Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY NOTE 8 [ANA KONU] (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26.738
Cevap
186
Favori
1.599.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben de aliexpressten geçici kılıf aldım ama Spigen liquid crystal + neoflex düşünüyorum normalde. Spigen in kendi sitesi yerine Hepsiburada daha uygun oluyor fiyatlarda ama sadece neoflex var şu anda orada. Üstelik zaman zaman spigen e özel sepette %30 indirim yapılıyor (neredeyse ayda bir) o zaman neoflex 48tl civarı bir fiyata geliyor, geçen hafta kaçırdım yine indirime girmesini bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Su anda spigen com tr de de indirim var

• smart1978 kullanıcısına yanıt
    Bu kıymetli paylaşım için teşekkür ediyorum.
    Ben de Emaar Samsung'dan yedek telefonum olan S6 Ege + ile aynı işlemi yapacağım. Hiç uğraşamdan elden çıkartmış olacağım, 1.500 TL gibi bir fiyat verdiler.
    Bugün fiyatlar güncellenecek, birazdan teyit edip döneyim dedi.
  • Note 8 vs Lg V30 ön kamera karşılaştırması. (pek mantıksız ama var işte :))
    Note 8 (8MP)
    SAMSUNG GALAXY NOTE 8 [ANA KONU]

Lg V30 (5MP)
    SAMSUNG GALAXY NOTE 8 [ANA KONU]

• Arkadaşlar Emaar Samsung'un nosu kaç? Iphone alıp almadıklarını sorcam bulamadım nosunu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ß@R!$ -- 5 Eylül 2017; 11:48:25 >
  • Arkadaşlar maalesef emaar gibi bir mağaza izmir'de yok bende hep daha önceki telefonlarımı mağazadan almıştım. note 8 'i de mağazadan almak isterdim ama buradaki mağazalar sanki ihanete uğramış gibi abi niye buraya geldin ki saat yok bizde samsung tr nin sayfasında almalısın gibi cevaplar verdiler.

Bende 26 ağustosta ön sipariş ile note 8 i aldım.
  • selam
    note 8 de hoporlor stero mu acaba bilen var mı?
  • gunbah kullanıcısına yanıt
    Mono hoporlor

• east10 kullanıcısına yanıt
    For samsung note 8 Plating Hard PC case ,Original Baseus Glitter Series Plating back Case Cover For samsung note8

aliexpress.com
    US $8.99 |For samsung note 8 Plating Hard PC case ,Original Baseus Glitter Series Plating back Case Cover For samsung note8-in Fitted Cases from Cellphones & Telecommunications on AliExpress - 11.11_Double 11_Singles' Day
    http://s.aliexpress.com/eueMjEVR

Note 8 için öneririm S8 ve S7 Edge için almıştım cihazın görüntüsünü hiç bozmuyor çok şık duruyo
    S8 için olanı Konya Samtit Elektronik 100 lira istemişti. Bende 5 dolara almıştım Temmuz ayında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Engin.OK -- 5 Eylül 2017; 12:3:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: twilight_flame

Hocam kişiden kişiye göre değişir, bana göre de apple a o kadar para sayılmaz, saat hediyesi olmasa bana göre hic bir telefona o kadar para sayılmaz.

Iphone olamayacak demişsiniz ama zaten olmasın, Apple da hiçbir şeye izin verilmeyen kapalı bir sistem olduğu için kullanamıyorum mesela ben

Apple telefon ve sosyal medya araciyken, Samsung daha doğrusu android cep bilgisayarıdır aradaki farkı karistirmayalim lütfen

Kesinlikle katılıyorum. İu anda 6s plus kullanıyorum, cihazdan aşırı memnunum. Gerçi benim yaptığım işler belli. Google maps, trafi,face,gmail ve webde gezinti.

