Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY NOTE 8 [ANA KONU] (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26.738
Cevap
186
Favori
1.599.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Videoda da görüleceği üzere note 8in iç yapısı oldukça kaliteli görünüyor. Pili değiştirmek iin arka kasayı birkaç kez ısıtması gerekti ve zaten videoyu hazırlayan kişi de bu konuya değinmiş.

Pil ise resmen kafes içerisine alınmış. Pilin alt tarafı,pil çabuk soğusun diye arka kasaya yakın konumlandırılmış.

Malzeme kalitesi kesinlikle üst düzey. Ekran kırılmasına karşı önlem almak yeterli olacaktır diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0173FC748 -- 4 Eylül 2017; 21:41:51 >

• twilight_flame kullanıcısına yanıt
    İnşallah hocam. 6 Ekime kalacağını pek sanmıyorum.

Gelişmeleri takibe devam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son paylasimlardan anladigim kadariyla Samsung magazalarindan bircok acidan tutarsizliklar farkli fiatlar belirsizliklere maruz kalmaktayiz ( ilk gunlerde ben de dahil olmak uzere ... ) Bu yazimi dikkatlice okuyun .

Istanbul da veya Istanbul a gelebilecek olanlara en iyi hizmet ve satis icin Emaar AVM deki Samsung u oneririm.

Bir tuketici olarak objektif fikrim bu yondedir. Dunyada bu sekilde satisi da veren kaliteli esi yok benzerleri satis olmayanlari dunyada 3 tane suan itibariyle . Bu acidan Istanbul lular cok sansli diyebiliriz ...

Emaar AVM deki Turkiye deki ilk ve tek magazasina giderek Note8 siparisini verdim. Note5 imi de 1850 TL ye saydirdim Gear S3 Frontier i de Samsung S-World playstore daki uygulamasini Samsung telefonumuna yuklemistim epey evelden ve akilli saat icin olusturdugu kodu istediler odeme yaptigim belgeye kodu da isleterek ucretsiz akili saatimi de kesin beraberinde hediyeli olarak satin almis oldum .

Daha once ilk onsiparis ciktiginda Media Markt den Forum Istanbul AVM den almistim ertesi gun burdaki forumdaslar sagolsun son anda hortlayan 500 adet Gear S3 Frontier hakkinda netlik olmamasi yuzunden iptal etmistim . Ilginc bir detay Media Markt eski cihazi getir yenisini gotur de cihazima 1150 TL ye aliriz demislerdi Note8 alacagimi da belirtmistim ! Iptal etmistim.

Emaar AVM deki essiz tek Samsung Magazasindaki personeller bilgili ve netler kisacasi personeli olaya hakim .

Soyle bir durum var : Satin alinacak cihaz in bedeline gore de eskisini getir yenisini gotur kampanyasinda sabit belirlenmis haliyle farkli olacaktir. Yani pahali bir cihaza elinizdeki cihazi hangi marka olursa olsun daha yuksekten saydirma imkani vardir .

Elbette 5-6 maddelik kriterleri vardir : Sim karti gorusme sorunsuz yapiyor mu, ekrani en onemlisi saglam li vs... ) Sorun oldukca belirlenmis bedeli dusmektedir ...

Ufakta olsa onemli bir detay incelikten bahsedeyim : Cihaz yedegi olmayanlari dusunuerek eskini getir yenisini al kampanyasinda on siparis esnasinda teslim almiyorlar cunku cihaz o an Note8 teslim edilemiyordu. Telefonsuz kalmayin diye onemli bir incelik var. Oteki Samsung personelli magazalarda boyle bir detay hic bahsedilmedi.

Cihazin sadece kendisini istiyorlar kutusunu aksesuarlarini vs hic istemiyorlar .

Samsung Turkiye ye su on siparisten net olan Emaar AVM dekine son bir umit sans verdim .

Cihaz geldiginde telefonla haber verecekler.

