Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note 2 Ekran Camı Değişimi [Video]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
5
Favori
7.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar işinize yarayacağını düşündüğüm için videoyu ekledim.
    Tüm ürünler ebay'dan alınmış olup tarafımca değiştirilmiştir.
    Yalnız gorillayı ekrana yapıştırma konusunda araştırma yapıyoruz.

İyi seyirler...

TOPLAM MALİYET : 30$

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madmax -- 25 Şubat 2013; 8:52:13 >

• Ellerine sağlık!

s3 için olsa iyi olur gerçi Allah göstermesin inşallah ihtiyacım olma inşallah kimsenin olmaz

" 8 Ocak 2009 Perşembe" Bitmesini istemediğim en güzel yolcuğun ilk adımı "
    Corsair 750D - Amd Fx8350 @4.5 Ghz - Gigabyte GA-990XA-UD3 - Aorus Gtx 1080Ti - 32gb KHX 1600MHZ - KINGSTON SSDNow UV400 480GB | Logitech Z906 -Canon 5D Mark III

ACER 5635G - T9600 2.8 ghz 6Mb - Nvidia G105m - 4Gb Ram - 15.6'' HD LED LCD - KINGSTON SSDNow UV400 480GB
    Corel Draw || Adobe Photoshop || Adobe Illustrator || Quark Express || Macromedia Flash || Solid Works
    İşlemci OVerclock'um | Hd6850 Overclock'um | 8500GT Overclock'um | Enermak Chakra Kasa Modum
    | Webmaster MT
  • quote:

Orijinalden alıntı: webmaster-mt

güzel ingilizcem ne kadar iyi olsa da bazı konuşulanları anlayabiliyorum iyi olmuş note 2 sahiplerine yönelik

s3 için olsa iyi olur gerçi Allah göstermesin inşallah ihtiyacım olma inşallah kimsenin olmaz

S3 içinde aynı şekilde olduğunu düşünüyorum.
    S3 kullanıp kıran bir arkadaşım olursa değişimini yapıp anlatımını yine sizinle paylaşırım.

Orijinalden alıntı: madmax

quote:

Orijinalden alıntı: webmaster-mt

güzel ingilizcem ne kadar iyi olsa da bazı konuşulanları anlayabiliyorum iyi olmuş note 2 sahiplerine yönelik

S3 içinde aynı şekilde olduğunu düşünüyorum.
    S3 kullanıp kıran bir arkadaşım olursa değişimini yapıp anlatımını yine sizinle paylaşırım.

aynı şekil değil hocam siz komple kasayı söküyorsunuz s3 de ön camı çıkartıp direk üstünden yerleştiriyorsunuz

" 8 Ocak 2009 Perşembe" Bitmesini istemediğim en güzel yolcuğun ilk adımı "
    Corsair 750D - Amd Fx8350 @4.5 Ghz - Gigabyte GA-990XA-UD3 - Aorus Gtx 1080Ti - 32gb KHX 1600MHZ - KINGSTON SSDNow UV400 480GB | Logitech Z906 -Canon 5D Mark III

ACER 5635G - T9600 2.8 ghz 6Mb - Nvidia G105m - 4Gb Ram - 15.6'' HD LED LCD - KINGSTON SSDNow UV400 480GB
    Corel Draw || Adobe Photoshop || Adobe Illustrator || Quark Express || Macromedia Flash || Solid Works
    İşlemci OVerclock'um | Hd6850 Overclock'um | 8500GT Overclock'um | Enermak Chakra Kasa Modum
    | Webmaster MT
  • madmax kardeşim, bendede aynı problem var n7100 camı çatlak, ekran ve dokunmatik sağlam, hemen ebay den camın siparişini verdim, sonra başladım youtube den videoları incelemeye, daha önce 2 tane telefonumun dokunmatik panelini değiştirdiğim için sadece camın daha kolay değişeceğini düşünüyordum, yalnız videoları inceledikten sonra gözüm korktu, o camı ayırmak, sonra bütün parçaları zarar vermeden çıkarmak bayağı riskli görünüyor, bende hemen değişim yapan bir servisin googledan telefonunu bulup aradım fiyat alayım dedim fakat servis bana sadece cam değişimini yapmadıklarını çünkü dokunmatiğin en azla bir haftaya arızalandığını söyledi, benim merak ettiğim siz böyle bir problem yaşadınızmı, birde benim camın gelmesi herhalde 15-20 günü bulur, cam geldiğinde irtibata geçsek size göndersem banimkinide monte edebilirmisiniz?
    satıldı (silinebilir)
    5 yıl önce açıldı
    Galaxy S3 mini Ekran Sorunu
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • üstat galaksy not2 ekram değişimi toplam maliyet 30$ nerden tedarik edebiliriz.
    teşekkürler

Orijinalden alıntı: madmax

Arkadaşlar işinize yarayacağını düşündüğüm için videoyu ekledim.
    Tüm ürünler ebay'dan alınmış olup tarafımca değiştirilmiştir.
    Yalnız gorillayı ekrana yapıştırma konusunda araştırma yapıyoruz.

İyi seyirler...

TOPLAM MALİYET : 30$

göremiyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.