Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY NOTE Fan Edition [ANA KONU] (101. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
25.557
Cevap
216
Favori
1.555.806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
42 oy
Giriş
    Tesekkurler hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: teknokaptan

havale ile 2.271 TL

World Puan la işi olmayanlar için iyi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 6 saat ekran süresi aldım. İlk şarj.

• Arkadaşlar sd kartla ilgili sorun yaşayan varmı normalde kamerada kayıt yeri de kart foto çekince sd karta atılamadı diye besam verip cihaza kaydediyor bi ara gene yapiyodu kartı formatladim düzeldiydi karta şuan bi şey kopyalanıyor ama içindekileri girip açabiliyorum böyle bir sıkıntı yaşayan varmı

Orijinalden alıntı: tinziri

1999 olsun alacağım, bekliyorum

2.000 de olur

• Arkadaslar on kamerada yuzu guzellestirme ayarlarini nasil kapaticsz cidden abzürt kareler cikiyor.

• Hepsiburadadaki kavisli camdan almayin arkadaslar hicbir ise yaramiyor. Ekrani tamamen kapatiyor ancak ekrana oturmuyor. Dokunmatik hassasiyeti kayboluyor. Cihazi bu sabah teslim aldim. Satici hepsiburada delta garantili. Ön kapakta samsung yazisi mevcut. Kutu icinden kilif cikti. Ilk izlenimlerim telefon yag gibi akiyor resmen. Detayli incelemeyi yapip hakkinda uzunca bir mesaj yazacagim.

• Arkadaşlar telefonu aldıktan 3 gün sonra iade etmiş olmam sebebi ile Ali den sipariş vermiş olduğum Full Body 3d film ve edge kenarları kapatmayan nillkin Frosted shield siyah renk kılıfı satışa çıkarıcam. Yaklaşık 15 gün sonra elimde olucak, ilgilenen olursa aldığım fiyata 45 TL ye vericem ikisini. Resimleri ekleyip konuyu kirletmek istemedim, ilgilenen olursa PM den yazın resimleri gönderebilirim.

Orijinalden alıntı: BUGATTI

Arkadaşlar telefonu aldıktan 3 gün sonra iade etmiş olmam sebebi ile Ali den sipariş vermiş olduğum Full Body 3d film ve edge kenarları kapatmayan nillkin Frosted shield siyah renk kılıfı satışa çıkarıcam. Yaklaşık 15 gün sonra elimde olucak, ilgilenen olursa aldığım fiyata 45 TL ye vericem ikisini. Resimleri ekleyip konuyu kirletmek istemedim, ilgilenen olursa PM den yazın resimleri gönderebilirim.

Neden iade ettin, sana bir saygısızlık mı yaptı?

Orijinalden alıntı: Türbülans Havayolları A.Ş

quote:

Arkadaşlar telefonu aldıktan 3 gün sonra iade etmiş olmam sebebi ile Ali den sipariş vermiş olduğum Full Body 3d film ve edge kenarları kapatmayan nillkin Frosted shield siyah renk kılıfı satışa çıkarıcam. Yaklaşık 15 gün sonra elimde olucak, ilgilenen olursa aldığım fiyata 45 TL ye vericem ikisini. Resimleri ekleyip konuyu kirletmek istemedim, ilgilenen olursa PM den yazın resimleri gönderebilirim.

Neden iade ettin, sana bir saygısızlık mı yaptı?

Evet, bende 2 tokat attım gönderdim geldiği yere

• quote:

Orijinalden alıntı: kod adı çökertme

2247 tl ye n11 de satılıyor hem mavi hemde siyah olarak note 3 den geçiş yapsam mı diye düşünüyorum.

Note 3 ten geçtim tek aradığım özellik notebook 3 teki kumanda özelliği onun dışında fe super

Orijinalden alıntı: sorix

Arkadaşlar sd kartla ilgili sorun yaşayan varmı normalde kamerada kayıt yeri de kart foto çekince sd karta atılamadı diye besam verip cihaza kaydediyor bi ara gene yapiyodu kartı formatladim düzeldiydi karta şuan bi şey kopyalanıyor ama içindekileri girip açabiliyorum böyle bir sıkıntı yaşayan varmı

sd kartın marka modeli ve boyutu nedir öncelikle onu öğrenebilir miyiz?

Ben samsung evo plus u3 64gb kullanıyorum, eski cihazım note 2 bile destekledi, sorunsuz kullandım. Bu cihaz da 4K kayıt yaparken çok iyi oluyor...

Genelde kart sorunu olur bu tür işlemler, yani class 10 olması yeterli olamıyor bazı durumlarda, u3 seviyesinde birt kart olması da gerekebiliyor...

“Dünyada her şey için, medeniyet için, hayat için muvaffakiyet için en hakiki mürşit ilimdir, fendir. İlim ve fennin haricinde mürşit aramak gaflettir, cehalettir, dalalettir. Yalnız; ilmin ve fennin, yaşadığımız her dakikadaki safhalarının tekamülünü idrak etmek ve terakkiyatını zamanla takip eylemek şarttır. Bin, iki bin, binlerce sene evvelki ilim ve fen lisanının çizdiği düsturları, şu kadar&nbsp;bin yıl sene evvel bugün aynen tatbike kalkışmak elbette ilim ve fennin içinde bulunmak değildir.”

Gazi Mustafa Kemal Atatürk.
    22 Eylül 1924, Samsun.

Kaynak: Atatürk’ün Söylev ve Demeçleri. II. Cilt, Türk İnkılap Tarihi Enstitüsü yayınları: 1., Türk Tarih Kurumu Basımevi, Ankara, 1959, sayfa: 194-195
  • quote:

bana yollayabilir misin foto, bende cihaz alımından sonra sipariş etmiştim, eğer sipariş ettiklerimden biri değilse alabilirim sanırım...

• quote:

Orijinalden alıntı: speedus

quote:

Orijinalden alıntı: KeShhh®

quote:

Orijinalden alıntı: speedus

Dun gece siparisi verdim bu sabah kargoya verildi nasipse yarın elimde olur heyecan büyük :) satıcı hepsiburada mavi renk 2.359 tlye aldim. Yaninda spigen kilif 3d kavisli cam ve 128 gb samsung evo plus micro sd kartla full yaptim. Hadi hayirlisi bakalim :)

adam pc toplar gibi telefon toplamış , yeminle !!

dayanamadım ilave olarak birde gear fit 2 pro siparişi verdim ilave olarak hakikaten pc toplar gibi tam sistem oldu :D kutu içerisinden çıkan şarj aletini beğenmezsem ilave olarak sahibinden orjinal 2 dişli şarj cihazı alıcam birde

emin ol kutudan çıkan şarj cihazına bayılacaksın, hatta cihazı herhangi bir 1,5 Voltluk usb girişe bile taksan hızlı şarjı göreceksin... Adaptöre gerek bile kalmayacak... Ama dönüştürücü gelirse kutuda, o bile direk hızlı şarjı bozmadan şarj ediyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: Recepali55

İki imei de kayıtlı n11 alişverişadresim adlı firmada 2.350 ye mavi renk alındı.

Sorunsuz.

Işık sızması vs yok.

ışık sızması hiç bir Note FE de yok zaten... önceki mesajlarda sorulan o soru ve olduğunu düşünen arkadaşın düşündüğü gibi bir durum değil o durum.. Edge ekran kenarlarına siyah bant çekilmiş ve altından bir miktar ekran ışığı geliyor, ama o sorun değildir. Hatta ekrana bakarken o kısmı görmüyorsun bile, yani gözün bile takılmıyor.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.