Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY NOTE 8 [ANA KONU] (358. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
26.738
Cevap
188
Favori
1.591.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 356357358359360
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • boramat kullanıcısına yanıt
    Airdroid kullanabilirsiniz hocam. Beğendiğim bir programdır.
  • Arkadaşlar kılıf önerisi için daha bu sabah aşağıda vereceğim siteden kılıfım geldi. Sade kılıf sevenler için birebir ben çok beğendim.Kargo da 2 günde geldi. Aydın için normal bir süre.







    https://www.spigen.com.tr/Galaxy-Note-8-Kilif-Spigen-Liquid-Air-Armor,PR-2967.html

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • boramat kullanıcısına yanıt
    Hocam konumun sürekli açık olması batarya perormansınızı etkiler onu göze alarak yapın :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bumpuss kullanıcısına yanıt
    Konum ile ilgili 3 tane secenek var ben ortada kullaniyorum. Konum ihtiyaci swarp hava durumu gibi uygulamalarda ihtiyaci karsiliyor. Ne zaman navigasyon ihtiyacim var o zmn yuksek dogruluk secenegine aliyorum.
    En usttekini kullanirsaniz cok fazla sarj gidio ben ortada kullaniyorum .

    SAMSUNG GALAXY NOTE 8 [ANA KONU]

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • boramat kullanıcısına yanıt
    Iki cihazdan da bağlantı ayarlarından Wİ-Fİ direct i açıyoruz, paylaş dedikten sonra gelen seçeneklerden Wİ-Fİ direct i seçiyoruz, alıcı cihazı bulup seçiyoruz, eşleşmeyi onaylıyoruz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cakitay

    Deep blue modelini kullanıyorum a5nı durum bendede var buzlu camın ardından bakarmış gibi biraz

    Teşekkürler hocam, demek kılıfın yapısı bu şekilde.

    Arkadaşlar bir de S7 de kullandığım Özel Mod Note 8 de kullanılmıyor mu ? Mesela galeride bir fotoğraf açıp sağ üstteki üç noktaya bastığımda "Özel e Taşı" çıkıyordu, fakat bu cihazda bulamadım.
  • Arkadaşlar selam. 3. Ekran korumayıda çöpe attım. Cebimde anahtardan dolayı çatladı. Ötekiler de dokunmatiği çok kötüydü.



    Önereceğiniz adam gibi bir ekran koruma var mı?



    Ayrıca kılıf arayan arkadaş spigen thin fit modelini öneririm. Çok kibar bir kılıftır. Telefonu kabalaştırmaz. Youtube den bi bakın derim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rampage kullanıcısına yanıt
    Hediye verilen ya da sonradan aldıysanız da PG950 olan modelde belirtmeli hızlı şarj diye. Orjinal adaptörü ile mi denediniz acaba? Ben aynı değerlere sahip olan s7 edge adaptörü ve kutudan çıkan kablo ile denedim olmadı ancak sonra orjinal adaptörle denediğimde hızlı şarj oldu.
  • Türk58 kullanıcısına yanıt
    Emaar Samsung mağazası ile iletişime geçebilirsiniz. Onlarda bu tarz bir kampanya olmalı ancak telefonun temizliği veya garantisinin bir önemi kalmıyor maalesef. Aynı modeller standart bir fiyata sahip telefoncu gibi temiz diye yüksek fiyat veremiyorlar.
  • Bumpuss kullanıcısına yanıt
    Ben de öyle sanıyordum kardeşim çok etkilemiyor dedi 2 yıl kadar önce denedim baktım pil süresinde bariz bir değişim yok ondan beri konum hep açık:)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Note 8'in şebeke çekim gücü düşük mü yoksa benim cihazda mı sorun var. 6 aydır huawei mate 9 kullanıyorum. Ofisimde şebeke konusunda hiç sıkıntı yaşamadım şebeke (Turkcell) neredeyse ful. Bugün kartımı yeni aldığım note 8' e taktım fakat şebeke sorunu yaşıyorum konuşmalarda kısmen kesinti yaşanıyor. Note 8 ile mate 9' u yanyana koyduğumda mate 9'da sinyal barı note 8 ' in iki katı daha yüksek.

