Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY NOTE Fan Edition [ANA KONU] (103. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25.557
Cevap
216
Favori
1.555.805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
42 oy
Giriş
    Yok hocam konum değil, çalar saat simgesi var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: athloncu

quote:

Orijinalden alıntı: anil01

Ben gezegengsm den aldım imei biri kayıtlı diğeri kayıt dışı..onun haricinde bir sorun yok. Kılıf ve tüm aksesuarlar eksiksiz çıktı..

Dün gezegengsm özellikle sordum çift simin ikiside kayitlimi diye evet kayitli dedi yarin 2 tane almayi dusunuyoruz 3 gun once kardeşim gg nfbilisimden aldi tek sim kayitliydi ve iade etti sorun olmadi bu sim olayi can sikiyor..

Hocam neticesini paylaşırsanız sevinirim. Whatsapp hatları üzerinden kendileriyle Huawei telefon için görüşmüştüm ilgililer. Fiyatları da şuan en uygun veriyorlar. Bir yarış içindeler sanki her gün fiyatı düşüyor gerçi :) 1 aya 1800 lere düşecek gibi duruyor. Tabi o zaman ürün piyasada kalırsa

• İmei kayıtsız elefon satma şansları yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

quote:

Ben gezegengsm den aldım imei biri kayıtlı diğeri kayıt dışı..onun haricinde bir sorun yok. Kılıf ve tüm aksesuarlar eksiksiz çıktı..

Dün gezegengsm özellikle sordum çift simin ikiside kayitlimi diye evet kayitli dedi yarin 2 tane almayi dusunuyoruz 3 gun once kardeşim gg nfbilisimden aldi tek sim kayitliydi ve iade etti sorun olmadi bu sim olayi can sikiyor..

Neden bu kadar cok takildiniz anlamadim, bende c9 pro aldigimda 2. imei kayitli degildi. Guncel dijital firmasina faturasini yolladim 4 gun sonra imei sisteme kaydedildi.

Orijinalden alıntı: tgezer

İmei kayıtsız elefon satma şansları yok.

Var hocam ekran goruntusu Pc de isterseniz yollarim..

Orijinalden alıntı: Türbülans Havayolları A.Ş

quote:

quote:

Neden bu kadar cok takildiniz anlamadim, bende c9 pro aldigimda 2. imei kayitli degildi. Guncel dijital firmasina faturasini yolladim 4 gun sonra imei sisteme kaydedildi.

Hocam çift sim kullanacağım kayıtsiz sim 120 gün sonra kapanır bu işe yabancı değilim..

• quote:

quote:

Mesaj atın düzeltirler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

quote:

Orijinalden alıntı: Türbülans Havayolları A.Ş

quote:

quote:

Hocam çift sim kullanacağım kayıtsiz sim 120 gün sonra kapanır bu işe yabancı değilim..

Kayit zaten edilir yapman gereken durumu ithalaci firma olan guncel dijitale bildirmen gerekirdi.. Ben c9 da bunu fark ettigimde ne c9 formuna yazdim, nede iade ettim. Ha bu durumun ithalatci firma ile alakasi da yok genel de cift hatli cihazlar 2. Sim de kayit sorunu oluyor o da btk ile alakali

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Türbülans Havayolları A.Ş -- 31 Aralık 2017; 9:36:54 >

• quote:

quote:

quote:

Mesaj atın düzeltirler.

Mesaj yolladik iade edin dedi satici sorun cikarmadi sagolsun..

Burada bir arkadaş Delta garanti ile ilgili olumlu bir tecrübesini paylaşmıştı. Deltadan çok memnun kaldığını yazmış. Benim cihaz da Delta garantili. Bilemiyorum. Samsung dahil her garantinin memnun olanı da var memnun olmayanı da. Sonuçta tüketici kanunlarına güvenmek zorundayız. Delta en azından bildiğim kadaıyla servis ağını kurmuş bir firma.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    “Dünyada her şey için, medeniyet için, hayat için muvaffakiyet için en hakiki mürşit ilimdir, fendir. İlim ve fennin haricinde mürşit aramak gaflettir, cehalettir, dalalettir. Yalnız; ilmin ve fennin, yaşadığımız her dakikadaki safhalarının tekamülünü idrak etmek ve terakkiyatını zamanla takip eylemek şarttır. Bin, iki bin, binlerce sene evvelki ilim ve fen lisanının çizdiği düsturları, şu kadar&nbsp;bin yıl sene evvel bugün aynen tatbike kalkışmak elbette ilim ve fennin içinde bulunmak değildir.”