Gear S3 Frontier kampanyasi internetten 500 adet limitinde bagimsizdir ! Emaar AVM deki Samsung magazasinda kendisine ait ozel kotasi vardir .

Sizlere foruma uye olan olmayan herkese ifade ederim ki ; herhangi bir Samsung bayiis calisani vs degilim . Bilincli yardimsever bir tuketici olarak yillarin S-Pen fanatigi :) olarak ifade ediyorum .

• smart1978 kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam, ben Iphone 8 alırsınız diye düşünmüştüm açıkçası.

Ben ne yazık ki Mersin'de olduğum için ve İstanbul'a gelmem mümkün olmadığı için elimdeki S7 edgeyi 1950 TL'ye satıp, üstünü tamamlayıp Note 8 siparişi vermiştim, umarım çok fazla bir zarar etmemişimdir satıştan dolayı :) bakalım değişim kampanyası tam olarak belli olduğunda göreceğim durumu, cihazın ellerine ulaşması ile ilgili bir bilgi verdiler mi acaba?
  • Note8 F varyanti yani ; tek sim kartli Exynos lu modeli birileri perakende kutulu Turkiye bolgesine ait ilk firmware i sizdirmislar ....

Bu da demek oluyor ki Note8 ler bu hafta dagitima baslayabilir .

  SM-N950F Galaxy Note 8 Firmware /   N_Series  /   Firmware Full File  /   Samsung  /
    SM-N950F Galaxy Note 8 Firmware

Go Back
    CSC_OXM_N950FOXM1AQH9_CL12087454_QB14613937_REV00_user_low_ship.tar.rar.tar.rar

Download | Size: 525 MB | 
    CP_N950FXXU1AQH9_CP7227091_CL12007350_QB14614464_REV00_user_low_ship.tar.rar

Download | Size: 17 MB | 
    BL_N950FXXU1AQH9_CL12007350_QB14614464_REV00_user_low_ship.tar.rar

Download | Size: 2 MB | 
    AP_N950FXXU1AQH9_CL12007350_QB14614464_REV00_user_low_ship_meta.tar.rar

Kaynak :

Bu dosyalari indirmeniz icin paylasmadim tavsiyem biraz daha bekleyin ucretsiz bircok kaynaktan indirilebilir olacaktir .

Bilgilendirdiğiniz için teşekkürler.

Avrupa yakasından Emaar plazaya en rahat nasıl ulaşabiliriz ?

Bilginiz var mıdır ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emperor1907 -- 4 Eylül 2017; 22:26:0 >
    Sagol :) Iphone performans olarak ustun olacaktir o yuzden S9 3 ay oncesine alindi yilbasinda geliyor . Benim icin S-Pen olmazsa olmazlardan . S-Pen bircok seyi kolaylastirmaktadir.

Iphone8 belki ayrica alabilirim belli olmaz .

Eminim ki Iphone8 veya X veya 10 neyse model ismi kamerasi daha ustun olacaktir :/ Kamerasi en ve arkada 4k 60 FPS gelme ihtimali var ve kendisine has adlandirdigi aslinda 10 bitlik h.265 formati ile milyar renk destekli ve daha az yer kaplayan bir kamera ile gelecegi kesindir . Ipad Pro 10.5 LTE 256 GB modelini almisitm IOS 11 yuklu kamerasi kayda deger kalite artisi var boyutu da yari yariya inmekte . Bu artilara ragmen Samsung Note serisinden vazgecemem .

Eminim Note9 ve oncesinden S9 kamerasi 10 bitlik h.265 kayit imkani ile gelecektir. Sahsen Note9 icin bekleyemezdim elimde eskimis Note5 var cunku .

Sahsi tercihimdir ama S-Pen i idrak edenler fan olarak kalir Iphone un yenilikleri cezbetse de . Eminim Samsung S serisi ile kamerada citayi yukseltir ozellikle AR olayinda . Google da birden onem vermeye basladi Google yoksa epeydir bu ise soyulmustu Apple IOS ile oncu olmasi Google ve Samsung u koruklemis bircok seyde oldugu gibi ...