Şu Konularda yardımınızı rica ediyorum:

1)En çok sorunu mailde gönderilen pdf eklerine ilişkin yaşıyorum. Diyelim maile word veya pdf den ek geldi ve o eklerde düzenleme yapmam gerek. mecburen önce pdf ekinin ekran resmini alıyorum, fotoğraf düzenleyicisine açıyorum, ilgili yeri işaretliyorum, yeniden farklı isimle kaydediyorum, mailimi yazıyorum, ekte neyi açıkladığımı not düşüyorum ve farklı isimle kaydettiğim işaretli eki mailime ekleyip gönderebiliyorum.

Yukarıdaki gibi bir senaryoda note cihazında direk kalemle mail eklerini kesip,düzenleyip başka kişiye forward edebilir miyim?

2)Diğer bir sorun yaşadığım yön, ofisteki belgelerimi direk iphone içine atamamam.(atmak mümkün ama çok meşekkatli, uygulama kulanmak falan zorundasın) Gerçi bu sorunu google drive kullanarak aşıyorum ama internet çekmediği an belgelere ulaşamıyorum. Dolayısıyla işim aksıyor. Noteun içerisinde belge düzenleyici geliyor mu ve hafıza kartına word dosyalarını kopyala yapıştır şeklinde atabiliyor muyuz?

3) İphoneda vazgeçemediğim bir özellik var, hdmi kablo ile monitöre çıkış alabilmem. Böylece bluetooth klavye kullanarak cihazı ufak çaplı bir mac haline çevirebiliyorum,netflixden dizi seyredebiliyor, iphone arayüzünü monitöre yansıtabiliyorum. Samsung note buna izin veriyor mu yoksa illa dex alacaksın mı diyor?

4) İphoneda uygulamalar çok performanslı çalışıyor ve asla çökme,donma yaşatmıyor. En son kullandığım android cihazda bu sorun (arayüz ve uygulama çökmesi) İllallah dedirtmişti. ( Android 5 kullanmıştım en son) Samsungun arayüzü hafifletilmiş ama yeteri kadar hafif mi? Spotifyda çökme falan yaşanıyor mu mesela?

Yani anlayacağınız ufak tefek ama benim için önemli olan şeylerde sorun yaşıyorum. Yukarıda yazdığım şeyleri ofise geldiğimde tamamlamaktansa, note cihazından tamamlasam en azından 1 saat kazancım olur. Ama zamanla şişme, kasma ve donma olursa o cihazı anında satarım. Benim bir cihazı kullanmakta esas nedenim hızlı,stabil ve işini iyi yapması. Ekstra özellikler, yazılım sorunlarına yol açacaksa, kullanmam daha iyi.

Cevabınız için şimdiden teşekkür eder,iyi günler dilerim....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0173FC748 -- 5 Eylül 2017; 12:9:41 >

• Arkadaşlar cihazların dağıtımı 18/23 Eylül gibi başlayacakmış bugün bilgi aldım genel müdürlükten.

Note8 eskisini getir yenisini götür kampanyası sadece 2017 öncesi cihazlar için geçerli yani S8 ve + gecerli olmayacak
  • Aradım şimdi, 7 Plus 128'e 2500 dedi, oldu o zaman dedim kapattım :D
  • 1 evet

2 evet

3 evet

4 oyle bir sorun yok onlar 1000 tl alti ucuz telefonlarda belki . Esimde 7 plus var onun kadar anca donar note 5 im ben daha yogun kullandigim halde

• Teshirdeki X varyantli Note8 in kamera bilgileri soyle :

N950XXXU1AQH4_LLK

( ImageUniqueID ) sinden kamera sensor bilgileri :

G12LLKA01VM

G12LLKG06GM

Bilgiler exif inden alinmistir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nightsoldier

quote:

Orijinalden alıntı: twilight_flame

Hocam kişiden kişiye göre değişir, bana göre de apple a o kadar para sayılmaz, saat hediyesi olmasa bana göre hic bir telefona o kadar para sayılmaz.

