Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY M33 [ANA KONU] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
159
Cevap
8
Favori
10.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Almayı düşünenler kaçırmasın SAMSUNG GALAXY M33 [ANA KONU]

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bu telefonu yaklaşık 1.5 hafta kullandım. M23'e göre ciddi derecede serin çalışıyor. M23 yanıyordu, oyunlara girdiğinizde telefonun sadece üst tarafı değil her tarafı yanıyordu.. Arka kamerası da aynı şekilde daha iyiydi. Yalnız benim cihazıma mı özgü bilemiyorum ama YouTube'da kitaplık kısmına geldiğimde uygulama donuyor ve durduruldu hatası veriyordu, telefonu yeniden başlatmadan da düzelmiyordu. Bir de ekranın tam ortasında 1 tane ölü piksel çıkmıştı. Ama ekran kalitesi olarak da M23 ile aynı paneli kullanmalarına rağmen daha iyi hissettiriyordu.

  • Android 13 çıkmış. Henüz telefonda görünmüyor güncelleme.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben de m33 ile aranıza katıldım, ürün tüm platformlarda binler adetli satmasına rağmen konusunun bu kadar yoksun olması beni şaşırttı. Ya hiçbir sorunu yok herkes inanılmaz memnun ya da telefonu herkes benim gibi birisine hediye diye aldı SAMSUNG GALAXY M33 [ANA KONU]  ürünü henüz açıp inceleme yapma fırsatı bulamadım. KILIF ve EKRAN KORUYUCU arıyorum, ekranı tam kaplayan kaliteli önerisi olan var mıdır SAMSUNG GALAXY M33 [ANA KONU] 

  • kozmonot271 kullanıcısına yanıt

    Hocam batarya performansı nasıl

    memnun musun telefondan


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kozmonot271 kullanıcısına yanıt

    Hayırlı olsun. Bence de herkes memnun gibi sanki. En azından ben memnunum. :) iphone 6 sonrası iphone 7'den geçtim M33'e. 7/24 wifi,mobil veri, bt ve konum açık. Telefon watch 5 saate bağlı, evde notebook bağlı, sağlık vs herşey açık. Gün içinde pek kurcalama fırsatım olmuyor gibi ama akşamları çok kullanıyorum. Şarjım yatarken %40'ın altını görmedi daha.


    Donma kasma yok gibi birşey. Gayet akıcı ve hızlı çalışıyor. Kamera da biraz hızlı olsaymış daha iyi olurmuş sanki. Ben düşük bütçe niyetiyle almıştım çok memnunum. Bir yandan şirket telefonum var huawei mate 10 lite, android 8'de hala. Ondan sonra m33'ü deneyimleyince acayip memnun kaldım Android çağ atlamış o dönemden beri.


    A33'e niyetlenmiştim ama 1900 tl daha ucuza aynı donanımda sayılan m33 daha makul geldi. S22 gibi daha yüksek performanslı telefon tercih etmek yerine aradaki farka 2 tane watch 5, 1 tane de buds 2 çok daha keyifli bir deneyim oldu bence. Yakın zamanda buds 3 çıkmazsa bir tane de buds 2 kendime alasım var, eşime mor aldığım için ben dışarıda kullanamıyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 7000 civarına telefon bakıyorum da, m33, redmi 11s gibi cihazlara göre baya üstün gözüküyor. özellikle 5g desteği de gelecekte iş görebilir. önerir misiniz? şu an realme 5i kullanıyorum. oyun çok nadir basit oyunlar oynarım. akıcı olması önemli.

  • Mr.Kertenkele kullanıcısına yanıt
    Hocam M33 kullanmıyorum ama tam arefesinde bir cihaz tercihi yaptığım için yazayım dedim.

    Aklımda 10S, Realme 8 ve M33 modelleri vardı. M23 için sıkıntılar bildiriliyordu. Isınma, RAM dolması vs.

    10S aldım, aldığım cihaz servis değişimi çıktı. İade ettim sebebim haklı görüldü. Cihaz kronik şebeke arızası çekiyordu. Bu cihazı kullanmam mümkün değildi. Bunun üstüne yeni tercih listem şu şekilde oldu.

