Şimdi Ara

Samsung Galaxy M52 5G *** ANA KONU *** (183. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.772
Cevap
105
Favori
363.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 181182183184185
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Uçan Fin kullanıcısına yanıt
    Telefon kapanıyor derken görüşme kapanıyor, telefon tamamen kapanmıyor. Yapılması gereken bir şey var mı bu sorunla ilgili bilginiz var mı?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar bakıyorum deniyorum yorum okuyorum olmuyor olmuyor.


    Eşime iphone 13 aldım, bir ekran koruyucu taktım cuk oturdu, ne bir ekrandan çalma, ne oturmama süper.


    benim Samsung m52 ye nasıl ekran koruyucu alsam da ya boşluk fazla, ya kenarları kalkık kalıyor ya da siyah şerit var ekrandam çalıyor. Aha bu tam bu telefona dediğimiz bir koruyucu bulan varsa allah rızası için yazsın :)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Graduate kullanıcısına yanıt

    Kullandığınız operatör üzerinden "voLTE" ve "wi-fi araması (vowifi)" devre dışı bırakırıp deneyin. Telefonun kendi ayarlarından bunlar açılıp kapatılamıyor, hep açık durumda diye biliyorum. Mesela Türk Telekom Online İşlemler uygulamasında ayarlar kısmında her iki ayar da açılıp kapatılabiliyor sim kart üzerinden. Ya da Müşteri Hizmetlerini arayıp kapattırabilirsiniz. Önce bunu deneyip görmek lazım değişiklik oluyor mu diye.


    Sorun çözülmezse Sim kartı çıkartın, kuru bir bez ile silip tekrar takın, belki yerine tam oturmamış veya ufak bir kirden temassızlık oluyordur.


    Yine çözülmezse başka bir operatöre ait başka bir sim kart ile deneyin (Volte ve vowifi kapalı olmalı).


    Yine sorun devam ederse son çare cihazı fabrika ayarlarına döndürüp deneyin.


    Hala sorun çözülmüyorsa maalesef cihazda bir sorun var demektir, profesyonel destek almanız gerekir.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Graduate kullanıcısına yanıt

    Hocam eklemeyi unutmuşum, bir de 5g'yi kapatıp deneyebilirsiniz. 5g açık olunca belki bir sorun oluyordur.


    5g kapatmak için Güç tasarrufu modunu açabilirsiniz. Veya tamamen devre dışı bırakmak için Samsung Band Selection uygulamasını indirip oradan 5g'yi kapatabilirsiniz. Ülkemize 5g gelince açarsınız.


    Yine güç tasarrufu açık iken ve kapalı iken de ayrı ayrı deneyebilirsiniz görüşme yapmayı, o da etkiliyor olabilir.



    Ancak telefon görüşmesi de kapanıyor denişsiniz, bu yüzden de sanki operatör, sim kart ile ya da telefonun çekip çekmemesiyle de alakalı olabilir diye düşünüyorum. Benim yazdıklarımdan başka aklınıza gelen her alternatif yolu deneyip bir bakın duruma. Umarım düzelir...


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zeki_gs Z kullanıcısına yanıt

    Konuda tam uyan ekran koruyucu paylaşılmıştı, geriye doğru Koruyucu yazarak aratırsanız bulabilirsiniz.


    Sanırım m52 için özel üretilen ekran koruyucu ülkemizde yok veya çok az var. M52 diye satılanlar da genelde boyutları birbirine yakın olan 3-5 cihaz için üretilen universal koruyucular. Yani m52 için alsanız da a72, redmi note10, m51 için olan koruyucu gelebiliyor.


    Bulunduğunuz yerde büyük bir toptancı veya aksesuarcı varsa gidip deneye deneye bulabilirsiniz belki tam uyanı.


    Epey üzerinden ekran boyutu olarak 6.6 ile 6.8 inç arası seçerek çıkan cihazlardan m52'ye en yakın boyutlarda oln cihazları tespit edebilirsiniz. Buradan da bulduğunuz cihazların koruyucularını araştırıp alabilirsiniz.


    Ben m51 için olanı almıştım, gelen koruyucu üzerinde m51, m52, a72, redmi 10 vs gibi 4-5 tane model ismi yazıyordu. Sonuç olarak kenarlarda biraz boşluk kaldı, o şkilde kullanmaya devam.


