın dostum :) Ama biraz aciliyetten dolayı almam gerekiyor.

• ayprol A kullanıcısına yanıt
    5100 TL etmez ama A71 de o fiyatları etmez,kamera olarak S10 daha iyi işlemci zaten baya baya önde eğer uzun süre kullanacaksınız S10 almanız daha iyi olacaktır ama fiyatlar yüksek bu telefonun ederi 4500 civarı bu fiyatlara bulursanız alın derim..

• sabahtan beri telefonun wi-fi bağlantısı kopup duruyor full çekmesine rağmen, modemin dibine giriyorum yine bir süre bağlı kaldıktan sonra gidiyor, bu mesajı yazarken de gitti yine. Modemden mi kaynaklı telefondan mı anlayamadım.

Samsung Galaxy S10 Lite [ANA KONU]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Full ayar açamica oyun yok kamerası idare eder(gün ışığında iyi çekiyor)+ois i var
    Arkanın plastik oldugu pek anlasilmiyo
    Ama oyun oynarken telefon ısınıyo(güncelleme sonrası oldu düzeltilir ileride)
    Pubg gibi bi oyunda 3.5 dk da %1 şarj gidiyor
    Teknosadan buds hediyeli almistim 4400 e geldi yani bi araştırın
    Ayrıca çamurlaşma yakınlaştirinca baya hissediliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Melo474 -- 3 Ağustos 2020; 17:36:35 >

• perperek kullanıcısına yanıt
    Huawei hg255s, diğer cihazlarda bir problem yok anlamadım gitti deli etti beni.

Neyse mediamarkt'tan buds hediyeli 5100'e aldım. internetten alacaktım ama, buds'da olunca alıp geçtim.

Ekran güzel. Yeşillenme olayını farketmedim. belki vardır ama dur göreyim diye zorlamadım. Dikkatimi çeken pek birşey olmadı.

Ben bayağı memnunum. Akıyor maşallah telefon. Çinlilerin kararsızlıklarından sıkılıp samsung alayım dedim.
    Kamera benim için hayli hayli iyi. memnunum.
    Oyun falan pek işim yok.
    Şarjı 2 gün çok rahat gidiyor. Geceleri bağlantıları kapatıp, tasarruf moduna alıyorum. 2 gün rahat gidiyor.

@mhec hocam sen modemin wifi kanalını değiştirmeyi bir dene.
    wifi analayzer programı ile çevrede en az kullanılan kanal numarasını bul.
    Sonrasında o numarayı kaydet modemde wifi kanalı olarak.
    Bir de böyle dene. Telefondan telefona cihazdan cihaza görmemezlik yaptırıyor bu ayar.

• Samsung members ücretli mi?

Telsiz telefon veya benzeri bir cihaz varsa yakında bu sorun olabilir... WiFi 5GHz destekleyen modemler çözüm olabilir... 2.4GHz telsiz telefon vb cihazlar tarafından da kullanılabilen bir frekans... Deneme şansınız varsa deneyin derim...

• Ücretsiz, neden ki

• brave353 kullanıcısına yanıt
    Merak etmiştim,teşekkürler.

• Merhaba herkese. Yaklaşık 1 ay önce s10 lite aldım. Ön kamerasında netlememe gibi bir sorun var. Yani fotograf bulanik degil de aiyorum bi sivilcenizi vs netlemiyor. Guzellik filtreleri vs kapali olmasina ragmen. Acik gibi. Bir kitap alıp denediğimde yazılar tamamen bulanik yine ön kamerada. Media markttan almistim geri goturdum, satici bunun kamerasi zaten iyi degil keske huawei vs alsaydin dedi. Demo telefonu denedik o da ayni sekilde. Çok mu rahatsiz ediyor hayır ama note4den bu telefona gectim, ona ragmen bu problemi farketmem beni biraz üzdü açıkçası. Ne dersiniz duzelir mi guncelleme vs. İle? Yoksa servise mi yollamak lazım?

Bende airties modem var. Telefona Bluetooth kulaklık bağlayınca internet çöküyor, muhtemelen WiFi kanallarından. Seninde sorunun bence ip çakışması gibi bir durum. Modemin ayarlarından dns değiştirmeyi dene, örneğin Google dns i, evde akıllı tv benzeri sistemleri de wps ile bağla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kronikzll -- 4 Ağustos 2020; 23:59:51 >

• Şimdi de arka kamerayı ışığa getirince benimle hareket eden yeşil bir benek var. Ay ışığını cekmeye çalışırken farkettim kendisini. Bu normal degildir herhalde diye düşünüyorum

• Bu da netlemeyen ön kamera.
    Bu telefon beni gittikçe daha da uzmeye başladı kamera açısından.
    Samsung Galaxy S10 Lite [ANA KONU] Samsung Galaxy S10 Lite [ANA KONU]

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.