Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY GRAND NEO ANA KONU ve KULLANICILARI KULÜBÜ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
87
Cevap
2
Favori
17.885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Samsung Grand Neo kullananlar veya almak isteyenler buraya...
    (telefonun üstünde duos yazan grand duos'a neo diyenler var dikkat)
    Bellek= 1 GB Ram
    Ekran Boyutu= 5,01
    Saklama Kapasitesi= 8 GB
    3G= Var
    Edge= Var
    Pil: 2100 mAh
    Usb= Var
    Gps= Var
    Ekran Çözünürlüğü= 480x800 (az olduğu belli olmuyor)
    İşlemci Hızı= 1.2 Ghz - Dört Çekirdekli İşlemci türü: cortex-a7
    Kamera= 5Mp
    Ön Kamera= VGA (0.3Mp)
    Model= Samsung Galaxy Grand Neo I9060
    Teknosa ve Bimeks'te Fiyatı= 699TL
    Görüntülü Görüşme: Var (3g ve Skype gibi programlardan)

Yorumlarım:

#Bataryasını ben bir lg g2 mini kullanıcısı olarak ölü olarak buluyorum. Fakat eğer karşılaştırma yapmadan söylemek gerekirse iphone gibi yarım günü bile zor çıkaran telefonlardan ilerde normal kullanımda 1 günü çıkarıyor.

#Tasarım olarak, gayet iyi s3'e benzetenleri ve hatta s3 ile karıştıranları görüyorum.

#Büyüklüğe gelecek olursak, büyük istiyenler için bir telefon.

#Ekran çözünürlüğüne gelecek olursak, kağıt üzerinde çözünürlük değerleri az bir değer yazmasına rağmen gayet net bir ekrana sahip ve piksellerini sayarım diyenlere bu söz pikselleri sayamassınız hiç rahatsız etmiyor piksel sayısı.

#Geldik oyunlara oyun oynayacaksınız 4 çekirdeğine, 1 remine, 1.2 ghz hızına güvenip de almayın bu özelliklerin hakkını vermeyen bir telefon. Aynı özellikteki benim g2 mini telefonumla kıyasladığımda real racing 3'ü oyununu kullanmıstım benim telefon hiç bir kasma olmadan oynatırken grand neo anlam veremediğim bir şekilde kastı ve bunun harici bir kaç oyunda daha denedim gerçekten oyun yönünden vasat ne yazıkki.

#Sağlamlığa gelirsek sağlam bir telefon diyebiliriz.

#Ara yüzünde kasma yok genelde.

#İnternet hızı çok hızlı olmasa da hızlı.

#Hoparlörü gayet yeteri kadar ses veriyor. Ahizesi için de aynı.

#Arada bir uygulamadan çıkarken donuklamalar oluyor.

#Kamerası, ışığı yetersiz ortamlarda kötü fakat güneş ışığının altında bir 8 mp kameradan aşağı kalır yanı yok.

Kullanıcılar:

1-lwernull
    2-mez
    3-ciko44
    4-cioder
    5-hayrikoc61
    6-synaesthesia
    7-E.C.E.M_
    8-Zecker
    8-happyyboy
    9-oguz1
    10-sceptic
    11-curaly
    12-SemihTürk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BF.Skinner -- 28 Aralık 2014; 23:58:34 >

• Selamlar,
    Nette hiçbir yerde geçmiyor ama bir sıkıntı yaşıyorum.

Samsung GALAXY GRAND Neo I9060 ile konuşurken karşı tarafın sesi kısmen kalın ve boğuk geliyor, bu telefonun genel sorunu mu? İki telefon var aynı modelden ikisinde de aynı sorunu yaşıyoruz. Karşı taraf olarak LG G2'de daha net, tiz ve temiz bir ses var. Alalı bir hafta olmadığı için teknik servis ile uğraşmadan iade edeceğim bu durumda.

Neo'larda hat Turkcell 2 çekiyor, G2'de Avea 4 çekiyor.

Yardımlarınızı ve görüşlerinizi rica ederim.
  • sceptic S kullanıcısına yanıt
    valla bilmiyorum ki ben kullanıcı değilim ama 10 gün sonra almayı düşünüyordum oda siz kafamı karıştırdınız
    Öyle bir şey varsa değiştir, tabi değiştiriliyor mu bilmiyorum
    lg g2 ile kıyaslaman bence biraz saçma geliyor bana ama fiyatı o civardaki x3 mini tarzı bir telefonla karşılaştırırsan daha iyi olur.
    telefon çift sim kartlımı yani duosmu?
  • ana konu diye yazdığın için sen de var diye düşünmüştüm :)

tek sim var, grand neo yani.