Bixby de esnekligi vs epey ustun ozellikle cihaz komutlarla yonetmek islem yapmakta .

Iphone ekrani yuksek tahminime bilgilere gore 10 bitlik OLED / AMOLED olamayacak . Iphone un 10 . yil ozel telefon modeli en pahali olan olacak ve ekrani da LG uretimli OLED olacak . LG V30 da gorduk : Ekrani Milyar renk desteklemiyor yani 8 bitlik pentile OLED li . LG kendisine en iyisini ayirmayipta Apple e ayiracak degildir . Bu acidan Apple elbette arayuzu kalemsiz ve bazi kisitlamalari ile cocuklarin bile kullanabilecegi basit bir menu arayuz ile gelecektir ...

Neyse konu dallanmasin .

• emperor1907 kullanıcısına yanıt
    Emaar AVM ye Google haritalar ile rota hesabi yapilabilir iste

Emaar Square Mall
    Emaar Square Mall
    https://goo.gl/maps/o6DMoxdrkJ12

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smart1978 -- 4 Eylül 2017; 22:40:17 >

Eski telefonu getir yenisini götür kapsamında S8 alıyorlar mı acaba Note 8 karşılığında bilginiz var mı?

S8 den geçmek niyetindeyim ama şimdi durumu bilmeden de buradan kalkıp oraya gitmek istemem.

Ek olarak Emaar Samsung en geç 23 Eylül'de teslim edecekmiş. En erken de 18 eylül.

• Emaar samsungdan saat hediyesi ile ticari kredi kartıyla taksitle alabilir miyiz acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cizbudak -- 4 Eylül 2017; 23:13:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: smart1978

Son paylasimlardan anladigim kadariyla Samsung magazalarindan bircok acidan tutarsizliklar farkli fiatlar belirsizliklere maruz kalmaktayiz ( ilk gunlerde ben de dahil olmak uzere ... ) Bu yazimi dikkatlice okuyun .

Istanbul da veya Istanbul a gelebilecek olanlara en iyi hizmet ve satis icin Emaar AVM deki Samsung u oneririm.

Bir tuketici olarak objektif fikrim bu yondedir. Dunyada bu sekilde satisi da veren kaliteli esi yok benzerleri satis olmayanlari dunyada 3 tane suan itibariyle . Bu acidan Istanbul lular cok sansli diyebiliriz ...

Emaar AVM deki Turkiye deki ilk ve tek magazasina giderek Note8 siparisini verdim. Note5 imi de 1850 TL ye saydirdim Gear S3 Frontier i de Samsung S-World playstore daki uygulamasini Samsung telefonumuna yuklemistim epey evelden ve akilli saat icin olusturdugu kodu istediler odeme yaptigim belgeye kodu da isleterek ucretsiz akili saatimi de kesin beraberinde hediyeli olarak satin almis oldum .

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sworldapp.android

Daha once ilk onsiparis ciktiginda Media Markt den Forum Istanbul AVM den almistim ertesi gun burdaki forumdaslar sagolsun son anda hortlayan 500 adet Gear S3 Frontier hakkinda netlik olmamasi yuzunden iptal etmistim . Ilginc bir detay Media Markt eski cihazi getir yenisini gotur de cihazima 1150 TL ye aliriz demislerdi Note8 alacagimi da belirtmistim ! Iptal etmistim.

Emaar AVM deki essiz tek Samsung Magazasindaki personeller bilgili ve netler kisacasi personeli olaya hakim .

Soyle bir durum var : Satin alinacak cihaz in bedeline gore de eskisini getir yenisini gotur kampanyasinda sabit belirlenmis haliyle farkli olacaktir. Yani pahali bir cihaza elinizdeki cihazi hangi marka olursa olsun daha yuksekten saydirma imkani vardir .