Iphone olamayacak demişsiniz ama zaten olmasın, Apple da hiçbir şeye izin verilmeyen kapalı bir sistem olduğu için kullanamıyorum mesela ben

Apple telefon ve sosyal medya araciyken, Samsung daha doğrusu android cep bilgisayarıdır aradaki farkı karistirmayalim lütfen

Kesinlikle katılıyorum. İu anda 6s plus kullanıyorum, cihazdan aşırı memnunum. Gerçi benim yaptığım işler belli. Google maps, trafi,face,gmail ve webde gezinti.

Şu Konularda yardımınızı rica ediyorum:

1)En çok sorunu mailde gönderilen pdf eklerine ilişkin yaşıyorum. Diyelim maile word veya pdf den ek geldi ve o eklerde düzenleme yapmam gerek. mecburen önce pdf ekinin ekran resmini alıyorum, fotoğraf düzenleyicisine açıyorum, ilgili yeri işaretliyorum, yeniden farklı isimle kaydediyorum, mailimi yazıyorum, ekte neyi açıkladığımı not düşüyorum ve farklı isimle kaydettiğim işaretli eki mailime ekleyip gönderebiliyorum.

Yukarıdaki gibi bir senaryoda note cihazında direk kalemle mail eklerini kesip,düzenleyip başka kişiye forward edebilir miyim?

2)Diğer bir sorun yaşadığım yön, ofisteki belgelerimi direk iphone içine atamamam.(atmak mümkün ama çok meşekkatli, uygulama kulanmak falan zorundasın) Gerçi bu sorunu google drive kullanarak aşıyorum ama internet çekmediği an belgelere ulaşamıyorum. Dolayısıyla işim aksıyor. Noteun içerisinde belge düzenleyici geliyor mu ve hafıza kartına word dosyalarını kopyala yapıştır şeklinde atabiliyor muyuz?

3) İphoneda vazgeçemediğim bir özellik var, hdmi kablo ile monitöre çıkış alabilmem. Böylece bluetooth klavye kullanarak cihazı ufak çaplı bir mac haline çevirebiliyorum,netflixden dizi seyredebiliyor, iphone arayüzünü monitöre yansıtabiliyorum. Samsung note buna izin veriyor mu yoksa illa dex alacaksın mı diyor?

4) İphoneda uygulamalar çok performanslı çalışıyor ve asla çökme,donma yaşatmıyor. En son kullandığım android cihazda bu sorun (arayüz ve uygulama çökmesi) İllallah dedirtmişti. ( Android 5 kullanmıştım en son) Samsungun arayüzü hafifletilmiş ama yeteri kadar hafif mi? Spotifyda çökme falan yaşanıyor mu mesela?

Yani anlayacağınız ufak tefek ama benim için önemli olan şeylerde sorun yaşıyorum. Yukarıda yazdığım şeyleri ofise geldiğimde tamamlamaktansa, note cihazından tamamlasam en azından 1 saat kazancım olur. Ama zamanla şişme, kasma ve donma olursa o cihazı anında satarım. Benim bir cihazı kullanmakta esas nedenim hızlı,stabil ve işini iyi yapması. Ekstra özellikler, yazılım sorunlarına yol açacaksa, kullanmam daha iyi.

Cevabınız için şimdiden teşekkür eder,iyi günler dilerim....

Benim de arkadaşımda Note 4 var, şimdi kendisine dedim Note 8 almayı düşünüyorum diye. Bir daha Samsung mu asla diyor. Elindeki telefonun kıymetini bil diyor. Kendisinin uygulama ile vs. işi olmaz. Sadece foto ve video çeker telefon kasma donma yapıyormuş. Ben de bir düşüneyim bunu dedim. Güvenemiyorum tam anlamıyla ben de. En son S2 kullanmıştım 4 yıl. Şimdi 7 Plus var kasma, donma vs. yok Note 8 geçsem bunu arar mıyım, diye de kendime sormadan edemiyorum doğrusu...