G2 ile telefonda konuşmada karşı tarafın sesini kıyaslıyorum, oyun performansını ya da internet hızını değil, standart bir özellik diye düşündüğüm için fark olmamalı bana kalırsa. Biraz daha deneyince çekim gücüyle değişiyor gibi, ne yapsam ben de emin olamadım, 14 gün cayma hakkım varmış biraz daha bakacağım sanırım.
    dediklerinde doğru fakat bu telefonun hasarından değil kendiliğinden öyledir yani o öyle ses çıkartıyor
    çünkü 2 telefonunda öylemiş buda onun kanıtı. Telefonunda hasar yok ama sesini beğenmediysen cayma hakkını kullan
    bilmiyorum ama bunun için caymana gerek var mı bilmiyorum
    bu arada konuyu neden açtığımı da söyleyeyim bu telefonu alacağım için açtım çünkü şikayetlerini yada memnuniyetlerini dile getiren kişiler çıkıyor sizin gibi bunun sonucunda telefon hakkında bilgi sahibi oluyorum
    anladın olayı?
  • Genelde alanlar açıyor diye seni de kullanıcısı sanmıştım, iyi yapmışsın, böyle bir telefonun ana konusunun olmaması ve hakkında az yorum olması garip olanı. 5" ve üzeri akıllı telefonlarda f/p ürünü, beklemediğimiz yerden gol yedik, umarım şebekedendir de sorunsuz yerlerde bunu gösterir. Farklı telefonlarla kıyaslamış Grand Neo kullanıcı yorumları da olursa bu ses konusunda içime sinecek, etrafımda da başka yok, olsa deneyeceğim :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • KoşanBalık kullanıcısına yanıt
    3g üzerinden dedik ya bilmişlik taslamaya gerek yok..
    bir tanıdığının telefonda görüntülü yok ama bilgisayar var bu gibi durumlarda gerek oluyor.
    anladın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BF.Skinner -- 31 Temmuz 2014; 15:48:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KoşanBalık

quote:

Orijinalden alıntı: bberatt

3g üzerinden dedik ya bilmişlik taslamaya gerek yok..
    bir tanıdığının telefonda görüntülü yok ama bilgisayar var bu gibi durumlarda gerek oluyor.
    anladın?

bilmislikten degil ilk sayfada anlatim bozyklugu var onu duzeltiniz ozaman..yardimci olmaya almak isteyenlere bilgi vermeye calisiyorz

3g ve skype diye yazilmis.sanki 3g skype baglantisi ile gibi algilaniyor.

araya ve koymam acaba sana ne anlam veriyor
    3g Skype üzerinden demedim 3g ve Skype gibi programlardan dedim
    bu şuna benziyor
    Ahmet internete telefon ve bilgisayar gibi cihazlardan giriyor.
    Şöyle mi algılanacak telefon bilgisayar bağlantısı gibi mi

• KoşanBalık kullanıcısına yanıt
    orda ki yazımımda anlamı şu
    Görüntülü konuşmayı 3g ve Skype gibi programlardan yapabiliyor.
    bunu anlayamadın?
    bu yazıyı başka şekilde nasıl algıladın halla halla
    bir git işine ayrıca sana soran oldumu görüntülü konuşmayı
    hat ne kullanıyorsun avea falansa fazla bir şey bekleme. Vodafone iyi çeker.
    bir yerden vodafone hat bul tak test et
    ayrıca nerde oturuyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BF.Skinner -- 31 Temmuz 2014; 16:29:05 >
  • köy falanmı yada ilçe falanmı
  • trcell, izmir, şimdilik ses iyi gibi, 3 çekiyor ama tatilde Kuşadası'nda kötüydü ses ve iki çekiyordu. Şebekeden miydi diye şüphelenmeye başladım.
    bu telefon stoklarda bitti bana kalmadı ne yapacam ben
  • Kliksa'da var, 660 - 25 TL (word puan), HB'de 670TL, her ikisinde de kargo ücreti var ama avantajix de var götürür birbirlerini :)

Linkten bakabilirsin.
    bu sefer de başka telefona kafayı sardım
    telefon Lg d405 L90 bu telefonu g2 ile kıyaslıyorlar o derece iyi yani bunu alacam g2 den sadece ve sadece çok az ama çok az kötü bir telefon
    özellikler say say bitmez bunu görmemiştim önceden
    tek eksiği ekranı 4.7ınc 5ınc olaymış tadından yenmezmiş ben bu telefonu alacam
  • Ekran boyunu dert etmiyorsan, tercih edebilirsin. Ya da 2.el G2 al, L90 parasına ;)
    birde düşürme mevzusu var ben o Grand neoyu kesin düşürürdüm
    bu elime sığıyor bu iyi bunun çözünürlüğü kamerası falan daha iyi
    2.el telefon alma taraftarı değilim adam g2'yi sattıysa kesin bir bQklama vardır çünkü çok iyi bir telefon. He bazıları maddi sıkıntı yada başka telefon almak için satıyor ama olsun riske girmeye değmez
    birde güncelleme olayı var samsung orta segment telefonuna güncelleme getirdiği nerde görülmüş. Lg her cihazının arkasında duran bir firma sonuçta ikiside parayla alınıyor orta segment de yüksek sekment de anlıyacağın
    lg l90'ı aldım mı güncelleme beklememe bile gerek yok saden kitkatla geliyor.
    birde şu var samsung ilerde yavaşlıyor diyorlar bunun öyle bir şeyi yok
    tek sıkıntısı parçaları bulunmuyor lgnin şahsen u telefonun kılıfını çarşıda telefoncuda bulmak neredeyse imkansız internetten alınıyor kılıfları jelatini
    tek sıkıntım o babam kredi kartıyla internetten alışveriş yapmaz yok ele geçirirler yok tehlikeli bilmem ne bilmem ne halk efsaneleri...
    jelatini bulsam yeter telefoncularda

ben grand neo kullanıcısıyım böyle bir sorunla karşılaşmadım ses gayet normal geliyor.Hatta zil sesi bile çok yüksek çıkıyor.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.