Elbette 5-6 maddelik kriterleri vardir : Sim karti gorusme sorunsuz yapiyor mu, ekrani en onemlisi saglam li vs... ) Sorun oldukca belirlenmis bedeli dusmektedir ...

Ufakta olsa onemli bir detay incelikten bahsedeyim : Cihaz yedegi olmayanlari dusunuerek eskini getir yenisini al kampanyasinda on siparis esnasinda teslim almiyorlar cunku cihaz o an Note8 teslim edilemiyordu. Telefonsuz kalmayin diye onemli bir incelik var. Oteki Samsung personelli magazalarda boyle bir detay hic bahsedilmedi.

Cihazin sadece kendisini istiyorlar kutusunu aksesuarlarini vs hic istemiyorlar .

Samsung Turkiye ye su on siparisten net olan Emaar AVM dekine son bir umit sans verdim .

Cihaz geldiginde telefonla haber verecekler.

Gear S3 Frontier kampanyasi internetten 500 adet limitinde bagimsizdir ! Emaar AVM deki Samsung magazasinda kendisine ait ozel kotasi vardir .

Sizlere foruma uye olan olmayan herkese ifade ederim ki ; herhangi bir Samsung bayiis calisani vs degilim . Bilincli yardimsever bir tuketici olarak yillarin S-Pen fanatigi :) olarak ifade ediyorum .

Merhaba. Yorumunuzu okudum da bende Iphone 7 Plus var. Onu da alırlar mı? Alırlarsa sizce kaça alırlar veya sorma fırsatınız var mı? Ben biraz uzak kaçıyorum da :)) İyi bir fiyata alırlarsa Note 8 almak istiyorum ben de. Ayrıca cihazı orada almamaları çok iyi. Ben Note 8 gelince satmayı düşünüyordum mesela. Telefonum 128'likten ve ilk günkü gibi :)) (Fiyatı 4.949 TL)

• quote:

Orijinalden alıntı: shenergy

Ek olarak Emaar Samsung en geç 23 Eylül'de teslim edecekmiş. En erken de 18 eylül.

Umarım ön sipariş ile internetten alan bizlere de o şekilde erkenden gönderilir hocam :) 24 eylül doğum günüm doğum günü hediyesi niyetine almıştım zaten, tam zamanınmda gelir :)

@smart1978 hocam Iphone bir telefon olarak, sosyal medya kullanıcıları için ve fotoğraf çeken kişiler için yüksek performanslı bir cihaz ama ne yazık ki benim ihtiyaçlarımı karşılayamıyor.
    Daha önce bir arkadaşa da söylemiştim ben telefon olarak almıyorum, cep bilgisayarı niyetine kullanıyorum bu cihazı, yeri geliyor benim için usb bellek oluyor, yerine geliyor torrent istemci, yeri geliyor FTP client, mesela bilmiyorum ama rar uzantılı sıkıştırılmış bir dosyayı açmak mümkün mü iphone'da, benim için bu tarz şeylerin mümkün olması gerekiyor, yani ne ihtiyacım olursa bir bilgisayar kadar olamasa bile ihtiyacımı karşılaması için alıyorum, tabiki bir de s-pen için.

Açık söylemek gerekirse ilk note'tan bu yana note serisinin fanatikleri arasındayım, S8+ ile yapamadım o nedenle onu kardeşime verip Note 8 siparişi verdim, tekrardan hayırlı olsun, umarım gelen yazılımda çok fazla eksiklik yoktur, (sizinde bildiğiniz üzere bir kaç güncelleme sonrası düzeliyor genelde Samsung yazılımları)

• quote:

Orijinalden alıntı: emperor1907

Eski telefonu getir yenisini götür kapsamında S8 alıyorlar mı acaba Note 8 karşılığında bilginiz var mı?