• Az once Emaar Samsung ile konustum, takas fiyatlarinda bir guncelleme olacak ama dun itibari ile Note 5'i 1850TL'ye takasta kabul ediyoruz dedi.

Cihazin TR garantili olmasi gerekmiyor, fatura, kutu talep edilmiyor. Sadece Turkiyede IMEI kaydi olmasi ve calinti vs. icin yapilan kontrolden gecmesi yeterliymis.

Kredi Karti istenmeden kullandiklari farkli bir sistem varmis onla da kalan tutar vade farksiz taksitlendiriliyormus

• Hocam madde madde bildiğim kadarıyla cevap vereyim.

1-Mailde gönderilen herhangi bir pdfyi şifreli de olsa şifresizde olsa, office suite gibi uygulamalar ile ya da Samsung'un halen veriyor mu bilmiyoruma am Polaris Office uygulaması ile word ya da pdfyi düzenleyebilirsiniz. isterseniz ben pdfyi direk düzenlemek istemiyorum, üstüne yazı yazacağım derseniz kalem ile istediğiniz bölgeyi seçip ekran görüntüsünü alıp, üzerine yazı yazabilirsiniz.

2-Note 3'te Polaris Office yazılımı gelmişti içerisinde, office dosyalarını düzenlemek için, büyük ihtimalle Note 8'de daha gelişmiş versiyonu gelecektir, ayrıca kopyala yapıştır sorunuza sadece office dosyası değil, istediğiniz herhangi bir tür dosyayı rar'da olmak üzere, film dosyaları vs hepsini telefona sürükle bırak ya da kopyala yapıştır şeklinde atabilirsiniz. (kablonuz yanında olmadığı taktirde wifi transfer diye bir uygulama var, wifi ağınız aynı olduğu taktirde wifiden bile istediğiniz dosyayı gönderebilirsiniz.)

3-Hocam sonradan anladığım kadarıyla artık Samsung serilerinde sanırım direk hdmi ile çıkış yapılamıyor demişlerdi, hiç denemedim çünkü mini hdmi dönüştürücüm falan yok, ben videolarımı alan Lg Tv'me screen mirroring ile yansıtmaktayım, ayrıca S8+ için aldığım Dex ünitem mevcut, Dex ünitesinde ister hdmi bağlantı olarak, isterseniz Dex arayüzüyle bilgisayar gibi kullanabilmektesiniz (klavye, mouse gerekli ama)

4-Son araştırmalara bakarsanız stabilite konusunda hocam, iphonne androidin gerisinde kalmış durumda görünüyor, spotify premium kullanıyorum 1 küsür yıldır, bende herhangi bir çökme olmadı, ama binde bir de olsa tabiki uygulamada geçici sürelik çökme yaşanıyor, ama dediğim gibi çok nadir karşılaşmaktayım bu tarz şeylerle, telefonum hiç kapanmaz iş nedeniyle, gece gündüz açıktır, ayda 1 kez belki tek bir uygulama çökmüş oluyor, onuda yeniden açınca anında canavar gibi çalışıyor.

Umarım sorularınıza cevap olmuştur hocam, iyi günler dilerim :)

• Değerli cevaplarınız için teşekkür ederim. Öncelikle iphone etkinliğini bekleyeceğim, akabinde note 8in piyasaya çıkmasını bekleyeceğim. Eğer kronik sorunu olmazsa değerlendireceğim.
  • jinjin kullanıcısına yanıt
    Fiyatlar takas da aşağı yönlümü yukarı yönlümü güncellenecek acaba ?

• quote:

Orijinalden alıntı: enes5441

Fiyatlar takas da aşağı yönlümü yukarı yönlümü güncellenecek acaba ?

Bu konuda bilgim yok hocam, isterseniz sonra arayip bilgi verebilirim dedi ama su an Istanbulda olmadigim icin ilgilenmedim

• 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.