    Iphone ile kıyasmayın hocam apple senede max 4-5 model çıkarıyor ve popüler bir marka. Diğer markalar belki 20-30 tane model çılarıyor. Bu yüzden s serisi gibi tepe ve çok popüler modeller olmadıkça birebir uyan koruyucu işi biraz şansa kalıyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avastos -- 9 Ağustos 2022; 10:8:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • avastos A kullanıcısına yanıt
    Hocam verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim. Volte kapatmak için online işlemler menüsüne girdiğimde böyle görünüyor. Telefonda sağ üstte hd görüşme açık ama telefon volte servisini desteklemiyor olarak görünüyor bunu anlamadım.

    Samsung Galaxy M52 5G  *** ANA KONU ***

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hocam konuyu açıldığından beri takip ediyorum, bu tam uyar diyen hiç yok malesef. Yarın gelecek bakalım bir tane daha ekran koruyucu aldım . Uyarsa paylaşacağım


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni güncelleme gelmiş 1gb lık Samsung Galaxy M52 5G  *** ANA KONU ***



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alper_love -- 9 Ağustos 2022; 15:2:13 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • alper_love A kullanıcısına yanıt

    inşallah dertlere derman olur...

  • İPhone 12 den Samsung m52 ye geçtim. Geçme sebebim sadece telefonda WhatsApp, instagram ve telefon görüşmesi yaptığım için 20binlik telefona gerek olmadığını düşündüm.

    Yahu harbiden gerek varmış. Telefon görüşmesi yaparken ses kesilir, telefon kapanıp açılır, instagram videolar izlerken donar(100mbps İnternetim var)

    Volte kapatın diye Çözüm üretilmiş. Yahu arkadaşlar sene 2022 ben niye Volte kapatıyorum. Daha kaliteli görüşme yapmak benim hakkım değil mi? Sonuçta 8bin TL den satılıyor bu telefon

    İphone 14 çıkar çıkmaz geçeceğim. Telefona İPhone başka çaresi yok

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben telefondan memnunum. Bir sorun yaşamıyorum. Ama bu demek değil ki bu model sorunsuz ya da az sorun yaşatan bir model.


    Valla açıkçası bu konuyu takip edeli beri ben de eğer benzer bir saçmalık başıma gelirse 13 ya da 14 Pro modeline geçerim, üç beş sene kafam rahat olur diyorum. Sosyal medya kullanmıyorum, Whatsapp ve mail falan kullanıyorum. Ha bir de dürüstlüğün ve samimiyetin merkezi e-nabız.

  • Merhaba M52 siparişi verdim, şuan kargoda daha elime geçmedi ama açıkçası yukarıda yazılan sorunlar kafamı karıştırdı fiyatı da düşünülünce inşallah pişman olmam.


    Telefonu sıfır alanlara bir sorum olacak.Güncellemelerin telefona yarardan çok zarar verdiğini düşünenlerdenim. Bu yüzden kutudan çıktığı gibi kullanmak niyetindeyim. 'Telefon kutudan hangi sürümle çıkıyor acaba? ' M52 2021 de satışa çıktığı için son güncelleme yapılmış olarak mı geliyor yoksa ilk çıktığı dönemdeki haliyle mi? Özellikle son aylarda alan varsa yanıtlarsa sevinirim.

  • Graduate kullanıcısına yanıt

    Telefonu çift hatla kullanıyorum, dediğiniz problemin benzerini vodafone hattımla konuşurken bende yaşıyorum. turkcell hattımda hiçbir sorun olmuyor.

  • Hocam ben sizin bahsettiğiniz sorunların çoğunu yaşamadım. Telefonu 3 aya yakındır kullanıyorum, 1 kere bile kapanıp açılmadı. Instagramda şu ana dek gram donma takılma yaşamadım. Whatsapp, bankacılık ve diğer uygulamalarda da bir sorun yok.


    Bence en büyük eksi şu; kamera kalitesi artık eksiye göre orta segmentte azaldığı için bu cihaz da kamera anlamında tatmin etmedi beni.


    İlk aldığımda yüzen ekran (google haritalar, youtube) sorunu vardı, ilk güncelleme ile sorun çözüldü.