Gazi Mustafa Kemal Atatürk.
    22 Eylül 1924, Samsun.

Kaynak: Atatürk’ün Söylev ve Demeçleri. II. Cilt, Türk İnkılap Tarihi Enstitüsü yayınları: 1., Türk Tarih Kurumu Basımevi, Ankara, 1959, sayfa: 194-195
  • Eneeesss E kullanıcısına yanıt
    Imei kaydı sorununu aldığınız firma çözer. Bu olay çoğu zaman asılsız çıkıyor. Kısacası aldığınız yerle görüşün. Çözülmeyecek bir şey değil imei kaydı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    “Dünyada her şey için, medeniyet için, hayat için muvaffakiyet için en hakiki mürşit ilimdir, fendir. İlim ve fennin haricinde mürşit aramak gaflettir, cehalettir, dalalettir. Yalnız; ilmin ve fennin, yaşadığımız her dakikadaki safhalarının tekamülünü idrak etmek ve terakkiyatını zamanla takip eylemek şarttır. Bin, iki bin, binlerce sene evvelki ilim ve fen lisanının çizdiği düsturları, şu kadar&nbsp;bin yıl sene evvel bugün aynen tatbike kalkışmak elbette ilim ve fennin içinde bulunmak değildir.”

Gazi Mustafa Kemal Atatürk.
    22 Eylül 1924, Samsun.

Kaynak: Atatürk’ün Söylev ve Demeçleri. II. Cilt, Türk İnkılap Tarihi Enstitüsü yayınları: 1., Türk Tarih Kurumu Basımevi, Ankara, 1959, sayfa: 194-195
  • Siyah rengi sonunda gezegen gsm den sipariş ettim.Bakalım note3 den sonra nasıl olacak.

sırasıyla iphone 4 - note2 - htc one - note 5 - iphone 7

şimdi yine bu büyük ekranlı telefonlara özlem duydum
    ama bu sefer telefonu satmadan alacağım ve o gün kü ruh halime ve planıma göre ya küçüğü yada büyüğü alıcam yanıma
    öyle oluncada F/P olayı biraz öne çıktı yoksa huawei mate 10 pro alır geçerdim o ayrı mesele
    2bin tl civarında 3 telefon öne çıkıyor

lg q6-huawei mate 10 lite- note fe

bu üçü arasında eski note kullanıcısı olduğum ve kalemi sevdiğim için note fe ye yöneldim

benim merak ettiklerim.

1- tek hat 2 sim kart kullanan oldu mu aranızda yani aynı hat 2 telefondada olsun o gün canım hangi telefonu istediyse alıp çıkayım şeklinde
    2- note fe alsak ve imei lerden biri kayıtsız olunca sadece 1 sim slotu inaktif oluyor onun dışında bir problem oluyor sanırım doğrumuyum ? yani telefonda çift hat kullanmayanlar için problem yok
    3- note 5 im 3 kere servislik oldu ve ekranı falan inanılmaz pahalı note fe servislik olursa ve yedek parça yoksa telefon elimzde patlar diye düşünüyorum ne düşünüyorsunuz

• Arkadaşlar Bu ekran süresini nereden bakıyorsunuz? Ben pil Kısmın da şöyle bir resim aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Patience -- 31 Aralık 2017; 12:15:41 >

Güncelin sitesinde garanti sorgulamasına ise bir imei kaydı var, mesaj atıp sordum, garanti için tek imei kaydı yeterli dediler.

ekleme:

Note4 ü de malum sorununu yazarak satış ilanına koydum, şebeke sorunu var ama onun dışında taş gibi maşallah. Bu soruna katlanarak, oyun çizim, foto vb ağırlıklı olarak, böyle bi telefonu kullanmak isteyen olabilir.

satılmazsa yedek olarak tutarım diye düşünüyorum.

