Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY M33 [ANA KONU] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
159
Cevap
8
Favori
10.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • hacı1992 kullanıcısına yanıt

    Bilgi için teşekkürler ben de güncelledim. İlk başta biraz kasıyor gibiydi ama şu an düzgün çalışıyor. İlk dikkatimi çeken Kamera ve galeri uygulamaları bende yavaş ve takılarak çalışıyor gibiydi. Onlar hızlanmış gibi görünüyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • A13 ile navigasyon tuşlarından kaydırma hareketine geçtim. A12 ile takılarak çalışıyordu benim telefonda. A13 ile gayet iyi çalışıyor. Tek elle kullanım da iyileşti böylece.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sabah Yeni güncelleme geldi. Detaylı incelemedim ama Tek gözüme çarpan Değişiklik kaydırma hareketli navigasyon çubuğu tepkiselliği daha da artmış. 12'de takılarak çalışıyordu, 13 ilk güncelleme ile epey iyileşti arada sırada takılıyordu. Son güncelleme ile takılma neredeyse bitme seviyesinde. Çok nadiren yapıyor diyebilirim.

    Bunun dışında telefon daha akıcı çalışıyor gibi bir izlenimim var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şirket için 2 adet daha m33 aldım. İkisi de A13 ile çıktı kutudan. Şu anlık memnunuz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün sabah bir güncelleme gelmiş kararlılık ve performans içerikli. Güncelledikten sonra arayüz takılmaları epey düştü. Hız biraz arttı. Bariz belli oluyor bu durum. Hatta tarayıcı reklamlarını engellemek ve telefon biraz daha akıcı olsun diye adguard dns eklemiştim geçtiğimiz aylarda. Baktım telefon daha hızlı çalışıyor. Onu kapattım dün, herhangi bir performans düşüşü olmadı.


    M33, çift hatlı kullanıyorum.

    Samsung çalışıyor sevdim bu güncellemeleri.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • canocan_07 kullanıcısına yanıt

    Benim arayüz ile performans ile ilgili sorunum yok da bir süre(Atıyorum 10 saat) telefonu açmayıp sonrasında parmak iziyle açınca bildirimler arka arkaya geliyor. İlk bir iki saniye orada tökezliyor😢. Android 12'de de vardı.


    Bir vicdansız Samsung güncelleme veriyor da güvenlik yamasını güncellemiyor😡. Ayıp. Hâlâ Kasım ayı güvenlik yaması var.

  • hacı1992 kullanıcısına yanıt

    Aynen kasımda kalmış güvenlik yaması. Bilgi için teşekkürler.


    Bildirimlerle ilgili sıkıntı yaşamıyorum. Ekran uyansın diye glimpse notifications kurmuştum, şu an bende herşey düzgün çalışıyor. Akşam 9'a kadar bildirimler anında geliyor ve ekran da uyanıyor. Akşam 9 sabah 7 rahatsız etme modu açık, hem saatte hem telefonda bakmazsam bildirim görmüyorum.


    Samsung'un Başka bir memnun olduğum özelliği de şu; alarmları sabah 6.15'ten 8'e kadar 5'er dk arayla kurarım. iphone kullanırken örneğin 6.30'da kalktığımda siriye "alarmları kapat" diyordum hepsini kapatıyordu. Büyük kolaylık. Fakat Gece yatmadan tekrar alarmları açıyordum. Samsungta google asistanı aynı şekilde kullanamadım, alarmları kapat deyince sen yapabilirsin diyip uygulamayı açıyordu. WTF. boşa asistan. :) telefon uyandığımı anlıyor mu bilmiyorum ama İlk birkaç bildirim çubuğundan tek tek alarmları "bugün için kapat" seçeneğini seçince iş kolaylaşmaya başladı. 3. Veya 4. Günden sonra uyanınca bildirim çubuğundan tüm alarmlarmlar için "bugün için kapat" seçeneği aktif oldu. Artık sabah kalkınca bildirim çubuğundan tek seçenekle tüm alarmları o gün için kapatabiliyorum ve akşam tekrar açmama gerek yok. Cidden büyük rahatlık.