S8 den geçmek niyetindeyim ama şimdi durumu bilmeden de buradan kalkıp oraya gitmek istemem.

ben de bugün emaar'dan ön siparişi verdim. gerçekten hem oldukça ilgili hem de oldukça bilgili bir ekip var. biraz daha bekleyip alma niyetindeydim ama
    hem s3 frontier hediyesi olup hem de note 5'i 1850 tl sayınca almaya karar verdim.

s7 edge için takas fiyatı 2.100 tl verdiler. yani cihazlar için verdikleri takas bedelleri gayet tatmin edici. s8 için de sizi üzemeyecek bir takas fiyatı önereceklerini düşünüyorum. telefon açıp öğrenip o şekilde gidebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cizbudak

Emaar samsungdan saat hediyesi ile ticari kredi kartıyla taksitle alabilir miyiz acaba ?

bugün mağazadan ön sipariş verirken, kredi kullandırarak faiz olmadan peşin fiyatına 10 taksit ile verebileceklerinden bahsettiler. 315tl x 10 olacak şekilde yani. note 5'i 1.850 tl saydıklarından cihaz 3.150 tl'ye geliyor.
  • hece_he H kullanıcısına yanıt
    İlginiz için teşekkür ederim hocam. Yarın bir fırsatını bulursam soracağım. Şimdiden hayırlı olsun cihazınız :)

• quote:

Orijinalden alıntı: emperor1907

İlginiz için teşekkür ederim hocam. Yarın bir fırsatını bulursam soracağım. Şimdiden hayırlı olsun cihazınız :)

teşekkürler
  • Arkadaslar Emaar'daki magaza A7 2016 serisi cihazi da alir mi acaba? Yarin arayip ogrenmeyi deneyecegim ama takasa kabul edilen cihazlarda model kisitlamasi var mi bunu ogrenebilen paylasirsa super olur.

Bir de sanirim sadece Samsung TR cihazlar kabul ediliyordur, fiyati biraz dusuk tutsalar bile Yurtdisi cihazlar da kabul edilir mi bunu merak ediyorum.

Sunduklari taksit avantaji ve bilgili olmalari arti olmus

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jinjin -- 5 Eylül 2017; 0:5:39 >
    Merhabalar, hayırlı olsun diliyorum inşallah en kısa zamanda gelir cihazlarımız.

Ben de geçici olarak S7 Edge almıştım Note7 yi iade ettikten sonra geçen gün cihaz gelene kadar kullanmak kaydıyla sattım cihazı 2400₺ fakat çok hızlı sattığımız bir ürün karşılığında sattım, ürünleri zaten sattık gibi az kaldı geri dönüşü 3100₺ e geliyo toptancı olduğumuz için ancak bu kadar kar ediyoruz, bu arkadaş ile bu şekilde bi avantajımız var Note 7 alırken de Z5 Premium vermiştim.. Abim ve Babama S8 almıştım Temmuzda ikisinde de S7 vardı onları da 2100₺ den vermiştim geri dönüşleri 2700 civarında olmuştu. 2. El için Müşterimiz her zaman hazır oluyor bu arkadaş sayesinde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Engin.OK -- 4 Eylül 2017; 23:51:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nightsoldier

Videoda da görüleceği üzere note 8in iç yapısı oldukça kaliteli görünüyor. Pili değiştirmek iin arka kasayı birkaç kez ısıtması gerekti ve zaten videoyu hazırlayan kişi de bu konuya değinmiş.

Pil ise resmen kafes içerisine alınmış. Pilin alt tarafı,pil çabuk soğusun diye arka kasaya yakın konumlandırılmış.

Malzeme kalitesi kesinlikle üst düzey. Ekran kırılmasına karşı önlem almak yeterli olacaktır diye düşünüyorum.

Bataryanın boyutuna bak. Yazık yahu, 4000 mah rahat koyulurmuş. Patlamama vaadiyle batarya mı küçültülür

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.