Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY NOTE 8 [ANA KONU] (1337. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
26.738
Cevap
188
Favori
1.591.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13331334133513361337
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Designer83 kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam
    Bu tür cihazların genelde ekran değişim fiyatları cihazın ikinci el fiyatı kadar oluyor maalesef
    Tabii tam güncel fiyatını bilmiyorum
    Daha uygun fiyata çözmek için piyasadan anakart arızalı ekran sağlam Note 8 bulunursa uygun fiyata o şekilde biraz daha maliyet düşürülebilir

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Designer83 kullanıcısına yanıt
    Gsm iletisime bakabilirsin

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • avmehmet kullanıcısına yanıt

    Nesi kötü ki ? Ben de arayıştayım. Note 8 pil 1 gün çıkamıyor sosyal medya ortamında. FE nasıl ?

  • Arkadaslar tr mali note8 telefonumun gorusme kaydi yapmasini istiyorum. Csc kodunu degistirme islemi yaparsam tel fabrika ayarina donmuyor degil mi?. Birde bu islemi nasil yapabilirim acaba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar merhaba daha öne konu açıldımı bilmiyorum ama bakındım fakat ilgili yazı göremedim benim sorunum samsung note 8 de deprem uyarı sistemini nasıl açıyoruz yardımcı olabilecek biri varmıdır acaba

  • stekay S kullanıcısına yanıt

    Ayarlar > Uygulamalar > Sağ üst üç nokta > Sistem uygulamalarını göster > Acil Durum Bilgileri > Bildirimler (izin verildi) > Uygulama simge işaretleri = Açık


    Artı olarak Ayarlar'a girip arama çubuğuna "Deprem Uyarıları" diye yazıp aratınca da ilgili uygulama açılır. Konum servisinin sürekli açık olması gerekir.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can-KSK -- 14 Şubat 2023; 11:53:28 >
  • teşekkürler

  • Ve bugün itibariyle emektar Note8 telefonumuzun emeklilik kararı çıktı, S24 Ultra torununa görev devir teslimi önümüzdeki 2-3 gün içerisinde gerçekleşerek 74 aylık görev süresinin sonuna gelecek. Akabinde Samsung Türkiye'ye geri dönüşüme gönderilecek. Güzel ve ilerici bir telefondu. Selefi olan şanssız Note 7'nin bahtsız ve kara kaderini güzel temizledi, gönüllerde taht kurdu.

    Unutulmayacaksın Galaxy Note8. SAMSUNG GALAXY NOTE 8 [ANA KONU] 

  • Can-KSK kullanıcısına yanıt

    Ne kadar fark veriyorlar eski telefonu alınca

  • xentios kullanıcısına yanıt

    8.000₺ takas desteğine ek olarak maksimum 3.400 liraya da eski telefonu sayıyorlar. (Total 11.400₺)

    Ancak bu 3400 liralık kısım, ben telefonu ilgili adrese kargolayıp onların incelemesi sonucu değişebilir. 1500 lira da çıkabilir, 2000 lira da çıkabilir, maksimum 3400 lira da çıkabilir.

    Gün sonunda 69.999₺ fiyatıyla satışta olan S24U bana en iyi ihtimalle 58.599 liraya gelmiş olacak.

  • En ufak bir düşme ya da sıvı teması olmadan dün gece sosyal medyada gezerken kendi kendine ekran dondu. Alttan önce ufak bir çizgi belirdi (Karıncalanmanın ufak bir şerit hali) sosyal medya görüntüm sabit henüz ekranda bu büyük karıncalanma yok, sonrasında home tusuyla geri dönüş alamayınca güç tusuna bastım ardından tekrar bastığımda görüntü bu şekle büründü. Servise götüreceğim ama öncesinde sizlere sormak istedim nedir bunun sebebi acaba? Telefonun tüm fonksiyonları çalışıyor, dokunmatik geri bildirim alıyorum home tuşundan ya da yukardan bildirim çubuğu iniyor çok hafif aralıktan görebiliyorum onu. Telefonu güç ve ses kısma tuşuyla yeniden başlatmaya zorladım, tüm ekranlarda bu karıncalı görüntü devam ediyor (Açılış ekranı, pin sayfası vs)


    Arkada görüntü var yukardan görebiliyorum bunu, önünde sadece bu perde görüntü oluşmuş durumda. Sim kart yazısı falan kayarak geçiyor yukarda hatta.

    Öyle ki yeniden başlatmadan önce (şimdi pin sayfasını göremediğim için geçemiyorum) uygulamaları ekrana rastgele basıp açabiliyordum.