    Şu an çift hatlı kullanıyorum ve sadece biriyle görüşürken diğerine gelen aramayı göremiyorum. Ayarını bir türlü yapamadım. Onu da yapabilirsem çok rahat olacak. Yıllardır çift telefon geziyordum epey rahatlattı bu durum beni.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • hacı1992 kullanıcısına yanıt
    Ana akım A serisi modeli olan A33 bile aynı durumdayken 2. alt seri olan M serisinden güncelleme desteğininn sıklaşmasını beklemek abes kaçıyor.

    Samsung security Update sayfasından cihazları incelerseniz A5X serisi aylık güncelleme alıyor sadece. A51, A52, A52s ve A53 güvenlik yamalarını aylık alıyor. S10, S20, S21, S22 ve S23 gibi amiral gemileri hâlâ aylık yama alıyorken A33, A73 gibi modeller ise 3 aylık periyotta şu an.

    Samsung için her zaman en değerli model A5X olmuştur. Bu modeli ayrıca Enterprise Edition adı altında kurumsal şirketlere Knox özellikleri ile pazarladığından güncellemelerine de bir o kadar önem veriyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi High Sierra -- 2 Şubat 2023; 12:24:52 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • High Sierra kullanıcısına yanıt

    Yani yazılımı düzenleyip,toparlıyorsun. Güvenlik yamasını güncellemek ne kadar zor olabilir ki? Ekle işte güncelleme yayınlarken😀. Bilgi için teşekkürler👍.

  • canocan_07 kullanıcısına yanıt

    Bir bakayım ona da. Bilgi için teşekkürler👍.

  • https://www.hepsiburada.com/spigen-samsung-galaxy-m33-5g-kilif-rugged-armor-matte-black-acs04161-p-HBCV000028KYWW?magaza=Hepsiburada


    Sepette 45 TL. Ben telefonu almadan önce 80 küsür liraya almıştım. Ucuz diyordum. Bedava olmuş😀

  • hacı1992 kullanıcısına yanıt

    O Galaxy M51'de de var.


    Ama mesela şuanda S23 Ultra kullanıyorum. Hiç yok.

  • LGatakan kullanıcısına yanıt

    Exynos'a özel bir sorun mu acaba ya? Hani gücü yetmiyor diyeceğim ama alakası yok.

  • hacı1992 kullanıcısına yanıt
    Hayır hocam. Bana göre bunun asıl sebebi işlemcinin gücüyle alakalı. Bir de programlama olarak sanırım f/p cihazlarının doze süresi daha fazla

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Benim gibi uzun süre kullanmayınca ilk açışta bildirim alanında 2 saniyelik falan bir kasma yaşayan varsa çift tıklama ile ekranı uyandırma seçeneği kapatıp deneyebilir. 2 gündür sorun yok👍.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar wi-fi mobil veri karışık ne kadar ekran süresi alıyorsunuz?

  • Mobil, wifi ve bt (saat bağlı) sürekli açık, çift sim aktif, şirket telefonu, şirket ve şahsi sosyal medyası, çift whatsapp, 5 tane mail açık halde, akşam eve geldiğimde genelde %50 civarı şarj kalmış oluyor. 1-2 hafta oyun falan oynadım onun dışında oyun yok. Genelde şarj bitmeye yakın 8 saatin üstünde ekran süresi görüyordum.

  • Arkadaşlar ben de bu telefonu aldım YouTube mobilde 1080p üstü videoları göstermiyor m23'te bakıyorum 2160p seçeneği çıkıyor 33'te çıkmıyor Samsung Türkiye'ye sordum Onlar da bilmiyor YouTube'da görüşürüz diyor bu konuda bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba , bende aranıza katıldım , 2. Telefon olarak aldım fakat çok fazla donuyor sanki , daha 0 telefonun bu kadar donması normal mi , sizde de donma oluyor mu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Exclusive.Gamer kullanıcısına yanıt

    İşlemci kaynaklı sanırım.

  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.