Selamlar. Bana Obs çalıştırırken sorun çıkarmayacak, render vs video editleme olaylarında seri çalışacak bilgisayar lazım. Çok uzak kalmışız, sizden yardım istiyorum. Çocuk da 11 yaşında, okulda 3d program öğreniyor, mevcut laptop çalıştırmıyor, en yüksek oyunları değilse de Minecraft falan da oynayabilse iyi olur. Ne dersiniz? Teşekkürler.
30 bin TL civarı 55 inç TV tavsiyesi lütfen
Merhabalar. Çok ilgilenen var bu konularla. Tavsiye verir misiniz? TCL dediler ama çok yoruldum çok fazla model var, bir yardımcı olun dedeye. 😅
Sigortasını kapasam bile deli gibi ısıtan şofben
Merhaba. Evde İhlas Aura marka su ısıtıcı var. Bu arkadaşın elektriğini sigortadan kapattığımda bile tüm eve sıcak su vermeye devam ediyor. Sadece düğmelerini çevirince ışığı yanmıyor. Elektriğini açınca ayar ışıkları da yanıyor, fark bu. Birinci kafamı karıştıran konu bu. Anlamıyorum bu işlerden ama sigorta işe yaramıyor olsa, ışığını da kapatmaz değil mi?
Diğer konu, 1-2-3 hep çok sıcak su veriyor. Mutfak ve banyonun musluğunda debi yüksek olduğu için ılık yapılabiliyor. Duşakabin kısmında ise hep kaynar su veriyor. Soğuk su neredeyse yok. Nasıl bir hata var bu işte? Teşekkürler.

|
|
Sönmeyen bildirim ışığı
|
2008 cihazı ne işe yarar? Çanak + ucuz receiver ile Türksat?
|
|
Next Hc-12 hdmi girişi yandı... Mı?
|
|
Son Giriş: 2 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 6 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.279
İkinci El Bölümü Mesajları: 53
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 948)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 339 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
23 Yanıt
0