    SAMSUNG GALAXY NOTE 8 [ANA KONU]




  • Jasquera kullanıcısına yanıt

    2019 Mayıs ayında aynısının tamamen yeşil-sarı çizgilisi başıma gelmişti, servis direkt ekran+alt soket+pil değişimi verdi garantiden.

    Düzelmiyor ne yazık ki, ekrana sert 1-2 vurunca düzelir gibi oluyordu, sonra yeniden kaldığı yerden devam. Ama ilginçtir dokunmatikte, tepkilerde hiç sıkıntı yoktu, sadece perde gibi yeşil-sarı filtre inmişti çizgi çizgi.

  • Can-KSK kullanıcısına yanıt

    Hocam geri dönüş için teşekkür ederim. Servis bahsettiğiniz kısımları yenilemesine rağmen mi sorununuz devam etti, yoksa kendiliğinden geçmediğini mi ifade etmek istediniz? Ben cihazı 2018'de almıştım, pil bile değişmedim 7 saatten 4,5 - 5 saate düştü ekran sürem, sorun etmiyordum genelde evdeyim diye. 6 yıllık cihazla ilgili bu tür yenilemelere girerler mi? ücreti karşılığında tabi ki. Çünkü s7 edge mavi ekran sorunu verdiğinde 5 yılı geçmiş cihazların parçasıyla alakalı yenileme yapılmıyor gibi bir şey denmiş benim de cihazın üstünden 6 sene geçti, cihaz muhtemelen 2017'de çıkmıştı zaten.

  • Jasquera kullanıcısına yanıt

    Evet orada devrik cümle gibi olmuş biraz :)

    Yok yok servis müdahalesinden sonra canavar gibi 25 Ocak 2024'e kadar hizmet etti Note8'im.

    Ondan sonra da zaten S24 Ultra'ya görevi devretti.

    Note8 için destek sürüyor halen yetkili teknik servislerde, pil değişimi 2700 küsur lira gibi bir şeydi. Ekran için de destek sürer.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can-KSK -- 8 Şubat 2024; 20:30:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Can-KSK kullanıcısına yanıt

    :) Anladım hocam. Ben ana kart ile ilgili bir sorun olabilir diye endişe ediyorum ama siz birebir aynısı diyorsunuz. Pil 2700, ekran muhtemelen 1.5k olsa alt soket falan derken 5000+ yapıyorsa sizce F/P açısından a34 vs. almak daha mantıklı olmaz mı? Kağıt üstünde şu an note 8'den de iyi duruyor. Premium segment bir şey düşünmüyorum bu geçişte zaten. Servis rakamını kabaca söyledim bu arada sizin rakamdan yola çıkarak, yarın gideceğim. Eğer böyleyse zaten rakamlar hiç gitmeme bile gerek yok yeni cihaz düşünmek daha mantıklı olacaktır. Bir de son olarak telefonu sıfırlıyorlar mı (hard reset anlamında) bu işlemlerden önce ya da sonra bunu da öğrenirsem tamamdır benim için.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jasquera -- 8 Şubat 2024; 20:56:58 >
  • Jasquera kullanıcısına yanıt

    Güncel listeyi buldum :)

    Şimdiden A34 hayırlı olsun.

    Ekran+pil+alt soket = 6230₺ SAMSUNG GALAXY NOTE 8 [ANA KONU] 

    Bu arada ben Mecidiyeköy likör yanı sokaktaki Samsung Servisini kullanırım hep, orada bilgilendirici bir yazı okutup imzalatıyorlardı diye anımsıyorum. İşte telefon resetlenebilir, veri kaybı yaşanabilir, muhakkak yedekleyin ve öyle teslim edin telefonu gibisinden bir uyarı yazısıydı. Siz de gitmeden evvel muhakkak pc'ye yedekleyin smart switch ile.






    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can-KSK -- 8 Şubat 2024; 21:38:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Can-KSK kullanıcısına yanıt

    Hocam çok teşekkür ederim. Kıymetli vaktinizi ayırıp ayrıntılı yanıt verdiniz. Dediğiniz gibi bu rakamlara cihazı onarıp yarın öbür gün bu sefer de mevcut ana kartın bir sorun çıkarmayacağının garantisi olmayacağını düşünürsek, sıfır telefon almak daha mantıklı hale geldi. Servise bile gitmeme gerek kalmadı, sonuçta yetkili servis rakamları her yerde aynı olacaktır diye düşünüyorum. Çok çok teşekkür ediyorum tekrar, sağ olun :)

  • note 8 pil değişimi yapmam lazım önerisi olan varmı ? alan değiştiren ?

  • 
Sayfa: önceki 13331334133513361337
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.