Yüzbaşı
13 Ekim 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme
Toplam: 86 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Kalemi de olsun istiyorum. Belki ders anlatımı için de kullanılacak, eğer kalem ve kayıt sorunsuzsa. Oyun oynanmayacağı için fazla para vermek istemiyorum. Günlük bir şeyler izlenir, office çalışmaları yapılır vs.

https://www.hepsiburada.com/lenovo-ideapad-c340-14iwl-intel-pentium-5405u-4gb-128gb-ssd-windows-10-home-14-ikisi-bir-arada-bilgisayar-81n400h8tx-p-HBV00000PNRGJ?magaza=Hepsiburada

3000 lira. Ya da az daha fazlasına daha iyi bir tavsiye var mı? Teşekkürler.
Ekranın büyük olması gerekmiyor. Hatta küçük olsa daha iyi sanki. Hafif, tabletvari, office vs işleri için kullanılacak. Biraz uzun ömürlü olsa iyi. Yani malum sorun çıkarma potansiyeli yüksek markalardansa fiyatı srttırırım daha iyi. Ne önerirsiniz?
Şu +1 kırmızı bildirim ışığı gözümü alıyor. Takıldı galiba, lütfen kapatır mısınız? :)
Arkadaşlar bizimkilerde D-smart 2008 cihazı var. Bir orada ona bakıyorlar. Geçen bir inceleyeyim dedim, kanal falan kalmamış doğru dürüst. Zaten yayın sd, kanallar budanmış, ne özelliği kaldı bu cihazın?

Ben bir tane herhangi bir HD uydu alıcı alsam, uydudan D-smart kutuya gelen kabloyu buna başlasam Türksat yayınlarını almalarında sorun olur mu? Daha mantıklı değil mi?

Konudan epey uzağım, saçma geldi mevcut vaziyet...
Apartmana sistem kurulsun isteniyor ama benim bu konulara hakimiyetim yok. Rastgele bir yere gidip fiyat sorup anlaşacaklar bu gidişle.

Nedir bu işin incelikleri? Tecrübesi olan arkadaşlar bana biraz bilgi verirse en azından ne talep edeceğimizi, ne kadara geleceğini falan bileyim. Kaç çanak, boyu ne olmalı, nereye bakmalı vs.
Cihaz çalışmamaya başladı. Teledünya yetkilisi geldi scart taktı, çalıştı. Hdmi girişi yanmış, yeni kutu almanız lâzım dedi. (garanti bitti) Öyle kullanmaya başladım. Birkaç gün sonra hdmi geçişi yaptım, çalışıyordu!! Öyle kullandım, sonra tekrar çalışmadı scart'a geçtim vs. Birkaç kez oldu bu bir hd, bir sd durumları. Şimdi sadece scart çalışıyor. Neler oluyor?
Nineme telefon lazım. Fotoğraf çekip arkadaşlarına göstermek istiyor. Olabildiğince ucuz olması lazım. Yani almaya değer ama f/p açısından en uygunu. Çünkü başka bir özellik lazım değil.

Neden android? Bir şey söylerse market sıkıntısı çekmek istemiyorum. Bir şey lazım olmuş kırk yılda bir...

Şöyle 300'lerde falan, alınası, mahçup etmeyecek öneriniz var mı?
Android olmak şartıyla tavsiye verenlere şimdiden teşekkürler.
.
Ömrümü tüketti. Takıntı sahibi yaptı beni. Gitmiyor arkadaş. Yoksaydım, okunmayanları buldum tıkladım -ne alakaysa- ışık sönüyor ama yeni sayfaya, konuya vs. tıklayınca yine bu.
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.242
İkinci El Bölümü Mesajları: 53
Konularının görüntülenme sayısı: 71.764 (Bu ay: 970)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 334 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.