    M33, RN11 PRO 5G ve 10S 8GB

    10S'in 8GB olması çekiyordu beni fakat Vatan'da gece indirimi olunca M33 ile A33 arasından anlık karar ile A33 seçtim.

    Şu an 10S'de yaşadığım korkuyu hala yaşıyorum. Telefonda en ufak sıkıntı yok fakat servise gidip IMEI aktifleşme tarihini vs soracağım yakın zamanda.

    Normalde M33 düşünürken bir anda A33'de karar kılmam çok değişik oldu.

    Telefonda çok oyun oynamam. Sosyal medya, haber, e-kitap, bankacılık, tarayıcı işlerimi gideriyorum. 8 9 saat arası ekran süresi alıyorum. Oldukça serin çalışıyor telefon. Kutudan çıktığı gibi 13 sürümü ile geldi. Burada şüphelendim ne yalan söyleyeyim.

    Öte yandan şebeke performansından memnunum. Cihaz gayet randımanlı çalışıyor. Sıfır kurulum yaptım, smart switch kullanmadım.

    Cihazda tek rahatsız eden şey çentik olması. 2017 2018 demode tasarımı var.

    M33 de A33 ile benzer deneyim sunacağına inandığım bir cihaz. Tek farkı 2 OS güncellemesi alması. Kamerasını eleştiren kullanıcılar var. Ekranı 120Hz ve TFT. TFT ekranının çok da kötü olmadığını belirtiyor bazı kullanıcılar. Önceliklerinize göre iyi bir cihaz olabilir.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • çok satması için camera camı 6 tane olmazı lazımdı

  • High Sierra kullanıcısına yanıt

    teşekkür ederim hocam

  • M33'e Android 13 güncellemesi alan var mı? Benim telefona hala gelmedi.

  • ASOrkan A kullanıcısına yanıt

    Henüz Türkiye'ye gelmedi. Şu anda test aşamasında olup 20 Aralıktan sonraki tarihlerde yayınlanacağı belirtilmiş.



    SAMSUNG GALAXY M33 [ANA KONU]www.guncelmiyiz.com
    Galaxy M33 5G | SM-M336B | Güncellemeleri | Guncelmiyiz.com
    http://www.guncelmiyiz.com/arama/sm-m336b
  • canocan_07 kullanıcısına yanıt

    Ölme eşeğim ölme ya. 20 küsür gün oldu. Ayıptır. Haritada yerini bilmediğim ülkeler güncelleme almış. Bize hâlâ yok.

  • Ben de 1 aydır M33 kullanıcısıyım arkadaşlar. 6200'e aldım. Bir sıkıntım yok şu an. F/P telefonu, iyi gidiyor. Güncelleme sonrası nasıl olacak bakalım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mrb arkadaşlar. Telefon alma arefesinde araştırmalarıma devam ediyorum. Bu cihazla ilgili 1 sorum olacak. Şanal ortam ışığı algılama sensoru nasıl bir sey? Gercek bir sensor yok yazilimla hallediliyor gibi algılıyorum dogru mu? Şanal olmayanı aratır mi?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • baymirza kullanıcısına yanıt

    Sensör yok muymış? Ben adaptif parlaklıktan memnun değilim. Bu yüzden adaptif parlaklık kapalı şekilde standart bir parlaklıkda kullanıyorum. Düzeltme oranı beni rahatsız ediyor. Ekranı biranda karartıyor veya açıyor göz yoruyor. Telefonu aldığımın ikinci gününde kapattım. Ama şöyle birşey var, iç mekan dış mekan fark etmez tek parlaklık ayarında rahatlıkla kullanıyorum. Hiç sıkıntı yaşamadım. Parlaklık Oranı %15 civarında standart duruyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geldi Android 13. Ne değişti hiç bi şey anlamadım orası ayrı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ASOrkan A kullanıcısına yanıt

    Türkiye de misiniz?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • canocan_07 kullanıcısına yanıt

    Güncellemeleri kontrol edin. Türkiye için de geldi bu sabah. Ekim güvenlik yaması var😡. Bu kadar geç verdiler bari Aralık güvenlik yamasını koysaydılar.

  • hacı1992 kullanıcısına yanıt

    Gelmiş gerçekten, çok iyi. Teşekkürler.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.