    Bana gelen tel sorunlu mu çıktı nedir.
  • Arkadaşlar merhaba youtube önceleri tam ekran moduna alabiliyorduk yanı en boy olarak şimdi ekranda tam ekrana geç simgesi yok sorun nereden kaynaklı acaba yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yaman21 Y kullanıcısına yanıt
    Hocam samsung telefonlarda benim gözlemim şebeke bi tık daha düşük oluyor. Onun nedeni de sar değeri yani radrasyon değerleri piyasadaki en düşük değerler olması. Lg ve samsung sar değerinin düşüklüğü konusunda bariz üstün. Benim gözlemim bu yönde. Huawei ve apple sar değeri konusunda biraz cömert

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • üç- hilal kullanıcısına yanıt
    Hocam onun tuşu değişti. 2 parmakla fotolara zoom yapıyoruz ya o şekikde parmak hareketi yapın tam ekran moduna geçecek. 1 2 sayfa önce de bu konuya değinildi okuyabilirsiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bzdgn

    Sizlere Samsung Türkiye ve onların anlaşmalı olduğu rantçı servisleri ile kısa bir hikaye anlatayım. 15 günlük telefonumda kamerada odaklama sorunu oldu, kamera görüntü çekiyor fakat bulanık ve silüet şeklinde. Doğal olarak servise gönderdim. 20 günlük bir beklemenin sonucunda ısrarlı sorularım ve yetkililere ulaşma çabam sayesinde telefonun ekranı ve kamerası ile alakası olmayan bir yerinde benden kaynaklanmadığına emin olduğum bir 100 kat mikroskop altında büyültülmüş görüntü paylaştılar ve sorun bundan olabilir!! o yüzden garanti kapsamı dışında dediler...

    Gelelim asıl meseleye sosyal medya aracılığı ile genel müdüre ulaşmaya çalışıyorum kilimcinin köroğlunun yazdığı mesajı anında cevaplayan kişi veya kişiler nedense benim mailime mesajlarıma dönüş bile yapmıyorlardı! Ta ki ben Samsung Electronics Güney Kore'ye mesaj atana kadar. O dakkadan sonra işler neden birden değişti ve gecenin en olmadık anında sosyal medya hesabından iletişim bilgilerinizi paylaşın Yönetim Kurulu diye özellikle belirtilen destek mesajı ardına ertesi gün mailime dönüş ve telefonla arandım..

    Önceden 20 gün sürede darbe tespit edebilen üst düzey servisleri 1.onay da değişim verdi 2. onaya red cevabı verip 15 günlük telefona komple ekran değişimi dedi ve o anki sinirim ile yanlış hatırlayabilirim ama neredeyse yeni telefon parası istemişlerdi.Bu arada servis çalışanı abi tüketici mahkemesine git değiştirirsin dedi. Samsung Türkiyeden arayan kişiler ise telefonu biz inceledik özellikle titizlendik vs vs Samsung Güney Kore ile de görüştük o darbeden olabilir!! şeklinde bir açıklama yaptılar :) Biz size değişim değil ama kameranızı ücretsiz değiştirme teklifi ile geldik dediler :)) Hani sorun ben kaynaklıydı ya servis tutanaklarına ve üst düzey mühendislerine göre! nedense birden ücretsiz tamir yoluna geçtiler.. Bahsi geçen mikroskop görüntüsü;
    SAMSUNG GALAXY NOTE 8 [ANA KONU]

    Velhasıl Samsung Note 8 cihazımı bu şekilde bugün tekrardan servise gönderdim artık 90km mesafedeki servise ne zaman gider ne zaman dönerse ücretsiz de yapılyor ya! bir en az 15 gün de öyle bekleyeceğim...

    Sözün özü bizler sırf kurumsal şirketlerle muhattap olmak olası bir sıkıntıda değişim talebinde bulunabiliriz diye garantili telefon alıp 2000tl kadar fazla fiyat farkı ile telefon aldığımız ile kalıyoruz...

    Hani o çatır çatır testleri yapılan defalarca yere düşürülen ama her seferinde tertemiz çalışan, sadece ve sadece çelik bloğa 1 metreden 10. düşüşünde anca kamerası bozulan onun haricinde tıkır tıkır çalışmaya devam eden note 8 mikroskop altında nerede olduğu belli olmayan hasar ile kamerası bozuluyor. Ya bu test yapanlar ve Samsung Electronics sahtekar ya da Samsung Türkiye...