    Bir de sizin bahsettiğiniz sesin kesik kesik gelmesi sorunu vardı, volte ve vowifi kapalı olunca o sorun da düzeldi. Ayrıca bu cihaz 5g destekli olduğu için muhtemelen operatörlerin altyapısı ile bir uyumsuzluk oluştuğu için bu sorun oluşuyor diye düşünüyorum. Zaten bu konuda yabancı forumlarda bir şikayet olmayışı da sorunun cihazın kendisinden kaynaklanmadığını gösteriyor. Yani ülkemiz şartlarında volte ve vowifi kapatmaya mecbur kalmak cihaz yüzünden oluşan bir sorun değil. (Cihazda buna sebep olan başka bir arıza veya üretim hatası yok ise tabii)


    Bir de bence cihaz yazın sıcaklarda aşırı yüklenince biraz ısınıyor.


    Yani özetle aslında ısınma ve kamera dışında bu cihazda bir sorun yok.


    Bu forumda iphone'dan m52'ye geçip çok memnun olanlar var. Bir iş arkadaşım da iphone 11'den m52'ye geçti ve hala çok memnun.


    Bir de konu ile alakalı değil ama bence 8 bin lira verip de bu telefon alınmaz zaten. 5 bin civarındayken o fiyata çok iyiydi. Ben 5200 liraya aldım ve o fiyata çok memnunum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • dzgnCauchy D kullanıcısına yanıt

    Güncelleme konusunda aynı fikirdeyim.


    2022 Mayıs üretimi cihaz var bende, Android 12 ile çıktı kutudan. Size 2021 veya 2022 ilk çeyrek üretimi olup da Android 11 ile gelirse güncelleme yapmadan kullanabilirsiniz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Graduate kullanıcısına yanıt

    Türk Telekom veritabanında m52 volte destekli değil olarak görünüyor. O yüzden isteseniz de açamıyorsunuz.


    Ek olarak o sağ üstteki HD simgesi bende yok, hiç çıkmadı da. Ne olduğunu da bilmiyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni güncelleme ile klavyenin üç beş harfi algılamaması, sanki hiç basmamışız gibi davranması problemi yaşayan var mı? Kelimenin ortasına gelmişim, hiçbir şey yazmamış. Tekrar yazınca yazıyor ve bu hata çok nadir oluyor.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: avastos

    Hocam ben sizin bahsettiğiniz sorunların çoğunu yaşamadım. Telefonu 3 aya yakındır kullanıyorum, 1 kere bile kapanıp açılmadı. Instagramda şu ana dek gram donma takılma yaşamadım. Whatsapp, bankacılık ve diğer uygulamalarda da bir sorun yok.


    Bence en büyük eksi şu; kamera kalitesi artık eksiye göre orta segmentte azaldığı için bu cihaz da kamera anlamında tatmin etmedi beni.


    İlk aldığımda yüzen ekran (google haritalar, youtube) sorunu vardı, ilk güncelleme ile sorun çözüldü.


    Bir de sizin bahsettiğiniz sesin kesik kesik gelmesi sorunu vardı, volte ve vowifi kapalı olunca o sorun da düzeldi. Ayrıca bu cihaz 5g destekli olduğu için muhtemelen operatörlerin altyapısı ile bir uyumsuzluk oluştuğu için bu sorun oluşuyor diye düşünüyorum. Zaten bu konuda yabancı forumlarda bir şikayet olmayışı da sorunun cihazın kendisinden kaynaklanmadığını gösteriyor. Yani ülkemiz şartlarında volte ve vowifi kapatmaya mecbur kalmak cihaz yüzünden oluşan bir sorun değil. (Cihazda buna sebep olan başka bir arıza veya üretim hatası yok ise tabii)


    Bir de bence cihaz yazın sıcaklarda aşırı yüklenince biraz ısınıyor.


    Yani özetle aslında ısınma ve kamera dışında bu cihazda bir sorun yok.


    Bu forumda iphone'dan m52'ye geçip çok memnun olanlar var. Bir iş arkadaşım da iphone 11'den m52'ye geçti ve hala çok memnun.


    Bir de konu ile alakalı değil ama bence 8 bin lira verip de bu telefon alınmaz zaten. 5 bin civarındayken o fiyata çok iyiydi. Ben 5200 liraya aldım ve o fiyata çok memnunum.

    Hangi operatördesiniz vo-wifi turkcell de yok bu arada volte açık bende ses kesik kesik gelme sorunu bende yok yaşamadım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alper_love -- 10 Ağustos 2022; 22:7:9 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 181182183184185
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.