Bu arada Galaxy Gear VR aklıma geldi. Nasılsa telefon olarak kullanmıyorum en azından bu şekilde kullanayım diyorum.

Note4 için sanırım ilk çıkan orjinal samsung Gear VR ler kullanılabiliyor, daha yeni çıkanları deneyen oldu mu?

Veya samsung yerine fason üretilen akma gear vr lerden kullanan ve memnun olanlar var mı?

Hatta mümkünse he note4 hem note FE de kullanılabilecek olsa daha güzel olurdu...
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

Orijinalden alıntı: Patience

Arkadaşlar Bu ekran süresini nereden bakıyorsunuz? Ben pil Kısmın da şöyle bir resim aldım.

Oranın altında ekran yazıyor üstüne tıklarsanız görürsünüz

Orijinalden alıntı: emrahbcc

Yok hocam konum değil, çalar saat simgesi var.

alarm kurmuşsun, saate tıkla, alarma geç, iptal edersen ikonu görmezsin...

Orijinalden alıntı: kocaballi

Ben güncelden alalı bir aya yaklaşıyor, btk da 2 imei de kayıtlı,

Güncelin sitesinde garanti sorgulamasına ise bir imei kaydı var, mesaj atıp sordum, garanti için tek imei kaydı yeterli dediler.

ekleme:

Note4 ü de malum sorununu yazarak satış ilanına koydum, şebeke sorunu var ama onun dışında taş gibi maşallah. Bu soruna katlanarak, oyun çizim, foto vb ağırlıklı olarak, böyle bi telefonu kullanmak isteyen olabilir.

satılmazsa yedek olarak tutarım diye düşünüyorum.

Bu arada Galaxy Gear VR aklıma geldi. Nasılsa telefon olarak kullanmıyorum en azından bu şekilde kullanayım diyorum.

Note4 için sanırım ilk çıkan orjinal samsung Gear VR ler kullanılabiliyor, daha yeni çıkanları deneyen oldu mu?

Veya samsung yerine fason üretilen akma gear vr lerden kullanan ve memnun olanlar var mı?

Hatta mümkünse he note4 hem note FE de kullanılabilecek olsa daha güzel olurdu...

eğer eski cihazını maddi ihtiyacın yoksa satma, o cihazın kamerası 16mp ydi sanırım, mükemmel bir lensi var diye biliyorum. Güvenlik kamerası olarak bile kullanabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: speedus

ilk şarjımı yaptım ve yaklaşık 1 saat ekran süresi sonucu batarya daha % 92 de :) herşeyi sesli komutla yapabilmek harika bir olay. tüm telefonu sesli komutla kullanabiliyorum süper bir özellik. samsung gerek donanımsal gerekse yazılımsal olarak aşmış kendini gerçekten. 3 yıllık note 4 tecrübesinden sonra şu anda sanki bmw den inip ferrariye binmiş gibi hissediyorum kendimi :)

Bu nasıl mümkün olur acaba teli nasıl kullanıyorsunuz söyler misiniz lütfen parlaklık otomatik seni mavi ekran ışığı açıkmı nasıl şarj ediyorsunuz hızlı mi normal mi

Orijinalden alıntı: speedus

ilk şarjımı yaptım ve yaklaşık 1 saat ekran süresi sonucu batarya daha % 92 de :) herşeyi sesli komutla yapabilmek harika bir olay. tüm telefonu sesli komutla kullanabiliyorum süper bir özellik. samsung gerek donanımsal gerekse yazılımsal olarak aşmış kendini gerçekten. 3 yıllık note 4 tecrübesinden sonra şu anda sanki bmw den inip ferrariye binmiş gibi hissediyorum kendimi :)

hocam sesli komuttan kasıt bixby mi?
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.