    Söylemeden de edemeyeceğim kundaktaki bebeğinizden daha titiz kullanın ki eşinizin sevgilinizin ya da bir arkadaşınızın tırnağı değer çizilir değiştirmezler. Diğer başka marka telefonum hem hanımda hem bende 2. telefon olarak kullandığım ise hanım tarafından her gün en az 4 kere 1 metre den yere düşürüldüğü halde ne kasada hasar var ne ekranda sadece kenar koruyucularında boya atması ya da artık düşe kalka düştüğü yerlerin renklerini almış onların lekeleri harici bir şey yok...






    Son donemlerde malesef Samsung servıslerı ıle alakalı bu konuda muthıs sıkayetler gelmeye basladı.

    Telefonları garantı dısı bırakmak ıcın kıldan tuyden bahaneler uretıyorlar. Inanılmaz sacma sebepler gosterıyorlar.

    Benım S6 Edge Plus telefonumunda ekranı catladı hemde hıc dusme olmamasına ragmen. Sonra ınternete gırdım bır baktım kı S6 Edge Plus'ların ekranları durup dururken catlıyor seklınde haberler. Bu haber hemde sammobile sitesinde.
    https://www.sammobile.com/2015/12/14/samsung-galaxy-s6-edge-plus-screen-susceptible-to-cracking-no-apparent-reason/

    Goturdum servıse verdım. Cat kullanıcı hatası ve garantı dısı. Bahane olarakda telefondakı bır cızıgı gosterdıler. Ustelık cıhazın sarjıda bozuktu o da garantı dısı kaldı. Yanı bır garantı dısı ıle cıhazın sarj cıhazını bıle garantı dısında bırakıyorlar. Kolay yontem tabı yaz kagıdı gonder musterıyı.

    Baska bır arkadasımın ekranında yukarıdan asagı cızgı olustu. En bılınen Samsung problemı. Telefon S7 Edge. Telefon garantıye goturuldu ve voılaaaa. Darbeden oldu denılıp garantı dısı bırakıldı. Telefon arkadasın elıdne patladı.

    Turkıye'de Samsung kullananlar bunu kabullenecek baska bır yolu yok. Samsung harıka telefonlar yapar. Cok ıslevseldır. Ama arka planda verdıgı destek cok kotudur.

    Eger Samsung telefon alıcaksanız bunları kabullenmek zorundasınız

    - Servıs surelerı Apple'da KVK'ya bıle versenız maksımum 9 gun ıken, Samsung'da 1 ay bekleyebılıyorsunuz.
    - Ekranınız kırıldı mı fahıs fıyatlar odersınız.
    - Samsung telefonlarının degerı Turkıye'de bır anda asırı duser. Eger en basta alırsanız buyuk zarar edersınız.
    - Servısler telefonu garantı dısı bırakmak ıcın elınden gelenı yapar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkans -- 17 Kasım 2017; 14:17:29 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bumpuss

    Hocam samsung telefonlarda benim gözlemim şebeke bi tık daha düşük oluyor. Onun nedeni de sar değeri yani radrasyon değerleri piyasadaki en düşük değerler olması. Lg ve samsung sar değerinin düşüklüğü konusunda bariz üstün. Benim gözlemim bu yönde. Huawei ve apple sar değeri konusunda biraz cömert

    Peki kesinti olması normalmidir. Telefon asli görevini yapamayacaksa ne anladık bu işten.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ilker_kiran


    quote:

    Orijinalden alıntı: cakitay

    Deep blue modelini kullanıyorum a5nı durum bendede var buzlu camın ardından bakarmış gibi biraz

    Teşekkürler hocam, demek kılıfın yapısı bu şekilde.

    Arkadaşlar bir de S7 de kullandığım Özel Mod Note 8 de kullanılmıyor mu ? Mesela galeride bir fotoğraf açıp sağ üstteki üç noktaya bastığımda "Özel e Taşı" çıkıyordu, fakat bu cihazda bulamadım.

    Artık güvenli klasör konumu kullanılıyor hocam.
  • Arkadaşlar n11 in kampanyasından aşağıdaki ürünü aldım daha takarken araba camı gibi parçalandı.

    https://urun.n11.com/cep-telefonu-kiliflari/samsung-galaxy-s8-s8-plus-note-8-cam-ekran-koruyucu-tam-kaplayan-P202456778

    90tl ye satıyor ama 10tl etmez.para çöpe gitti.tavsiye etmiyorum...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sawgent

    N9500 model numaralı Çin varyasyonu olan cihazlar oluyorlar genellikle.

    Hocam güvenilir mi sizce ?
  • 
Sayfa: önceki 356357358359360
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.